Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

inşallah bizi tarihsiz bırakmaz bundan sonra bu kadar yol almışım...

Bence 2 yıl çok bile sabretmiş. Durmadan aynı sorular, yapılan alıntılar,...

Herkese büyük bir sabır ve saygıyla cevap verdi ama artık onun da bir insan olduğunu hatırlamamız lazım. En çok sinirlendiği zamanlarda bile sessiz kalarak tepki verdi. Bir insanın sabrı bu kadar da zorlanmaz ki!!!!!!!!!!!!!

ya ben bundan 4 ay önce ilk defa dolunaya uyarak bacaklarımı almıştım, normalde 2 hafta içinde uçları görünürdü... fakat 2 aya sonra anca görebildim, normalde uzaması için 1 ay beklerdim, bu sefer uzaması için 2 ay bekledim

bu dolunay işi muhteşem etki gösterdi bendeee
şimdi de 2. alternatif tam benlik, 11 inde adetim bitiyor ve 12 sinde alıcam ben bu tüylerden o kadar bıkmıştım ki, yani bitmese bile geç çıksın yeter diyorum.. fakat alt bacakta aşağı kısımlarda sanki dökülmüş gibi bi kısmı hiç yok aman aycangül bizi bırakma

???:44::44::44:

bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu karıştırıp iç canım,adetin gelir....Adetin geldikten sonra içmeyi bırak...

cnm ben forum da yeni oldugum icin ozel mesaj gonderemiyorum burdan sana cok tesekkur ederim yardimin icin ama domulmus corek otu nasil oluyor onu bilmiyorum ben normal bildigimiz corek otunu ezip denedim

neler olmuş :26: tam okuyamasam da aycangül üm canım güzel yürekli iyi arkadaşımız seviyoruz seni

aycangul canim gercekten mi kizmissin ya kim ne yaptiysa onlar adina ozur dilerim bizi tarihsiz birakma lutfen ya killarin azalmasi bi yana senin sayende ben agda ya basladim sana cok sey borcluyum ve tarihlerinden cok umutlanmistim bizi tarihsiz birakma lutfen

Aycangul sana onerim bu konuyu kapattirip, yeni bir konu acman. Boylece kimse alinti yapamaz. Yeni actigin konuda da insanlar deneyimlerini paylasir, tarihleri degil. 100 kere de uyarsan aradan biri mutlaka alinti yapacaktir, dikkatsizliginden. Bilincli yapildigini sanmiyorum. Yine de sen bilirsin.

Son düzenleme:
Kızlar ben hepinizden özür diliyorum,ortamı gerdiğim için ama inanın artık bazen tekrar eden sorulara aycangülün cvp yazmasını bile istemiyorum.Evet bilinçsizse yazılmış olabilir ya da iyi niyetle,tamam sayfa sayısı da çok fazla olduğu için sayfaların hepsi okunamaz ama en azından bir konuya bakılıyorsa ilk sayfası dikkatlice okunur,ara ara sayfalara bakılır,kaldı ki bu topikte ilk sayfada aycangül herşeyi,bütün açıklamaları,açık ve net bi şekilde hem de büyük harflerle yazıyor.Artık buna rağmen hala o birinci sayfanın tamamı alıntı yapılıyorsa kimse kusura bakmasın ben kızıyorum.Eminim aycangül de çok kızıyordur da kimseyi kırmamak adına tek kelime etmiyor.En iyisini yaptı,böyle sürekli uyarı yapmaktansa,kaldırdı tarihleri,merak etmeyin siz kızlar,aycangül bizi tarihsiz bırakmaz.Zamanı gelince ekler yine.Artık alıntı yapılmasın diye kaldırmıştır.

cnm ben forum da yeni oldugum icin ozel mesaj gonderemiyorum burdan sana cok tesekkur ederim yardimin icin ama domulmus corek otu nasil oluyor onu bilmiyorum ben normal bildigimiz corek otunu ezip denedim

Tamam canım doğru yapmışsın:)Havanda dövebilirsin zaten az bişey.

Son düzenleme:
aycangül'ün sessiz takipçilerindenim.
bu duruma çok üzüldüm.
umarım aycangülün gönlünü alabiliriz.

benim daha yeni haberim olmuştu sizden ...ben şimdi nasıl öğrenicem bu işi aycangül arkadaşımız umarım tarihleri vermeye devam eder ...okuduklarıma göre bu dolunaya dikkat etmek başarılı sonuçlar vermiş ..aycangül arkadaşıma teşekkür ederim hernekadar ben yeni farketsem de ve çoook geç kalmış olsamda sizitakip etmeye devam edicem ...

emeğe ve tercihlerime saygısı olan arkadaşlarımı madur etmeyeceğim merak etmeyin, aksi tavırdaki üyeler yüzünden dostlarımı cezalandırmak tarzım olamaz asla..

kimse tüm sayfaları okumak zorunda değil, ben nasıl yoğun isem konudan yararlanmak isteyen üyeler de yoğun olabilir... bunu zaten düşünebildiğim için tarihlerin bir alt satırına kırmızı ve büyük harflerle uyarımı yaptım..yine aynı neden ile geniş bir açıklama ekledim altına..DAHA NE YAPABİLİRİM!

kaldı ki işi, gücü, bebeği olan bir çok kişi saatlerce konuyu okuyor, görüyorum..işte bu saygı göstergesidir..gerisi tek bir mesaj okumaya gönlü olmayan üşengeçlerin mazeretidir!

tüm iyi niyetime ve kimseyi kırmamak adına görterdiğim azami hassasiyete karşın bana karşı bu kadar umursamaz davranılması beni çok yordu, çok kırdı ve çok öfkelendirdi..

benimde bir insan olduğum, dolayısıyla sizlerin sahip olduğu tüm duygulara benimde sahip olduğum unutmamalı!

bahsettiğim üyelerin yazdığı bazı mesajlar da umurumda değil, ben iki yıldır duruşumu kanıtladım! onlarda tavırlarıyla kendilerini kanıtlıyorlar!

burada beni bir tek şey gerçekten üzebilir; değerli dostlarımın düşünceleri...

gerisi umurumda bile değil!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…