Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

herzaman olmaz ama bu seferlik affedelim şifa olsun canım:)

hakklısın canım .. ben bugun 2ye kadr kollarımı ve koltuk altımı aldım sadece ... yarında agdaya gıtcem erteleyemedım hafta sonu tatıle gıtcez oyuzden ... şimdiki sorum da bu tarıhler ayda sadece 2 alternatıf olarak mı oluo ayın ortasında ve sonunda da oluyo mu .... bırde adetten ne kadar sonra olması gerekıyo .... adetıme dıyelım 1 hafta var tarıhlerde ozamana denk geldı ozaman yapmıycak mıyım ... şimki anlamadıklarım bu canım

ne kadar zaman bırakmam gerektiği konusunda bir sıkıntım yok sadece kaçırmış olmak üzdü beni çünkü baya zaman olucaktı bilmiyorum sanki aradaki zaman açılınca daha etkili oluyomuş gibi hissediyorum teşekkür ederim yinede cevap için aycangül Allah senden razı olsun 17 yaşındayım yaklaşık martdan beri yapmaya çalışıyorum arada bir ay filan kaçırdım sanırım etkisi çok büyük oldu baya baya azalma var bazı yerler de tüyler çıkmıyo bile genital bölgede

mm haklısın :26: oruçlarımın gitmesini istemedim de belkı bır çare olur diye düşünmüştüm

bak bu sayfada detaylıca anlatmıştım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-847.html

yarın tatile gidicem. ve dünün epilasyon tarihlerini kaçırmışımmmm bu ne şanssızlık ya. halbuki ne güzel tam da denk gelecekmiş. bu gün aldırsam yinede bir faydası olurmu ki aldırmak zorundayımda zaten üffffff(( ağlamak istiyorummmmmm

Canım,tarihler belli olmuyor,bazen ayın başında,bazen sonunda,bazen ortasında oluyor tarihler.Bazı aylar da tek alternatif olabiliyor,hatta bazen bir iki gün gibi geniş bi zaman bile olmuyor,ağda yapmayı yarım saate-1 saate sığdırıp rekor kırdığımız zamanlar bile oldu 2. sorunun cevabına gelince;tarihler uyuyorsa adet biter bitmez de olur,bir hafta sonra da olur.Hangi tarih senin için uygun olursa o zaman yapabilirsin.Ama baktın o ay adeti beklersen 2 alternatifi de kaçıracaksın,ve adetten önce alman gerek,o zaman mecburen adetten önceki zamanı kullanabilirsin.Ben 2 aydır adetime bir kaç gün kala yapmak durumunda kaldım mesela.

ağdadan 24 saat sonra bende regl oldum, ama olmayabilir ve 2.alternatifide kaçırabilirdim. pişman değilim,yine olsa yine yaparım nisanla haziran arasında iki ay bekledim,kabus gibidi

teşekkürler reçelim :) anladım sagol cvpladıgın ıcın işe yarasında 1 saatede sıgdırırz agdaya gıttıgımde zaten komple 1 saatte bıtıyo ben belkı yapamayabılırım ama calısırım gene

ben bu aydan çok umutluyum inşallah. yine yazalım ne kadar zamanda çıktı tüyler azaldı mı fln diye. ilk yapışta baya fark etmişti. bakalım bu ay ne olacak.

gecen gun agdami yaptim ama daha yei cikan kil kokleri vardi diye onlar kaldi agda yapmakta pek beceri kazanmadim daha yeniyim cunku :)ve kol ve bacaklarimi alirken bi hirsla ozel bolgeyide aldim ilk kez ama eldivenle oldum oldum bittim diyebilirim ama yaptim valla kalanlari ikinci alternatifte almak isterdim ama 13 temmuz sabahi yolcuyum daha kotusu benim adetimin ustuden 6 gun gecti halen olmadim cok korkuyorum yola cikacagim gun olursam rezil olurum benim cok kotu sancim oluyo hastanelik olacak kadar bi tavsiyeniz var mi gitmeden once regl olmam icin

bu arada aycangul cnm cok tesekkur ederim ya ben bu topigi gormeseydim agdaya bile baslamazdim burdan gaz alarak basladim inaniyorum ki tarihlerde etkili olacak

bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu karıştırıp iç canım,adetin gelir....Adetin geldikten sonra içmeyi bırak...

visnereceli önceki sayfalarda yazmıştı canım dene sen de

Tühhh yaaa dün genital bölgemi sir ağdayla aldırmıştım. keşke okusaydım 12 sinde aldırırdım
ben bu olaya inanıyorum. bir keresinde bir tanıdık söylemişti falanca zaman al diye. o günü bekleyip temizliğimi yapmıştım.
normalde hemen çıkmasına rrağmen o alımdan sonra uzun bir süre çıkmamıştı çıkanlar seyrek seyrek çıkmıştı.
bu aydan geçti artık diğer aylara inşallah

Yaa işte,bence de keşke okusaydınız.Hatta ilk sayfada yazan ALINTI YAPMAYIN yazısını da okusaydınız da ALINTI YAPMASAYDINIZ. Alıntı yapmayınız yazıyor ilk sayfada kocaman,ona rağmen hala nasıl alıntı yapılabiliyor.Benim aklım artık almıyor.Boşuna denmiyor demek ki okumayı sevmeyen bi milletiz diye.Ay aycangül iyi dayanıyor valla,hala nazikce uyarıyor herkesi alıntı yapmayın söylemiştim arkadaşlar diye.Kusura bakmayın da ben onun kadar nazik olamıcam.En azından emeğe biraz saygı lütfen.ALINTI YAPMAYIN diyorsa var demekki bi bildiği.BİRAZ OKUYUN LÜTFEN BİRAZ OKUYUN.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…