- 30 Mayıs 2011
- 126
- 1
- 116
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana ağda yaptırdığım yer keselenmeyi, veya topuk taşı var ya onunla hafif hafif bacağa masaj yapmayı önermişti.
Çözüm olabilir ama bana çok olmadı epilasyon makinesi yapıyor çok fazla
kızlar bu konuya yeni bakıyorum bu dolunay olayını duymuştum ama hiç denememiştim şimdi sizlerin de memnuniyetinizi okuyunca heveslendim. şimdi ağdayı bugün saat 21.47'ye kadar yaparsak mı etkili olucak? :44: tüh ağdam da az kalmıştı yetmez heralde peki ağustos ayında ne zaman? bilgi verir misinz?
ben kimseye kızmadım küsmedim. siz bana kızmayın küsmeyin. ben kalp kırmaktan çok korkarım. sanal ortamda olsa sonuçta insan kalbi kırılıyorsa kırılır, benim kimseyi kırmaya hakkım yok.
belki son damlaydı ama benim o damlam sayesinde herşey karmakarışık oldu. seninle barışamam çünkü küsmedim
ayrıca teşekkür ediyorum tebriğin için. umarım hayırlı olur.
normalde bloglarda anonim yorumda yapılabilir ama sanırım kozmikbakım da yok şuan bu özellik. :44:
anonim olunca bloga veya herhangi bir yere üye olmana gerek olmuyor...
Ben hallettim canım,blog oluşturuyoruz o zaman yorumlanıyor ya da google+ profili oluşturucaz.Sen yorumunu yaz sonra gönder de,bi sayfa açılıyor hemen solda google hesabından oturum açman gerekiyor,onu açtıktan sonra iki seçenek çıkıyor,ya google+ profili oluşturacaksın ya da blog,blog tercih ettim.Ona tıklayınca yazdıgın yorum yayınlanabiliyor.Biraz karışık gibi umarım yaparsın sen de.Bende aynı durumdayım.Yorum yazıyorum ama yayınlanmıyo
gmail yada twit hesabı olması gerek canım.onlarla giriş yapabiliyorsun.nasıl üye olucaz ben beceremedim galiba yada anlamadım.arada bir giriyorum kızımdan bişeyi doğru düzgün okuyup anlayamıyorum da yardım edebilecek biri olsa sevinirim
ohhhhhhh benim bacaklar bitti
koltuk altı va bikini bölgesinide dün hallettim
şifaaa olsun
zaten 1.80 boyum var backları temizlemek bi işkenceydi
fakat hiç acı yoktu o çok dikkatimi çekti
iki bacağım daha olsaymış onlarıda şimdi temizlerdim
Ben hallettim canım,blog oluşturuyoruz o zaman yorumlanıyor ya da google+ profili oluşturucaz.Sen yorumunu yaz sonra gönder de,bi sayfa açılıyor hemen solda google hesabından oturum açman gerekiyor,onu açtıktan sonra iki seçenek çıkıyor,ya google+ profili oluşturacaksın ya da blog,blog tercih ettim.Ona tıklayınca yazdıgın yorum yayınlanabiliyor.Biraz karışık gibi umarım yaparsın sen de.
gmail yada twit hesabı olması gerek canım.onlarla giriş yapabiliyorsun.
aycangülün blogunu twitter ile takip eden arkadaşlar nasıl yorum yapıyorsunuz? benim üyeliğimde sanırım bi sorun var yorum yapamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim :)
sanıyorum böyle:)
canım çok teşekkür ederim.az önce üye oldum sayende.
hayırlı olsun canım, heyecanını tahmin edebiliyorum :)
tabi ki; ama orada da aycangul adı yasak, ona göre yasaklar heryerde