Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canim benim cok tek ederim tarihler icin..

ben 22 sinde epilasyon yaparsam ocak sonu subat basi almak istedigim tarihe kadar büyümez.. ya simdi yapmam lazim yada 3hafta daha beklemem lazim ya ben nasil yapsam cok kararsiz kaldim.. ne önerirsin

senin yerinde olsam bu tarihi kaçırmazdım canım..
zaten 10 gün kadar kesin rahat edersin..bir daha almana gerek kalmaz..
almak istediğin tarihte de çıktığı kadarını bir seferlik jiletle alabilirsin..
ama yinede sen bilirsin..

dört gözle tarihi açıklamanı bekliyodum aycangülll tşk ederm
kızlarrrrr umarım hepimiz faydasını görürüz:D:69::54:

canım bide pazar akşamı c.tesi günü kadar etkli mi?yada senn önern hangi gün??

verdiğim aralıkta her saat aynı etkide tatlım..
dediğim gibi sadece gecelerin daha etkili olduğunu söyleyebilirim.
mesela ben pazar günü akşam yapacağım..

ya başka bir kuaförde yada evde yapacaksın,yada bu tarihi kaçıracaksın :)

tarihi kaçırmak istemiorumda sormak istediğim bişi var.c.tesi 01.11 den itibaren dediğin cumartes gecesimi yoksa cuma gecesimi?çünkü cuma gece 12den sonra c.tesiye girmiş oluoruz ve buda c.tesi akşam yapabilirm anlamınamı geliyorrr?nolurrrr evet deeee c.tesi akşam olabilceğini söle bana nolurrr aycangülümmmm :54:

HARİKA, ağda işini bitireli yarım saat oluyor ve ben bu konuyu şimdi görüyorum. bi kere de bişeyi vaktinde görsem şahane olacak.
ben biraz erken davranmış oldum, artık bi dahaki aya inşallah.
:)

ayçangul'cüm çok teşekkür ederim.cmtesi gece 1den sonra demişsin yani cumayı cmtesiye bağlayan gece başlayabiliyoruz.Benim o gece almam lazım. adet olmadan bu işi halletmeliyim.Umarım yanlış anlamamışımdır.Ben bu yöntem konusunda çok ümitliyim. geçen ay başladım.sayende daha bacağımdakiler doğru dürüst çıkmadılar bile:)) çıkanları alıcam artık.

sabırsızlıkla tarihleri bekliyordum canım,ilk defa deneyeceğim ve işe yarayacağına çok inanıyorum. inşallah sonucu da bu düşüncelerimi yaıltmaz.. bu dertten çok muzdarip biri olarak ; işe yararsa sana en çok dua edeceklerin başında ben geleceğim inşh:16: tarihler bana da ters geliyor ama mutlaka yapmam lazım.. kaçıramam bu fırsatı:52::51::36:

pln397 bende aynı şeyi mrk ettim ve aycangülden sabırsızlıkla cvbı bekliorum.umarım dediğin gibi cumayı c.tesiye bağlayan gece başlıodur verdiği tarih eğer öle olursa c.tesi akşam iş çıkışı kuaförüme gidebilirm.ama yok c.tesiyi pazara bağlayan geceyse ozaman kaçırdım bu tarihi demektir pazar burda kuaförler kapalı çünkü :(

maalesef ben bu tarihleri 1 günle kaçırıyorum. güzellik salonundan 1 ay içinde kullanılmak üzere paket program almıştım. süresi 21 ocakta bitiyor. bu ay da dolunayı mı kullansam acaba?

arkadaşlar topluca cevap vereyim:)

cuma akşam 00:00 dan sonra cumartesi gününe geçmiş oluyoruz ve saatin 01:11 olmasını bekliyoruz..
bu saatten sonra ağda yapabiliriz.
cumartesi sabah kalktıktan sonrada yapabiliriz.
cumartesi akşam ve gece de yapabiliriz.
pazar günü ve gecesi de yapabiliriz..
ama dediğim gibi imkanı olanlar akşam saatlerini tercih etsin..

aaa bu ayın tarihleri tam süper olmuş :)) kuaförüm dönüşümlü olarak geliyor çünkü, o güne denk gelmese üzülürdüm ama cumartesi olmasa bile pazar orda :))

inş bi aksilik çıkmazda giderim..

arkadaşlar topluca cevap vereyim:)

cuma akşam 00:00 dan sonra cumartesi gününe geçmiş oluyoruz ve saatin 01:11 olmasını bekliyoruz..
bu saatten sonra ağda yapabiliriz.
cumartesi sabah kalktıktan sonrada yapabiliriz.
cumartesi akşam ve gece de yapabiliriz.
pazar günü ve gecesi de yapabiliriz..
ama dediğim gibi imkanı olanlar akşam saatlerini tercih etsin..

aycangülcüm verdiğin tarihlerin hepside bana uygun ama sen pazar alacağım demişsin özellikle mi ogünü seçtin yani daha mı etkili yoksa sana o gün uyduğundan mı öyle dedin. pazar daha etkiliyse bende pazar alayım . yoksa cmartesi eşim gececi o gece alsam da aynı mı ?

Evet, bende merak ettim. Bu gecelerden en etkili hangisi acaba?? Bende cumartesi akşam elbise giymeyi planlıyodum çünkü cumadan alıp, ctsi yada pazar aliim bende daha etkiliyse? Mantığı nedir bunun aycangül?

aycangülcüm verdiğin tarihlerin hepside bana uygun ama sen pazar alacağım demişsin özellikle mi ogünü seçtin yani daha mı etkili yoksa sana o gün uyduğundan mı öyle dedin. pazar daha etkiliyse bende pazar alayım . yoksa cmartesi eşim gececi o gece alsam da aynı mı ?

Evet, bende merak ettim. Bu gecelerden en etkili hangisi acaba?? Bende cumartesi akşam elbise giymeyi planlıyodum çünkü cumadan alıp, ctsi yada pazar aliim bende daha etkiliyse? Mantığı nedir bunun aycangül?

biz birkaç arkadaş toplanıp yapalım diye planladıkta ondan pazarı seçmiştik.ağda partisi yani :))))
cumartesi akşam özel bölgeyi alıcam evde,diğer kısımlarıda pazar günü topluca arkadaşta alıcaz :)
yani cumartesi akşam ve pazar günü akşam aynı etkiye sahip merak etmeyin :)
zaten etkisi olmayan bir saati size vermem mümkün değil..o yüzden saatine kadar veriyorum ve çok önceden vermiyorum ki hata olmasın..

biz birkaç arkadaş toplanıp yapalım diye planladıkta ondan pazarı seçmiştik.ağda partisi yani :))))
cumartesi akşam özel bölgeyi alıcam evde,diğer kısımlarıda pazar günü topluca arkadaşta alıcaz :)
yani cumartesi akşam ve pazar günü akşam aynı etkiye sahip merak etmeyin :)
zaten etkisi olmayan bir saati size vermem mümkün değil..o yüzden saatine kadar veriyorum ve çok önceden vermiyorum ki hata olmasın..

süperrrrrr tarihte saatte bana uyuyooo :62: ve ilk kez başlıorum bu uygulamaya umarım en kısa zamanda sonuç alırım ah ozaman ne dualar edicem sana aycangülümmmm :16:

Back