• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

hamd olsun.isllletmeci55 sayende çok rahatladım.bir haftadır aycangülü kaybettim artık nasıl bulacam diye düşünüp duruyordum.nete de fazla giremiyordum.sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum... :46::46::46:

Ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

bende blogda yorum yapacak yeri bulamadım oysaki epilasyonumu yaptığımı ve neredeyse hiç acı çekmediğimi paylaşmak isterdim. tekrar teşekkürler aycangül

sagda,üyelerin altında kategoriler bölümüne baktın mı? istenmeyen tüylerden ilgili posta ulaşabilir,fotonun üzerindeki "yorum" yazısına tıklayıp, yorum bölümünü açabilirsin:)

en son haziran ayında tüylerimi almıştım
temmuza kayda değer alınacak tüy yoktu o nedenle temmuz aylarını kullanmadım.:34:

Sizinle daha önce alıntı yapmamdan ve sizin verdiğiniz cevabın uslubundan dolayı küçük bir atışmamız olmuştu. Ben o tur uslupları hıcbır zaman kabul etmedıgımden tepkımı de açık açık belırtıyorum tabı bırde netteki iletişimde bazen karsılıklı farklı algılama durumları da olabılıyor. Fakat verdiğiniz bilgilerden yararlanan ve yenı blogunuzda da bu bılgılerden yararlanacak olan, biri olarak teşekkur etmezsem hakkınızı yemiş olurum.
Paylasımlarınız için teşekkürler.

Yeni blogunuz hayırlı olsun.
Her işte bir hayır vardır belki yeni bloğunuz da sizin için daha guzel daha hayırlı olacaktır.

Sizinle daha önce alıntı yapmamdan ve sizin verdiğiniz cevabın uslubundan dolayı küçük bir atışmamız olmuştu. Ben o tur uslupları hıcbır zaman kabul etmedıgımden tepkımı de açık açık belırtıyorum tabı bırde netteki iletişimde bazen karsılıklı farklı algılama durumları da olabılıyor. Fakat verdiğiniz bilgilerden yararlanan ve yenı blogunuzda da bu bılgılerden yararlanacak olan, biri olarak teşekkur etmezsem hakkınızı yemiş olurum.
Paylasımlarınız için teşekkürler.

Yeni blogunuz hayırlı olsun.
Her işte bir hayır vardır belki yeni bloğunuz da sizin için daha guzel daha hayırlı olacaktır.

teşekkür ederim:)
yazışmalarımızı hatırlamıyorum şu an. yazıyla iletişim her zaman yanlış anlamalara müsaittir mimik ve tonlama içermediğinden. iki yıldır benimle olan arkadaşlarım bilirler, üslubum neredeyse her zaman yumuşak olmuştur.
kırgınlıklardan uzak durmaya çalışırım, dolayısıyla geldi geçti kendi adıma.en iyi şekilde faydalanmanızı dilerim:)

Aycangül artık tarihleri buradan duyurmayacak mısın? biz de sessiz sessiz senin dedğin tarihlere uyuyorduk..

sanki bu ay bana pek yaramadı gibi. şimdiden tüyler kendini belli etti ya moralim bozuldu. ramazan'da da yine aycangul soyleyecek bana ama :) seyyar halde olacak gibiyim. kendi evimde olmazsam tarihleri tutturmam çok zor olacaktır inşallah denk getiririm diye dua ediyorum. ha bir de ben bu blog işlerini bilmediğimden ilk kez bir bloga üye oldum. google hesabım ile ve buradaki adımla üye oldum ancak google hesabımdaki üye adımla mesaj atabiliyorum galiba. onu düzeltmenin yolu var mıdır? google hesabından mı değiştirmeliyim?

iletişim bölümüne girip bana mail atabilirsin:) asıl ben sana teşekür ederim sevgi dolu mesajın için:)

Aycangül sana msj atablmek için 100 msj doldurmam gerekiyordu,bugün hırs yaptım:):)ve bunu başardım ama senin msj kutun dolu olduğu için maalesef atamadım,her gün denemeye devam ederim napıyım elbet bir gün ulaşırım.:):)o kadar tüylü bir insandım ki senin çalışamalrından fyadalanarak azalttım her şey için tşkr ederim.hakkını helal et.hiç bir karşılk gözetmeden bizmle paylaşıyorsun,bende tanıdgım herkesle paylaşıyorum hepside memnun SEVGİYLE KAL..

Aycangül sana msj atablmek için 100 msj doldurmam gerekiyordu,bugün hırs yaptım:):)ve bunu başardım ama senin msj kutun dolu olduğu için maalesef atamadım,her gün denemeye devam ederim napıyım elbet bir gün ulaşırım.:):)o kadar tüylü bir insandım ki senin çalışamalrından fyadalanarak azalttım her şey için tşkr ederim.hakkını helal et.hiç bir karşılk gözetmeden bizmle paylaşıyorsun,bende tanıdgım herkesle paylaşıyorum hepside memnun SEVGİYLE KAL..

canım blogdaki mail adresime atsana, o kutu dolmuyor:))

Back