Yaa işte,bence de keşke okusaydınız.Hatta ilk sayfada yazan ALINTI YAPMAYIN yazısını da okusaydınız da ALINTI YAPMASAYDINIZ. Alıntı yapmayınız yazıyor ilk sayfada kocaman,ona rağmen hala nasıl alıntı yapılabiliyor.Benim aklım artık almıyor.Boşuna denmiyor demek ki okumayı sevmeyen bi milletiz diye.Ay aycangül iyi dayanıyor valla,hala nazikce uyarıyor herkesi alıntı yapmayın söylemiştim arkadaşlar diye.Kusura bakmayın da ben onun kadar nazik olamıcam.En azından emeğe biraz saygı lütfen.ALINTI YAPMAYIN diyorsa var demekki bi bildiği.BİRAZ OKUYUN LÜTFEN BİRAZ OKUYUN.
Bence 2 yıl çok bile sabretmiş. Durmadan aynı sorular, yapılan alıntılar,...
Herkese büyük bir sabır ve saygıyla cevap verdi ama artık onun da bir insan olduğunu hatırlamamız lazım. En çok sinirlendiği zamanlarda bile sessiz kalarak tepki verdi. Bir insanın sabrı bu kadar da zorlanmaz ki!!!!!!!!!!!!!
???:44::44::44:
bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu karıştırıp iç canım,adetin gelir....Adetin geldikten sonra içmeyi bırak...
cnm ben forum da yeni oldugum icin ozel mesaj gonderemiyorum burdan sana cok tesekkur ederim yardimin icin ama domulmus corek otu nasil oluyor onu bilmiyorum ben normal bildigimiz corek otunu ezip denedim
ben şimdi bugün gidiyorum sir'e bir etkisi olur mu :))
cnm ben forum da yeni oldugum icin ozel mesaj gonderemiyorum burdan sana cok tesekkur ederim yardimin icin ama domulmus corek otu nasil oluyor onu bilmiyorum ben normal bildigimiz corek otunu ezip denedim
Tamam canım doğru yapmışsın:)Havanda dövebilirsin zaten az bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?