herkes nerde, durun tahmin edeyim
çok da sıcak, allah yardımcınız olsun, son ağdanız olsun :)
şimdi bende üzüldüm..
iki yıldır biriken problemlerin son damlası olarak gör mesajını. yani daha önce de çok daha kötüsünü yapanlar oldu,sessiz kaldım.. birgün taşacaktı bardak, piyango sana vurdu ! üstelik ben o gün hayatımın en büyük olayını yaşadım ve uzaklaşmak için siteye girdiğimde alıntıyı gördüm..bende zamanlamadan dolayı gereğinden fazla hassas ve öfkeli davranmış olabilirim..
ama sadece kendin üstlenme bu sorumluluğu, sen yapana kadar geçen süreçti beni böyle dolduran, diğerleri de sorumluluğunun farkında olsun bir zahmet.
dönüp üzüntünü ifade etmen de gönlümü almaya yetti zaten..
şimdi de blogda aycangül adını bıraktırmaya çalışıyorum, yine uyarılar okunmuyor, ne olcak halim allahım!
her sayfaya baktım ama blog adresi bulamadım :26:
ben nasıl haberdar olacağım , adres kaldırılmış sanırım :26:
ağdayla uğraşıcak halim bile kalmadı akşam beni istemeye geliyorlar dua edin lütfen ölücemmmmmmm....
:18: bloguna gelebilir miyimmmmmmm
Aycangül merhaba,tabi ki; ama orada da aycangul adı yasak, ona göreyasaklar heryerde
Burda aycangülaycangul adi almak mi yasak, aycangul demek mi yasak :) ben anlamadim. simdi yanlis bisey yapmaktan da korktum acikcasi :)
Aycangül merhaba,
forumda imza kısmına yazabilirsin belki bu isteğini.
mesajlarda tekrarlamak seni bıktırabilir bıkma diye söylemek istedim
aycangul adi almak mi yasak, aycangul demek mi yasak :) ben anlamadim. simdi yanlis bisey yapmaktan da korktum acikcasi :)
tabi ki; ama orada da aycangul adı yasak, ona göreyasaklar heryerde
yeni blog sayfamda aycangul adını kullanmayı tercih etmedim de..ondan bahsediyorum..burada herzaman aycangülünüzüm
orada bana aycangul demek yok
nihilcim seninde o güzel mesajını diğerleriyle birlikte silmek zorunda kaldım,çok üzgünümkıyamadım ama nasıl başlarsa öyle devam eder..yeni arkadaşlar aramıza katılmadan, biz bizeyken olması gerektiği gibi oturtmak istedim isim konusunu.. affettin mi nihilim
Blogda kullanmama ricanı imza yapmanı önermiştim zaten :)yeni blog sayfamda aycangul adını kullanmayı tercih etmedim de..ondan bahsediyorum..burada herzaman aycangülünüzüm
orada bana aycangul demek yok
nihilcim seninde o güzel mesajını diğerleriyle birlikte silmek zorunda kaldım,çok üzgünümkıyamadım ama nasıl başlarsa öyle devam eder..yeni arkadaşlar aramıza katılmadan, biz bizeyken olması gerektiği gibi oturtmak istedim isim konusunu.. affettin mi nihilim
Bende öyle düşünmüştüm:13:ama yukarda ki mesajı görünce burdada mı yasak diye yazdığım mesajı düzelttim...
ilahi..yani "burda alıntı yasak, orada da aycangul yasak" anlamında.. yazıda ses yok, tonlama yok tabi, böyle her türlü algıya açık :)
ikizim harikasın ayrıca
Blogda kullanmama ricanı imza yapmanı önermiştim zaten :)
Rica ederim lafını dahi etme. Telafi ederim :)
Adını yazmamıştım ama ben, nasıl hitap edeceğimi bilemediğimden gülcan demiştim.
Bir de canım, özel olmazsa, tarih ve kullanıcı ismi konusundaki hassasiyetinin sebebini merak ediyorum ama dile getiremedim bir türlü:18:
Biz biliyoruz ya herkes biliyor gibi bakıyor ilk başta insan. Doğru söylüyorsun bilmeyenler için akıl yorucu bir karışıklık olur, bu yönünü düşünmedim. Gülme sakın aycangül ama kozmik yönden olumsuz bir etki mi oluşuyor acaba isimler tarihler diye düşündüm ilk duyduğumda:)blog işini çözemedim daha, ancak yazıları yayınlayabiliyorumöğrenmek için de zaman bulamıyorum şimdilik..
alıntıları mı kastediyorsun tarih derken? eğer öyle ise: sürekli değişen birşey olduğu için problem oluyor.yeni gelenler, arada uğrayanlar,konuya hakim olmayanlar sayfaları oradan buradan okuyor, arada alıntıları görünce kafalar karışıyor, gereksiz sorular, gereksiz sayfa yığını oluyor. yığıldıkça okunmuyor,okunamadıkça sorular geliyor,soru geldikçe yığılıyor, yığıldıkça okunmuyor,okunamadıkça sorular geliyor,soru geldikçe yığılıyor, yığıldıkça okunmuyor,
alıntı yapılmadığında ilk sayfayı temizliyorum biliyorsun..sadece o ayın tarihleri görününce soru sayısı da azalıyor tabi..hem siz rahat edin hem ben!
kullanıcı ismiyle ilgili de yeni bir dönem başlıyor benim için.. buradaki üye sayısı malum, fazla seçeneğim yoktu. öylesine kayıt olmuştum, konu açmayı ve bu noktaya geleceğimi düşünmemştim. sizlerde bu ismi benimsediniz,böyle sevdiniz beni ama şimdi bu isimle devam etmek istemiyorum tabi..
kendi adımı da kullanabilirdim belki ama tercih etmedim. blogun adıyla kullanıcı adım aynı zaten..yorumlarda kullanıcı adı görünüyor, üyeler başka isim kullanıyor,yakın çevrem kendi adımı kulanacak....... yani karmakarışık bir hal alacak... haksızmıyım !
bende net görünsün istiyorum her şey. düzenli, özenli olsun istiyorum..
her işimde böyleyim ben, eğri durmasın, karışık olmasın, temiz görünsün, hoş görünsün..kendimede eziyet bu kadarı ama değiştiremiyorum işte..
yine de işin blogla ilgili kısmı gereksiz titizlik değil inan ! olması gereken bu. bu üyelere de bir çeşit saygı ifadesidir bana göre..
takdir sizin.. kiminiz takdir edecekdir, kiminiz eleştirecek.. ama ben tamamen olumlu duygularla bu kadar özen gösteriyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?