Biz biliyoruz ya herkes biliyor gibi bakıyor ilk başta insan. Doğru söylüyorsun bilmeyenler için akıl yorucu bir karışıklık olur, bu yönünü düşünmedim. Gülme sakın aycangül ama kozmik yönden olumsuz bir etki mi oluşuyor acaba isimler tarihler diye düşündüm ilk duyduğumda:)
İsim konusunu anladım canım. Tarih konusunun da kozmikle ilgisi yok muş:)
Blogda aycangül kullanıcı isminin kullanılmaması için;
kadınlar kulubünde imza kısmına -bir müddetliğine- 'lütfen blogda aycangül nikini kullanmayalım' gibi bir yazı geçersen
forumdaki her iletinde çıkacaktır. göz aşinalığı alışma ve uygulamaya geçirme kısmını kısaltır belki.
Eleştirilecek veya takdir edilmeyecek bir durum yok. Beğenmeyen yapmasın epilasyonunu:) Elbette oluşturduğun platformu içine sinen şekilde şekillendireceksin. İnşaat çalışmaları bunlar, rayına oturtup unutturucaz sana bu günleri:)
aycangul ilk denememin olumlu sonuc getirecegine eminim. sonucumu alir almaz yakin arkadaslarima blogunu onericem. sanirim bir fenomen doguyor :)
bir de ben msj yazıp yorum yapabilsem blogta :44: pek bi mutlu olucam,ahan da böyle kıvırtıcam
bugün konuya göz atmak için girdiğimde şok oldum. tarihler kaldırılmış, aycangul bir olaydan ötürü artık paylaşım yapmayacakmış.
sonra okudukça anladım ki o olayı ben yaratmışım. çok üzüldüm. çünkü kasıtlı yapmamıştım. bir arkadaş okumuyoruz yazmış ama okudum.
defalarca bu kısmı okudum. acaba konu içinde birbirimizin yazılarını mı alıntı yapmamalıyız ? yoksa başka konuya mı alıntı yapılmamalı? diye düşündüm.
okudum ama anlamadım. anladığım bunlardı.
insanın ilk yazdığı konuyu paylaşılmamasın da bir sorun olabileceğini düşünmemeiştim. (kendince haklı bir nedeni vardır illaki ama ben bunu yukarıdaki cümleden anlamadım. belki anlaışım kıt, belki aaaa evet evet bende inanıyorum diye heyecanın verdiği bir durumdu.) zaten ilk konuyu okuduktan sonra 282. sayfayı okumaya devam etmiştim.
benim için alıntı yapmak o kişiye cevap vermektir.direk konu içine dalmamak için alıntı yapmıştım. inanın başka bir amaç güdülmeden yaptığım bir hataydı.
yazdıktan sonra arkadaşlar bana cevap vermiş ama ben nişan telaşında olduğum için görmedim. keşke özelden yazılsaydı da düzeltseydim mesajımı
çok özür dilerim. tüm takipçilerden ve aycangulden özür diliyorum. belki telafisi olmaz ama ben sizlerden özür diliyorum.kötü bir niyetle yapmadım.
reçelim yardım edebilsem keşke ama anlayamıyorum ki neden yorum yapamadığını..
Esas özveri senin aycangül,cüm.üye olduğumdan beri burayı da tam olarak nasıl kullanacağımı keşfedemedim vakitsilikten malesef:) okuyorum,yazıyorum, çıkıyorum:)
imza bölümüde bilinmezlerin içinde yani benim için:)
şimdilik yine buradaki üyelerle çözmeye çalışıyorum.orada üstüne basa basa yeni ismimle hitap ediyorlar sağolsunlar:) hele ikizim,canım,nasıl bir gayret sarfediyor anlatamam,sağolsun :)) böylelikle oturacak,eminim:)
aslında işin kozmik kısmı konusunda da hakkın var.. aycangül adının enerjisi pek destekleyici değil :)
çözüme katkıda bulunma çaban da ayrıca mutlu etti beni,teşekkür ederim
Sinirlenip olayın patlak vermesinde katkım büyük,çünkü msjına cevap yazmıstım.İnan sadece sana özel değildi.Genel olarak herkes okusun anlasın diye bi msjdı.O an alıntıyı sen yapınca sana denk geldi.Söylediğinde haklısın özel msj yazabilirdim ama o an aklıma bile gelmedi inan,birazda herkes okusun da bir daha alıntı yapmamaya özen göstersinler diyeydi.Şimdi ben de çok üzüldüm öyle tepki verdiğim için,kusura bakma canım.Biz yine iyi yönünden bakalım aycangülün blogu oldu.Belki bizler de vesile olduk buna.Ben senden özür diliyorum,sana patladığım için.Bu arada nişanın da hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Barıştık mı? :)
reçelimde üzülmüş:) ben senin mesajından etkilenmedim merak etme.hatta o gün ben telefonlarıma bile cevap veremeyecek durumdaydım ve bu birkaç gün de devam etti.
etkilendiğimi düşünüp suçlu hissetme sakın, ben zaten çok zor bir gün geçiriyordum.
her şerde var bir hayır diyelim. ev sahibi oldum:)
hayırlı olsun canım, heyecanını tahmin edebiliyorum :)
tabi ki; ama orada da aycangul adı yasak, ona göreyasaklar heryerde
Sinirlenip olayın patlak vermesinde katkım büyük,çünkü msjına cevap yazmıstım.İnan sadece sana özel değildi.Genel olarak herkes okusun anlasın diye bi msjdı.O an alıntıyı sen yapınca sana denk geldi.Söylediğinde haklısın özel msj yazabilirdim ama o an aklıma bile gelmedi inan,birazda herkes okusun da bir daha alıntı yapmamaya özen göstersinler diyeydi.Şimdi ben de çok üzüldüm öyle tepki verdiğim için,kusura bakma canım.Biz yine iyi yönünden bakalım aycangülün blogu oldu.Belki bizler de vesile olduk buna.Ben senden özür diliyorum,sana patladığım için.Bu arada nişanın da hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Barıştık mı? :)
normalde bloglarda anonim yorumda yapılabilir ama sanırım kozmikbakım da yok şuan bu özellik. :44:Ben de anlamıyorum ki!İlla blog mu açalım yani yorum yazmak için:)Neyse bi gün çözücem inşallah... Hatta ben çözmeden önce,anlayan bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.Mesela paaaytaaakkk :))))
Ben de anlamıyorum ki!İlla blog mu açalım yani yorum yazmak için:)Neyse bi gün çözücem inşallah...Hatta ben çözmeden önce,anlayan bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.Mesela paaaytaaakkk :))))
Biz biliyoruz ya herkes biliyor gibi bakıyor ilk başta insan. Doğru söylüyorsun bilmeyenler için akıl yorucu bir karışıklık olur, bu yönünü düşünmedim. Gülme sakın aycangül ama kozmik yönden olumsuz bir etki mi oluşuyor acaba isimler tarihler diye düşündüm ilk duyduğumda:)
İsim konusunu anladım canım. Tarih konusunun da kozmikle ilgisi yok muş:)
Blogda aycangül kullanıcı isminin kullanılmaması için;
kadınlar kulubünde imza kısmına -bir müddetliğine- 'lütfen blogda aycangül nikini kullanmayalım' gibi bir yazı geçersen
forumdaki her iletinde çıkacaktır. göz aşinalığı alışma ve uygulamaya geçirme kısmını kısaltır belki.
Eleştirilecek veya takdir edilmeyecek bir durum yok. Beğenmeyen yapmasın epilasyonunu:) Elbette oluşturduğun platformu içine sinen şekilde şekillendireceksin. İnşaat çalışmaları bunlar, rayına oturtup unutturucaz sana bu günleri:)
ya arkadaşlar benim bi sorum olacak...
benim bacaklarım da batma çok oluyor..neyapayım aldıktan sonra ki batmasın
ben kimseye kızmadım küsmedim. siz bana kızmayın küsmeyin. ben kalp kırmaktan çok korkarım. sanal ortamda olsa sonuçta insan kalbi kırılıyorsa kırılır, benim kimseyi kırmaya hakkım yok.
belki son damlaydı ama benim o damlam sayesinde herşey karmakarışık oldu. seninle barışamam çünkü küsmedim
ayrıca teşekkür ediyorum tebriğin için. umarım hayırlı olur.
normalde bloglarda anonim yorumda yapılabilir ama sanırım kozmikbakım da yok şuan bu özellik. :44:
anonim olunca bloga veya herhangi bir yere üye olmana gerek olmuyor...
aycangül blogta temmuz ayı epilasyon tarihlerinde yorumum var ve aycangül yazmıştım msjın içinde. Sonra uyarı yazısı ekledin yorumları silcem demişsin ama duruo yorumum belirtmek istedim çünkü sana hak verioum bundan sonra ordaki adını kullanmalıyız
Bende aynı durumdayım.Yorum yazıyorum ama yayınlanmıyo
off ya işyerinde bloga girmek yasak offff
Canım imza sadece pro kartlılar için geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?