Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

evet bu ayın tarihleri çok iyi haftasonu olması iyi ben de çok dua ederim sana bi de epilixir denicem ilk kez bunla beraber

bu yazıyı okumak için geç kalmışım bile ama bu ay uyguluyorum hemen.yaza kadar 5 aylık bir süre var ve eminim etkisini o zamana kadar gösterir.tabi bide sorum olacak,bu tarihler lazer içinde kullanılabilirmi,yani lazerin etkisini arttırma ihtimali olabilirmi?

Son düzenleme:

kesinlikle canım..seans sayısını yarı yarıya düşürecektir..
ben daha önce yaklaşık 15 seans lazer uygulattım..keşke bu bilgiye o zaman da sahip olsaydım..hiç faydasını görmedim..

tamam ctsi gece bende kendim ağda partisi veriyorum evde :)) ağdanında partisimi olurmuş yaa gözümün önüne geldide midem bulandı :) mümkünse ben arkadaşlarımı tüysüz görmeyi tercih ederim :)) o zaman kolay gelsin hepinizede :)

:)))
bacaklarımızın arkasını almakta zorlanıyoruz da biz..böyle bir çözüm bulduk..
zaten öyle çok kıllı değiliz bu ay :)) üst bacaklarda görünmüyor bile..altlar kısa sarı ve parça parça..
bu ay uygulayınca seninde öyle olacak inşallah:)
ama üzücü bir nedenden dolayı parti iptal..
evde kendimiz yapıcaz artık zorlana zorlana..

mrb aycangül hanım tüy konusunu hallmde bileceğimi yazmıştınız ya geçen bunu çoook isterim inanın ve çok duacınız olurum.uygukadığınız yöntemin doğru oldğuna inanıyorum daha öncede duymuştum bu konuyu ama siz gördüğüm kadarıyla çok yardımcı oluyorsunuz tarihler belli sorulara cevap veriyorsunuz tebrik ederim.
benimde bikaç sorum olacak
-siz bu yöntemi ne zamandır uyguluyorsunz ve ne kadar süre de cevap aldınız
-hani epilasyondan sonra tuz sürün demişsiniz ya onu suyla mı karıştırmalyız yoksa limon falanmı
-benim her yerim tüy içinde ve sertler fayda görürmüyüm
-tüylerin önemli olan kökünden almak ya amaç cımbız eldiven epilasyon aleti hepsini kullana biliyormuyuz.
bende nasip olursa bu tarihte başlıycam umarım faydası olur.
şimdiden çoook teşekkür ederim...

Merakla bu ayın tarihini bekliyordum ilk defa uygulayacaktım ama olmayacak çünkü cuma akşamı yatılı misafirim geliyo salıya kadar bendeler.sorum şu dolunay geçtikten sonra perşembe ya da cuma günü alsam tüyleri nasıl olur?bir de pazartesi doktor randevum var ne yapayım yardımcı olurmusun lütfen

tüh nazarım değdi herhalde :)))

teşekkür edrim güzel düşüncelerin için öncelikle :)
ben mayıs sonu gibi başladım..dudak üstünde hemen etkisini gördüm..
tabi bu arada ilk önce dolunay olarak bakıyordum sadece..
araştırmaya devam ettikçe daha önemli tarihler keşfettim ve asıl,ani etkiyi kasımdan bu yana gördüm..
tuz konusuna gelince..
kuaförler bir süre su değirmeyin diye uyarıyorlarmış..nedenini bilmiyorum ama bunu düşünerekten suyla eritmek yerine limonla eritin diyebilirim..ama bana göre asıl etkili olan tuz..
benim tüylerimden daha sert tüy düşünemiyorum.bende etkili olduğuna göre sende neden etkili olmasın ?

(yalnız şunu belirtmek isterim !!! ben burada sadece sağlıklı arkadaşlara garanti verebilirim..herhangi bir sağlık probleminden dolayı tüylenme yaşayanlar için bu yöntem çözüm olmaz..sorunu çözdükten sonra sonuç alabilirler ancak.)

son olarak ben ağda yada eldiven kullanıyorum.çünkü her yerime ağda yapmayı beceremiyorum..
en sonunda kalanlarıda epilasyon cihazıyla alıyorum..yada bırakıyorum..zaten çok küçükler kalıyor ve tek tük oluyor..(yani epilatörden mümkün olduğunca yardım almamaya çalışıyorum)
hatta kasımdan sonra böyle bıraktıklarım sayesinde ne kadar önemli bir sonuç aldığımı daha net farkettim.şu an hangilerini bıraktığımı tek tek görebiliyorum..onlar hala sert ve siyah..diğerleri kolumdaki tüyler kadar yumuşak..ve yarı yarıya incelmiş..
umarım sende de aynı şekilde sonuç verir..bu üç ayı kaçırmamaya çalış..zaten ne olacağı ortaya çıkar bu süre sonunda..
vee sonuçları bizle paylaşmayı unutma :)

Son düzenleme:

hoşgeldin canım :)
kesinlikle kullanılabilir..ve kesinlikle seans sayısını düşürür..

aştım kendimi..ikinci kez cevap yazmışım :))))
neyse kalsın böyle anı olarak :))
gördükçe gülerim :)))

Son düzenleme:

verdiğim tarihte regl olanlar için ay sonuna doğru alternatif bir tarih vereceğim..istersen onu bekle..bahsettiğin günlerden çok daha iyi olur..

aycangulcüm çok teşekkür ederim canım saol :)
bu üç ay elimden geldiğince dikkat edicm
inşaallah faydasını görürüm ve büyüüük bi mutlulukla paylaşırım canım
bu arada yazmamışım sen söleyince farkettim pkoluyum ben hirşutizm de var tabi amaaaiki yıldır tedavi görüyorum tabi çıkanlar için bişey yapılamıyor ama yeni çıkacaklar engelleniyor ve ben tedavimin fayda ettiğine inanıyorum.
şöyle inanıyorum ben her tüyü kökten almaya özen gösteriyorum ve zamanla azalmalar olduğuna şahidim onun için böyle alternatifleri değerlendiriyorum.
eğer sonuç alırsam ki umarım alırım benim için harika olur....

bennim ikinci defa uygulamam olcak faydısını gördüğüme inanıyorum san ki hem geç çıktılar hemde daha azlar gibi geliyor. şu özel bölgeyide hallede bilsem benden iyisi olmaz, bir türlü makine ile almaya cesaret edemiyorum...

ben pek anlayamadım daha mı gec cıkıyor dıe her ay alınca zaten cıkmaması normal
ama bıyık bolgesıne tuzun ıı geldıgını dusunuorum benım cok cabuk cıkardı fark goruyorum ayın etkısı ıle beraber tum gunlerı yakalamaya calısıorum bu ay da 22 sınde uygun olcam ıns kacırmıcam :)

REGLİME sadece 1 gün kalmasına rağmen yani çoooooook acıyacağını bilmeme rağmen geçen ay bu yöntemi uguladım ve sonuç gerçekten inanılmazzzzzzzzz . . .
hemde tek seferde . sinsi sinsi takip ediyordum seni aycangülcüm ama uygulama yapmadan yorum yapmak istemedim .

bi de .araştırmaya devam ettikçe daha önemli tarihler keşfettim ve asıl,ani etkiyi kasımdan bu yana gördüm.. demişsin ...
bunu açar mısın ?

1 haftadır yazılanları okuyamadım eşimi iş için libyaya gönderdim çok üzgünüm evimde yalnız oturup yazdıklarınızı okudum
tarihlerde gelmiş ben akşam alamıyorum gündüz kuaföre gidiyorum ciddi sonuç alanlardan biri olarak ağdaya gitmek için 15-20 gün daha bekleyebilirdim o kadar kısa yani tüylerim adetim de bitti sayılır yine çok güzel bir tarih geldi bana adet sonrası ağda ve uygun tarihte gelince benim tüyler çıkmayı unutuyo arkadaşlar kesin deneyin pişman olmayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…