• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ya bir şey soracaktım. Ben bugün 12:30 gibi almaya başladım da bacağımın üstüne geldiğimde saat 14:30 falandı yarım saatte o tuttu yaklaşık bir saat sorun olur mu? Yoksa tam saati mi gerekli? Teşekkürler şimdideeen :D

herzaman olmaz ama bu seferlik affedelim :34: şifa olsun canım:)

zaten ilk etkisi bu mutluluk hissi oluyor bu yöntemin :1::nazar:
o orumların üzerine daha ne yorumlar geldi zaman içinde bir bilsen:) bence sen vakit buldukça son iki ayı falan oku,motive olursun hem:)
inşallah sen de o güzel yorumlardan yazarsın önümüzdeki ay:)

hakklısın canım .. ben bugun 2ye kadr kollarımı ve koltuk altımı aldım sadece ... yarında agdaya gıtcem erteleyemedım hafta sonu tatıle gıtcez oyuzden ... şimdiki sorum da bu tarıhler ayda sadece 2 alternatıf olarak mı oluo ayın ortasında ve sonunda da oluyo mu .... bırde adetten ne kadar sonra olması gerekıyo .... adetıme dıyelım 1 hafta var tarıhlerde ozamana denk geldı ozaman yapmıycak mıyım ... şimki anlamadıklarım bu canım :53:

ne kadar zaman bırakmam gerektiği konusunda bir sıkıntım yok sadece kaçırmış olmak üzdü beni çünkü baya zaman olucaktı bilmiyorum sanki aradaki zaman açılınca daha etkili oluyomuş gibi hissediyorum :1: teşekkür ederim yinede cevap için aycangül :16: Allah senden razı olsun 17 yaşındayım yaklaşık martdan beri yapmaya çalışıyorum arada bir ay filan kaçırdım sanırım etkisi çok büyük oldu baya baya azalma var bazı yerler de tüyler çıkmıyo bile genital bölgede :46:

mm haklısın :26: oruçlarımın gitmesini istemedim de belkı bır çare olur diye düşünmüştüm :31:

Canım ama senin adetine daha çok var,etkisi olur mu bilmem,yanlış bilgi vermek istemem.Bana kalırsa hiç oynama yapma işe yarasa bile düzensiz olmaya fln başlarsın bir de.Diğer ayı da etkileyebilir.Bu normalde adet bir iki gün gecikince gelmesi için.O yüzden ben kendi adıma tavsiye etmem. :34: Ayrıca 2. alternatifte adetine 1 hafta kalmış oluyor,onu değerlendirebilirsin.Sonuçta o tarih uygun senin için.Ben geçen ay adetime bir iki gün kala yapmıştım,bu ay da öyle denk geldi.Bazen oluyor böyle.

hakklısın canım .. ben bugun 2ye kadr kollarımı ve koltuk altımı aldım sadece ... yarında agdaya gıtcem erteleyemedım hafta sonu tatıle gıtcez oyuzden ... şimdiki sorum da bu tarıhler ayda sadece 2 alternatıf olarak mı oluo ayın ortasında ve sonunda da oluyo mu .... bırde adetten ne kadar sonra olması gerekıyo .... adetıme dıyelım 1 hafta var tarıhlerde ozamana denk geldı ozaman yapmıycak mıyım ... şimki anlamadıklarım bu canım :53:

bak bu sayfada detaylıca anlatmıştım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-847.html

yarın tatile gidicem. ve dünün epilasyon tarihlerini kaçırmışımmmm:( bu ne şanssızlık ya. halbuki ne güzel tam da denk gelecekmiş. bu gün aldırsam yinede bir faydası olurmu ki:( aldırmak zorundayımda zaten üffffff:((:((:( ağlamak istiyorummmmmm

Canım,tarihler belli olmuyor,bazen ayın başında,bazen sonunda,bazen ortasında oluyor tarihler.Bazı aylar da tek alternatif olabiliyor,hatta bazen bir iki gün gibi geniş bi zaman bile olmuyor,ağda yapmayı yarım saate-1 saate sığdırıp rekor kırdığımız zamanlar bile oldu :9: 2. sorunun cevabına gelince;tarihler uyuyorsa adet biter bitmez de olur,bir hafta sonra da olur.Hangi tarih senin için uygun olursa o zaman yapabilirsin.Ama baktın o ay adeti beklersen 2 alternatifi de kaçıracaksın,ve adetten önce alman gerek,o zaman mecburen adetten önceki zamanı kullanabilirsin.Ben 2 aydır adetime bir kaç gün kala yapmak durumunda kaldım mesela.:34:

ağdadan 24 saat sonra bende regl oldum, ama olmayabilir ve 2.alternatifide kaçırabilirdim. pişman değilim,yine olsa yine yaparım :1: nisanla haziran arasında iki ay bekledim,kabus gibidi :37::53:

Canım,tarihler belli olmuyor,bazen ayın başında,bazen sonunda,bazen ortasında oluyor tarihler.Bazı aylar da tek alternatif olabiliyor,hatta bazen bir iki gün gibi geniş bi zaman bile olmuyor,ağda yapmayı yarım saate-1 saate sığdırıp rekor kırdığımız zamanlar bile oldu :9: 2. sorunun cevabına gelince;tarihler uyuyorsa adet biter bitmez de olur,bir hafta sonra da olur.Hangi tarih senin için uygun olursa o zaman yapabilirsin.Ama baktın o ay adeti beklersen 2 alternatifi de kaçıracaksın,ve adetten önce alman gerek,o zaman mecburen adetten önceki zamanı kullanabilirsin.Ben 2 aydır adetime bir kaç gün kala yapmak durumunda kaldım mesela.:34:

teşekkürler reçelim :) anladım sagol cvpladıgın ıcın işe yarasında 1 saatede sıgdırırz agdaya gıttıgımde zaten komple 1 saatte bıtıyo ben belkı yapamayabılırım ama calısırım gene :16:

ben bu aydan çok umutluyum inşallah. yine yazalım ne kadar zamanda çıktı tüyler azaldı mı fln diye. ilk yapışta baya fark etmişti. bakalım bu ay ne olacak. :72:

gecen gun agdami yaptim ama daha yei cikan kil kokleri vardi diye onlar kaldi agda yapmakta pek beceri kazanmadim daha yeniyim cunku :)ve kol ve bacaklarimi alirken bi hirsla ozel bolgeyide aldim ilk kez ama eldivenle oldum oldum bittim diyebilirim ama yaptim valla :16: kalanlari ikinci alternatifte almak isterdim ama 13 temmuz sabahi yolcuyum daha kotusu benim adetimin ustuden 6 gun gecti halen olmadim cok korkuyorum yola cikacagim gun olursam rezil olurum benim cok kotu sancim oluyo hastanelik olacak kadar :( bi tavsiyeniz var mi gitmeden once regl olmam icin :(

bu arada aycangul cnm cok tesekkur ederim ya ben bu topigi gormeseydim agdaya bile baslamazdim burdan gaz alarak basladim :1: inaniyorum ki tarihlerde etkili olacak :9:

bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu karıştırıp iç canım,adetin gelir....Adetin geldikten sonra içmeyi bırak...

gecen gun agdami yaptim ama daha yei cikan kil kokleri vardi diye onlar kaldi agda yapmakta pek beceri kazanmadim daha yeniyim cunku :)ve kol ve bacaklarimi alirken bi hirsla ozel bolgeyide aldim ilk kez ama eldivenle oldum oldum bittim diyebilirim ama yaptim valla :16: kalanlari ikinci alternatifte almak isterdim ama 13 temmuz sabahi yolcuyum daha kotusu benim adetimin ustuden 6 gun gecti halen olmadim cok korkuyorum yola cikacagim gun olursam rezil olurum benim cok kotu sancim oluyo hastanelik olacak kadar :( bi tavsiyeniz var mi gitmeden once regl olmam icin :(

visnereceli önceki sayfalarda yazmıştı canım dene sen de :34:

İŞTE TEMMUZ AYI EPİLASYON TARİHLERİ :)

1.ALTERNATİF

03 Temmuz 2012 Salı, saat 21:51'den
04 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14:25 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF

12 Temmuz 2012 Perşembe, saat 03:33'ten
13 Temmuz 2012 Cuma günü saat 21:47 ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

LÜTFEN KONU İÇİNDEKİ MESAJLARINIZDA YA DA SİTE İÇİNDEKİ BAŞKA KONU BAŞLIKLARINA ALINTI YAPMAYIN! MESAJLARINIZA BURADAN KOPYALAMA YAPMAYIN!!

Artık biliyorsunuz..hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..

BU AY SAAT VERMİYORUM !!!
BU NEDENLE AŞAĞIDAKİ HARİTAYI DİKKATE ALMAYIN LÜTFEN
!!!

sizden ricam hangi bölgeyi hangi saatte aldığınızı detaylı olarak not almanız !!!

Eki Görüntüle 195081

yöntemimi sizi detaylarla boğmadan anlatacak olursam:

ay dünyayı ve canlıları çeşitli şekillerde etkiler..28 günlük dönümünde her 2,5 günde bir, farklı etkilerle karşımıza çıkar..
küçülen ay fazın da karşımıza çıkan 5 ( 2,5 + 2,5 ) günlük süre ise tüylerimizi olumsuz etkilemekte..
büyükannelerimizin “ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin” sözünü duyanlar vardır.
ayı tam görmekten kasıt, tüyleri dolunayı görmeden önce almamaktır.onlar dolunaydan yeniaya kadar olan 14 günlük süreyi kullanırlardı..böylece doğru zamanları yakalama şansları olur,tüyleri bizler gibi güçlenmez ve bir süre sonra da tüylerinden kendiliğinden kurtulurlardı..
ben biraz daha detaya girdim ve yukarıda ki bilgiye ulaştım..böylece işi tesadüfe bırakmamış oldum.çünkü bahsedilen 14 günün tamamı şansı büyük ölçüde arttırmış olsa da aynı etkiye sahip değil..
konuyu ilk açtığımda bende onlar gibi düşünüyordum tabi :) hatta daha çok dolunaya odaklanmıştım..sonraki 13 günü alternatif olarak görüyordum..hem araştırmaya hem de denemeye devam ettim..(tabi benimle birlikte buradaki birçok arkadaşımda denedi)
ayrıca yine burada paylaşılan bilgiler de çok işime yaradı..
geçen bir yılı aşkın sürede bu işin dolunaydan ibaret olmadığını anladım..
yıl içinde sadece üç dolunayın etkili olduğunu,bunların dışında ise başka tarihlerin daha önemli gördüm..
şimdi bu tarihleri sizlerle paylaşıyorum..her ay bu mesajı güncelliyor ve uygun tarihleri yazıyorum..
küçülen ay fazında iki farklı dönemi paylaşıyorum..bunların arası yaklaşık bir hafta..
bu iki ayrı dönemden (yaklaşık 2,5 günlük) kendinize uygun olanı seçip tüylerinizi kökünden alıyorsunuz..(herhangi bir şey sürmenize gerek yok.ancak kullandığınız bir ürün varsa devam edebilirsiniz tabi..)
peki uygun derken neyi kastediyorum?
tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..
hepsi bu :)
nasıl bir etkisi oluyor derseniz?
önce tüylerinizin daha geç yada seyrek çıktığını göreceksiniz..tabi birde kalınlığında ve renginde fark göreceksiniz..belki de bunların hepsini aynı dönemde :)
sonra bazı tüyleri tuttuğunuzda zahmetsizce çıkacak kökünden..bu tüylerle vedalaşın çünkü bir daha orada olmayacaklar :)
bu şekilde en zayıf tüylerinizden başlayarak her ay bir kısmıyla vedalaşacaksınız..
tüyleriniz çok güçlüyse bu biraz daha zaman alacak doğal olarak..(bir de yöntemi bir uygulayıp bir uygulamazsanız..istikrar önemli yani)
birkaç cümle daha ekleyip bitireceğim merak etmeyin :)
limon-tuz uygulayalım mı diye sorular geliyor..ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar tüylerinin daha çabuk ve sert çıktığını yazdılar..
bir de yöntemi uygularken sabırlı olmak gerekiyor..bazı arkadaşlar ilk seferde etkisini görüyor..bazıları ise daha sonra..
tüy konusunun biyolojik bir konu olduğunu unutmayalım..bazı aylarda biyolojik etkilerle daha önce aldığımız sonucu alamayabiliriz..ama sonraki aylar da normale dönecektir..
bir de bu yöntemi konuyla ilgili sağlık sorunu (hormonlar gibi) olmayanlar için paylaşıyorum..onlar da uygulayabilir tabi ama bizlerle aynı sonucu alırlar mı ya da alsalar bile kalıcı olur mu bilemiyorum..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..gerekirse yeni bilgiler eklerim..
sevgiler hepinize :)

sonuçları merak eden arkadaşların fikir edinmesi için, ilk günden itibaren yazılan mesajlardan bir derleme yapmaya çalıştım :) 282. sayfada bulabilirsiniz..ve sonraki sayfalarda :)

Tühhh yaaa dün genital bölgemi sir ağdayla aldırmıştım. keşke okusaydım 12 sinde aldırırdım :50:
ben bu olaya inanıyorum. bir keresinde bir tanıdık söylemişti falanca zaman al diye. o günü bekleyip temizliğimi yapmıştım.
normalde hemen çıkmasına rrağmen o alımdan sonra uzun bir süre çıkmamıştı çıkanlar seyrek seyrek çıkmıştı.
bu aydan geçti artık diğer aylara inşallah :34:

Tühhh yaaa dün genital bölgemi sir ağdayla aldırmıştım. keşke okusaydım 12 sinde aldırırdım :50:
ben bu olaya inanıyorum. bir keresinde bir tanıdık söylemişti falanca zaman al diye. o günü bekleyip temizliğimi yapmıştım.
normalde hemen çıkmasına rrağmen o alımdan sonra uzun bir süre çıkmamıştı çıkanlar seyrek seyrek çıkmıştı.
bu aydan geçti artık diğer aylara inşallah :34:
Yaa işte,bence de keşke okusaydınız.Hatta ilk sayfada yazan ALINTI YAPMAYIN yazısını da okusaydınız da ALINTI YAPMASAYDINIZ. Alıntı yapmayınız yazıyor ilk sayfada kocaman,ona rağmen hala nasıl alıntı yapılabiliyor.Benim aklım artık almıyor.Boşuna denmiyor demek ki okumayı sevmeyen bi milletiz diye.Ay aycangül iyi dayanıyor valla,hala nazikce uyarıyor herkesi alıntı yapmayın söylemiştim arkadaşlar diye.Kusura bakmayın da ben onun kadar nazik olamıcam.En azından emeğe biraz saygı lütfen.ALINTI YAPMAYIN diyorsa var demekki bi bildiği.BİRAZ OKUYUN LÜTFEN BİRAZ OKUYUN.

Son düzenleme:
Back