Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

marta kadar neden dolunayı kullanmıyoruz acaba. dolunay en etkili tarih değil miydi aycangül? bir de ara tarhlerin özelliği ne? onlar ayın hangi evresine denk geliyor?

marta kadar neden dolunayı kullanmıyoruz acaba. dolunay en etkili tarih değil miydi aycangül? bir de ara tarhlerin özelliği ne? onlar ayın hangi evresine denk geliyor?

daha etkili günler olduğunu farkettim tatlım araştırdıkça..
ara tarihlerde küçülen ay fazına rastlıyor..

bu ayın tarihleri yarın geliyor kızlar,unutmayın :))
ben de sizin gibi sabırsızlanıyorum :))

tüylerin çıkmasındaki ve beslenmesindeki etkenleri bu kadar araştıran biri olarak,regl dönemlerinin de bu süreçte etkili olduğunu göz ardı ediyor olamazsınız herhalde.tüm konuyu okumadım,bu duruma değindiniz mi bilmiyorum ama sonuçta dolunay,ayın fazları vs etkili olsa bile bunlar dış etken.regl ise hormonların döngüsünü gösteren bir etken ve tüylenme tamamen hormon döngüsüyle alakalı bir durum.mantıklı olan bünyeye göre mi,yoksa bünyeden tamamen bağımsız birşeye göre mi hareket etmek?:45:
(bu arada regl döngüsü ve epilasyon bakımından,regl bittikten sonraki 3-4 gün içinde epilasyon yapmayı öneriyorlar.ben bir süredir buna dikkat ederek ağda yaptırıyorum ve gerçekten de diğer zamanlara oranla daha az tüy çıkıyor):40:

tüylerin çıkmasındaki ve beslenmesindeki etkenleri bu kadar araştıran biri olarak,regl dönemlerinin de bu süreçte etkili olduğunu göz ardı ediyor olamazsınız herhalde.tüm konuyu okumadım,bu duruma değindiniz mi bilmiyorum ama sonuçta dolunay,ayın fazları vs etkili olsa bile bunlar dış etken.regl ise hormonların döngüsünü gösteren bir etken ve tüylenme tamamen hormon döngüsüyle alakalı bir durum.mantıklı olan bünyeye göre mi,yoksa bünyeden tamamen bağımsız birşeye göre mi hareket etmek?:45:
(bu arada regl döngüsü ve epilasyon bakımından,regl bittikten sonraki 3-4 gün içinde epilasyon yapmayı öneriyorlar.ben bir süredir buna dikkat ederek ağda yaptırıyorum ve gerçekten de diğer zamanlara oranla daha az tüy çıkıyor):40:

tabi ki..ama o kadarını ayarlamam mümkün değil takdir edersin ki..
herşeyin uygun olduğu tarih herhalde senede bir kez gelir..bunu bekleyip 11 ayı aynı stresle geçirmektense bu yolu tercih ediyorum..
tüm çevremde gördüğüm kadarıyla da uygulayan herkes memnun..
yani bu haliyle bile başarılı bir yöntem..
bu şekilde amacımıza biraz daha geç ulaşıyoruz ama mutlaka ulaşıyoruz..
tercih arkadaşlarımın yinede :)

Aycangül,

batıklar için forumlarda araştırdım biraz, suna dumankayanın da tavsiye ettiği ve memnun kalınan bir formül buldum. Susam yağı ve limon...Doğal ve ucuz. Susam yağı kılları beslermi acaba, parlak yaptığını biliyorum saçları, ama beslemez umarım.

ilk kez uygulayacak arkadaşlarım, iyi dileklerim sizinle :)

umarım ilk uygulamadan itibaren etkisini görürsünüz :)

canim benim cok tek ederim tarihler icin..

ben 22 sinde epilasyon yaparsam ocak sonu subat basi almak istedigim tarihe kadar büyümez.. ya simdi yapmam lazim yada 3hafta daha beklemem lazim ya ben nasil yapsam cok kararsiz kaldim.. ne önerirsin

dört gözle tarihi açıklamanı bekliyodum aycangülll tşk ederm
kızlarrrrr umarım hepimiz faydasını görürüz:D:69::54:

canım bide pazar akşamı c.tesi günü kadar etkli mi?yada senn önern hangi gün??

Son düzenleme:
Back