aycangülcüm dün dudak üstü için çok sıkışmama rağmen almadım dayandım hayıııııır ben cumartesi akşam alcam o kadar bekledin iki gün daha sabret dedm zar zor dayandımben inanıyorum umarım inanan herkeste ilk seferden itibaren etkisini hisseder.Teşekkürler aycangül
Aycangül,
Bende bu gce yarısı mı aliim yoksa pazar akşammı aliim kararsız kaldım. Reglim dün bitti, pazara kadar beklesem daha mı ii olur, ama sabırsızlanıyorumda...Cumartesi gecesi de eğlenmeye çıkıcam.
Bir de bu tuzu sorucam çok mu etkili, ben karınca yumurtasından baya fayda görüyorum aslında
aferin sana..irade diye buna denir..dudak üstünü bekletebilmekte cesarettir ayrıca :)
karşılığını alırsın umarım canım..
kızlar gözümüz aydın:)
bekledik bekledik sonunda geldi vakit :)
şimdiden kolay gelsin hepimize:)
şimdi ben anlamadım cumartesi saat 01.11 derken yarın gece 1 de mi başlıyo yoksa şu an mı???
şuan yapabiliyoz mu
randevumu aldım, bu sefer kendimi profesyönel ellere bırakıyorum. çünkü hep yarım kalmaktan kalanları jiletlemek zorunda kalıyorum. bakalım bu sefer daha çok işe yarayacak gibi. benim bacaklarımda bazı kısımlar çıkmamaya başladı ki 4 dolunaydır yapıyorum, hiç ara tarihlerde yapmadım. bacaklarımın 6da 1i artık çıkmıyor. teşekkürler Aycangül
bende bacak ve malum yer bitti akşam alamıyorum mecburen gündüz yaptırdım şimdide kaş bıyık olayına giricem şükür bu ayıda atlattık darısı öbür aylara yapmayanlara kolay gelsin
teşekkürleerr:)
hayırlı uğurlu olsun :))
bu arada sana bir iki link atacağım..
bu konuyla ilgili değil ama ilgini çekeceğini düşünüyorum :)
saol canım sanada hayırlı olur inş.
özelden yazdım bekliyorum
iğneli epilasyondan geldim bende şimdi.. bacaklarımıda sabah hallettim sonra gelen giden olur vs diye hemen bitsin istedim, gece çok uykum vardı alamadım ondan sabaha kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?