Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aslında oturum açık ama eve gidince tekrar üye olmayı deniyim başka bi hesapla :) iş yerinde üyelik kısmı kapalı gözüküyo blogu görüyorum ama giriş yapamıyorum ya da üye olamıyorum.evde hallederim artık .

nasıl üye olucaz ben beceremedim galiba yada anlamadım.arada bir giriyorum kızımdan bişeyi doğru düzgün okuyup anlayamıyorum da yardım edebilecek biri olsa sevinirim

teşkler arkadaşlar
ben ilk kedz bu ay başladım tarihlerle başladım epilasyona
inşlah fydası olur
amannn faydası olmasa bile en azından ağda günüm belli olur ona göre harekete gecerim

kızlar bu konuya yeni bakıyorum bu dolunay olayını duymuştum ama hiç denememiştim şimdi sizlerin de memnuniyetinizi okuyunca heveslendim. şimdi ağdayı bugün saat 21.47'ye kadar yaparsak mı etkili olucak? :44: tüh ağdam da az kalmıştı yetmez heralde peki ağustos ayında ne zaman? bilgi verir misinz?

evet kaçırmayın bugün 21.47 kadar .
ağustos ve diger aylar için aycanın blogu var oraya üye olup takip edebilirsiniz . nasıl oldugunu ise biraz geri sayfaları okuyarak bulabilirsinz.

Tamam canım sağol...

Bende aynı durumdayım.Yorum yazıyorum ama yayınlanmıyo
Ben hallettim canım,blog oluşturuyoruz o zaman yorumlanıyor ya da google+ profili oluşturucaz.Sen yorumunu yaz sonra gönder de,bi sayfa açılıyor hemen solda google hesabından oturum açman gerekiyor,onu açtıktan sonra iki seçenek çıkıyor,ya google+ profili oluşturacaksın ya da blog,blog tercih ettim.Ona tıklayınca yazdıgın yorum yayınlanabiliyor.Biraz karışık gibi umarım yaparsın sen de.
nasıl üye olucaz ben beceremedim galiba yada anlamadım.arada bir giriyorum kızımdan bişeyi doğru düzgün okuyup anlayamıyorum da yardım edebilecek biri olsa sevinirim
gmail yada twit hesabı olması gerek canım.onlarla giriş yapabiliyorsun.

ohhhhhhh benim bacaklar bitti
koltuk altı va bikini bölgesinide dün hallettim
şifaaa olsun
zaten 1.80 boyum var backları temizlemek bi işkenceydi
fakat hiç acı yoktu o çok dikkatimi çekti
iki bacağım daha olsaymış onlarıda şimdi temizlerdim

bu güzel yorumları blogumda görmek isterim artık :)

Tamam canım çok sağol bende bu şekilde hallettim vişne reçeli sayende :)

Son düzenleme:
aycangülün blogunu twitter ile takip eden arkadaşlar nasıl yorum yapıyorsunuz? benim üyeliğimde sanırım bi sorun var yorum yapamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim :)

aycangülün blogunu twitter ile takip eden arkadaşlar nasıl yorum yapıyorsunuz? benim üyeliğimde sanırım bi sorun var yorum yapamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim :)

sanıyorum böyle:)

blogumun ilk hali büyüteçle bakılıyormuş izlenimi veriyordu sanıyorum son hali yorucu olmaktan çıktı, bakalım beğenecek misiniz:)

hamd olsun.isllletmeci55 sayende çok rahatladım.bir haftadır aycangülü kaybettim artık nasıl bulacam diye düşünüp duruyordum.nete de fazla giremiyordum.sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum...

bende blogda yorum yapacak yeri bulamadım oysaki epilasyonumu yaptığımı ve neredeyse hiç acı çekmediğimi paylaşmak isterdim. tekrar teşekkürler aycangül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…