• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

70. üyeyim ne kadar geç kalmışım :):)

bu arada paytak 'a teşekkür etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum bizi buluşturduğu için ..

rica ederim ne demek :87::87:

Ama bana kimse niye cevap vermiyo.:43: :43: :43: yahoo hesabımla üye oldum ama altta msj yazabilmek için yahoo diye profil yok ben nasıl yorum yapıcam lütfen cevap :43: :43: :18:

yorum yapabilmek için kayıtların yukarsında sağda xx YORUM (mesela 3 YORUM) yazan bir yer var. oraya tıklaınca yorum yeri açılıyor aşağıda...

Temmuz tarihleri ne zaman eklenecek acaba..birde üye olmakmı gerekiyor anlamadım ben :44::44:

buraya eklenmeyecek, blogtan takip edebilirsiniz.blog yeri için de bikaç sayfa geriye doğru okumanız yeterli

yorum yapabilmek için kayıtların yukarsında sağda xx YORUM (mesela 3 YORUM) yazan bir yer var. oraya tıklaınca yorum yeri açılıyor aşağıda...

Yorum sayfasını açabiliyorum benim sorunum yorumu gönderememek.yorumu yazıyorum alt kısımda profil seçin google hesabı falan yazıyo ama yahoo yok o nedenle yorumu gönderemiyorum nasıl halledicem bunu.

aycangul konunu yeni actigin zamanlardan beri takip ediyodum seni. sonra uzun bi sure takip edemedim, yurt disinda okudugum icin. geri doner donmez actim. bloga gecmissin. cok da guzel olmus. az once uye olmayi denedim. olabildim mi olamadim mi bilmiyorum. bana takipci diyo. uyelerin arasinda gostermiyo :) ben de duzenli baslicam bakalim artik. ordaki ismimi de burdakiyle ayni aldim :) kolay gelsin aycangul, blogun da hayirli olsun :)

bloğa üye olmaya çalıştım ama galiba becerememişim yorum yazmak istediğimde sorun çıkıyo teknoloji özürlüsü olarak korktum açıkçası profilimdeki bilgilere ulaşılması sakıncalı bi durum mu dur...üye olmayanlar kozmik bakım bloğunu okuyamaz mı ...gülmeyin bana sanal alem korkutuyo beni

Yorum sayfasını açabiliyorum benim sorunum yorumu gönderememek.yorumu yazıyorum alt kısımda profil seçin google hesabı falan yazıyo ama yahoo yok o nedenle yorumu gönderemiyorum nasıl halledicem bunu.

Canım ben de senin gibiyim.Yorum yazıyorum gönderecekken gelen profil seçin kısmında twitter yok o yüzden seçip gönderemiyorum.
Aslında iki kere üye olmuşum ben.Bir twit hesabıyla bir de google hesabıyla ama google hesabını kullanmak istemiyorum.
Orada mail adresi isim soyisimle olduğundan direk adım gözüküyor.

Eveet twit hesabıyla olmadı,ben de google hesabıyla gönderdim.
Biraz da araştırınca ismin değişebildiğini gördüm.
Afferin bana.....

Canım ben de senin gibiyim.Yorum yazıyorum gönderecekken gelen profil seçin kısmında twitter yok o yüzden seçip gönderemiyorum.
Aslında iki kere üye olmuşum ben.Bir twit hesabıyla bir de google hesabıyla ama google hesabını kullanmak istemiyorum.
Orada mail adresi isim soyisimle olduğundan direk adım gözüküyor.

Evet canım bende öyle iki hesapla üye olmuşum önce google hesabıyla üye oldum sonra baktım ismim gözüküyo bu sefer yahoo hesabıyla üye oldum onlada yorum yapamıyorum bakalım ne olacak olmazsa başka google hesabı açıcam.

Eveet twit hesabıyla olmadı,ben de google hesabıyla gönderdim.
Biraz da araştırınca ismin değişebildiğini gördüm.
Afferin bana.....

Nasıl olsu bilmiyorum ama bir anda sorun düzeldi :) şimdi baktım da yorum yapabiliyorum :) Meğer ben bilmeden blog açmışım kendime o yüzden yorum yapabiliyomuşum haha :)

Son düzenleme:
Hayır öyle yapma,google hesabına gir,orada profil düzenlemekle ilgili bölüme girdiğinde ismini oradan
değiştirebiliyorsun.Sonra mesaj göndermek istediğinde profil mrofil istemiyor,direk gidiyor mesajın.
Ben dün google hesabı aldıktan sonra mail adresime bakmamıştım.Oraya bakıp onayladıktan sonra
profil bilgilerimi gördüm.Biraz dene bakalım.Şimdi ben de deneme yanılma yöntemiyle yaptığım için
tek tek şunu yaptım diyemeyeceğim ama yine de yardımcı olmaya çalışırım.

Hangi hesapla yaptın,google hesabınla mı?
Aman neyse ismin gözükmüyorsa,yorumun da çıkmışsa
hallettin demektir işte.Gözün aydın.

Hayır öyle yapma,google hesabına gir,orada profil düzenlemekle ilgili bölüme girdiğinde ismini oradan
değiştirebiliyorsun.Sonra mesaj göndermek istediğinde profil mrofil istemiyor,direk gidiyor mesajın.
Ben dün google hesabı aldıktan sonra mail adresime bakmamıştım.Oraya bakıp onayladıktan sonra
profil bilgilerimi gördüm.Biraz dene bakalım.Şimdi ben de deneme yanılma yöntemiyle yaptığım için
tek tek şunu yaptım diyemeyeceğim ama yine de yardımcı olmaya çalışırım.

Tamam canım çok sağol ancak eve gidince deneyebilirim işyerinde giremiyorum gmail'e.olmadı yanlışlıkla kendime blog açmışım :) onla yorum yaparım.O yüzden yorum yapabilmişim daha demin yahoo ile olmamış :)

bugün konuya göz atmak için girdiğimde şok oldum. tarihler kaldırılmış, aycangul bir olaydan ötürü artık paylaşım yapmayacakmış.:50:
sonra okudukça anladım ki o olayı ben yaratmışım. çok üzüldüm. çünkü kasıtlı yapmamıştım. bir arkadaş okumuyoruz yazmış ama okudum.
LÜTFEN KONU İÇİNDEKİ MESAJLARINIZDA YA DA SİTE İÇİNDEKİ BAŞKA KONU BAŞLIKLARINA ALINTI YAPMAYIN! MESAJLARINIZA BURADAN KOPYALAMA YAPMAYIN!!
defalarca bu kısmı okudum. acaba konu içinde birbirimizin yazılarını mı alıntı yapmamalıyız ? yoksa başka konuya mı alıntı yapılmamalı? diye düşündüm.
okudum ama anlamadım. anladığım bunlardı.
insanın ilk yazdığı konuyu paylaşılmamasın da bir sorun olabileceğini düşünmemeiştim. (kendince haklı bir nedeni vardır illaki ama ben bunu yukarıdaki cümleden anlamadım. belki anlaışım kıt, belki aaaa evet evet bende inanıyorum diye heyecanın verdiği bir durumdu.) zaten ilk konuyu okuduktan sonra 282. sayfayı okumaya devam etmiştim.
benim için alıntı yapmak o kişiye cevap vermektir.direk konu içine dalmamak için alıntı yapmıştım. inanın başka bir amaç güdülmeden yaptığım bir hataydı.
yazdıktan sonra arkadaşlar bana cevap vermiş ama ben nişan telaşında olduğum için görmedim. keşke özelden yazılsaydı da düzeltseydim mesajımı :50:
çok özür dilerim. tüm takipçilerden ve aycangulden özür diliyorum. belki telafisi olmaz ama ben sizlerden özür diliyorum.kötü bir niyetle yapmadım.
:50::50::50:

üzülme canım ya.sadece senle ilgili bi şey değildir.üst üste üst üste aynı şeylerin yaşanması biraz can sıkıcı olmuştur.
hem böle daha iyi oldu bence konunun kendine ait bi sitesi olmuş oldu.

üzülme canım ya.sadece senle ilgili bi şey değildir.üst üste üst üste aynı şeylerin yaşanması biraz can sıkıcı olmuştur.
hem böle daha iyi oldu bence konunun kendine ait bi sitesi olmuş oldu.

teşekkür ederim,belki iyi olur yeni site ama gerçekten çok üzüldüm :5:

Evet paytak bende çok beğendim hele o kek kalıplı konuna bayıldım :) üye olucam bende inşallah aycangülün bloğuna yorum yazma işini halletikten sonra :1:

ya ben bloğa üyeyim ama yazamadım yorumu.
geçen periyodu fırsat bulup değerlendiremedim ben,bugünde regl oldum,ben ne yapayım şimdi yaz günü kıllı kıllı :(

teşekkür ederim,belki iyi olur yeni site ama gerçekten çok üzüldüm :5:

şimdi bende üzüldüm..
iki yıldır biriken problemlerin son damlası olarak gör mesajını. yani daha önce de çok daha kötüsünü yapanlar oldu,sessiz kaldım.. birgün taşacaktı bardak, piyango sana vurdu ! üstelik ben o gün hayatımın en büyük olayını yaşadım ve uzaklaşmak için siteye girdiğimde alıntıyı gördüm..bende zamanlamadan dolayı gereğinden fazla hassas ve öfkeli davranmış olabilirim..
ama sadece kendin üstlenme bu sorumluluğu, sen yapana kadar geçen süreçti beni böyle dolduran, diğerleri de sorumluluğunun farkında olsun bir zahmet.
dönüp üzüntünü ifade etmen de gönlümü almaya yetti zaten..
şimdi de blogda aycangül adını bıraktırmaya çalışıyorum, yine uyarılar okunmuyor, ne olcak halim allahım!

Back