Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süperrrrrr tarihte saatte bana uyuyooove ilk kez başlıorum bu uygulamaya umarım en kısa zamanda sonuç alırım ah ozaman ne dualar edicem sana aycangülümmmm
![]()
bu yazıyı okumak için geç kalmışım bile ama bu ay uyguluyorum hemen.yaza kadar 5 aylık bir süre var ve eminim etkisini o zamana kadar gösterir.tabi bide sorum olacak,bu tarihler lazer içinde kullanılabilirmi,yani lazerin etkisini arttırma ihtimali olabilirmi?
tamam ctsi gece bende kendim ağda partisi veriyorum evde :)) ağdanında partisimi olurmuş yaa gözümün önüne geldide midem bulandı :) mümkünse ben arkadaşlarımı tüysüz görmeyi tercih ederim :)) o zaman kolay gelsin hepinizede :)biz birkaç arkadaş toplanıp yapalım diye planladıkta ondan pazarı seçmiştik.ağda partisi yani :))))
cumartesi akşam özel bölgeyi alıcam evde,diğer kısımlarıda pazar günü topluca arkadaşta alıcaz :)
yani cumartesi akşam ve pazar günü akşam aynı etkiye sahip merak etmeyin :)
zaten etkisi olmayan bir saati size vermem mümkün değil..o yüzden saatine kadar veriyorum ve çok önceden vermiyorum ki hata olmasın..
tamam ctsi gece bende kendim ağda partisi veriyorum evde :)) ağdanında partisimi olurmuş yaa gözümün önüne geldide midem bulandı :) mümkünse ben arkadaşlarımı tüysüz görmeyi tercih ederim :)) o zaman kolay gelsin hepinizede :)
:)))
bacaklarımızın arkasını almakta zorlanıyoruz da biz..böyle bir çözüm bulduk..
zaten öyle çok kıllı değiliz bu ay :)) üst bacaklarda görünmüyor bile..altlar kısa sarı ve parça parça..
bu ay uygulayınca seninde öyle olacak inşallah:)
ama üzücü bir nedenden dolayı parti iptal..
evde kendimiz yapıcaz artık zorlana zorlana..
mrb aycangül hanım tüy konusunu hallmde bileceğimi yazmıştınız ya geçen bunu çoook isterim inanın ve çok duacınız olurum.uygukadığınız yöntemin doğru oldğuna inanıyorum daha öncede duymuştum bu konuyu ama siz gördüğüm kadarıyla çok yardımcı oluyorsunuz tarihler belli sorulara cevap veriyorsunuz tebrik ederim.
benimde bikaç sorum olacak
-siz bu yöntemi ne zamandır uyguluyorsunz ve ne kadar süre de cevap aldınız
-hani epilasyondan sonra tuz sürün demişsiniz ya onu suyla mı karıştırmalyız yoksa limon falanmı
-benim her yerim tüy içinde ve sertler fayda görürmüyüm
-tüylerin önemli olan kökünden almak ya amaç cımbız eldiven epilasyon aleti hepsini kullana biliyormuyuz.
bende nasip olursa bu tarihte başlıycam umarım faydası olur.
şimdiden çoook teşekkür ederim...
bu yazıyı okumak için geç kalmışım bile ama bu ay uyguluyorum hemen.yaza kadar 5 aylık bir süre var ve eminim etkisini o zamana kadar gösterir.tabi bide sorum olacak,bu tarihler lazer içinde kullanılabilirmi,yani lazerin etkisini arttırma ihtimali olabilirmi?
Merakla bu ayın tarihini bekliyordum ilk defa uygulayacaktım ama olmayacak çünkü cuma akşamı yatılı misafirim geliyo salıya kadar bendeler.sorum şu dolunay geçtikten sonra perşembe ya da cuma günü alsam tüyleri nasıl olur?bir de pazartesi doktor randevum var ne yapayım yardımcı olurmusun lütfen
bu ayınkı bana hıc uymuyor cok mutsuz oldum![]()