• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

4 aydır tarihlere uyuyorum devam etmeye de kararlıyım umarım tarih vermeyi bırakmazsın aycangül.

ben tarihlere sadece iki kez uyabildim.şimdiye kadar sir ağdalar,bioderler,limonlar tuzlar ve hatta lazer epilasyon.ama hemen daha ilk seferinde etkisini gördüğüm tek yöntem bu oldu.bildiğin 15 gün boyunca tüy falan yok ayrıca o tarihlerde alındığında acı da yok o kadar fazla(ki acıya karşı çok dayanıksızımdır).yani bu yüzden aycangüle ne kadar teşekkür etsem azdır.

bu arada bi kaç gündür devam eden mesaj-alıntı tartışması için nacizane bi önerim olucak.ama tabi kurallara uygunmudur onu bilmiyorum
şöyleki konu temizlensin yada yeniden açılsın.sıkça sorulan sorular ve cevapları hemen ilk sayfalarda yer alsın.sayfanın hemen üstüne kocaman harflerle ''yorum yapmadan ve soru sormadan önce lütfen ilk ssayfaları okuyunuz''diye yazılsın.artık buna rağmen hala üst üste aynı sorulaar gelirse aycangül değil ben isyan edicem.bu da böyle işte.ama tabi dediğim gibi ne kadar uygun olur o konuda bi fikrim yok.

bu arada konudışı olcak ama söylemeden edemicem

bu problem gündeme gelince bir sürü sessiz takipçi oldugunu gördük
arkadaşlar neden sessizce takip ediyorsunuz? her ay burda sizde oluşan etkileri paylaşmanız faydalı olabilir

ben tüylerime rüzgar değse aycangüle haber veriyorum belki araştırmasıyla ilgili bir ipucu ya da küçük bir yardım olur diye

emeğe ve tercihlerime saygısı olan arkadaşlarımı madur etmeyeceğim merak etmeyin, aksi tavırdaki üyeler yüzünden dostlarımı cezalandırmak tarzım olamaz asla..

kimse tüm sayfaları okumak zorunda değil, ben nasıl yoğun isem konudan yararlanmak isteyen üyeler de yoğun olabilir... bunu zaten düşünebildiğim için tarihlerin bir alt satırına kırmızı ve büyük harflerle uyarımı yaptım..yine aynı neden ile geniş bir açıklama ekledim altına..DAHA NE YAPABİLİRİM!

kaldı ki işi, gücü, bebeği olan bir çok kişi saatlerce konuyu okuyor, görüyorum..işte bu saygı göstergesidir..gerisi tek bir mesaj okumaya gönlü olmayan üşengeçlerin mazeretidir!

tüm iyi niyetime ve kimseyi kırmamak adına görterdiğim azami hassasiyete karşın bana karşı bu kadar umursamaz davranılması beni çok yordu, çok kırdı ve çok öfkelendirdi..

benimde bir insan olduğum, dolayısıyla sizlerin sahip olduğu tüm duygulara benimde sahip olduğum unutmamalı!

bahsettiğim üyelerin yazdığı bazı mesajlar da umurumda değil, ben iki yıldır duruşumu kanıtladım! onlarda tavırlarıyla kendilerini kanıtlıyorlar!

burada beni bir tek şey gerçekten üzebilir; değerli dostlarımın düşünceleri...

gerisi umurumda bile değil!

evet, çözüm için harekete geçtim..ilk adımım da tarihleri kaldırmak oldu..bilgi yok, alıntı da yok !

tabi tek bir adımla kalmadım.. 2. alternatie kadar çözeceim inşallah.

desteğiniz bana çok iyi geldi, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar..

herşey daha güzel,daha SIKINTISIZ olacak.. ben inanıyorum... :16::16::46::28::28:

aycangül alıntı yapmayın diyor ilk sayfadan tarihlerle ilgili. tabi umursamayanlar alıntı yapıyor o yüzden tarihleri kaldırdı. başka bi çözüm arıcak . aycangül teşekkürler umarım kısa zamanda halledersin. bana çok ii geldi bu tarihler. allah razı olsun.

arkadaşlar merhaba ben de bu sayfanın takipçisiyim uzun zamandır sor sormadan insanları sıkmadan baştan sona okudum yazıları.
ama birşeyi anlamadım gerçekten nedenini bilmediğim için soruyorum tam olarak aycangül ilk sayfadan alıntı yapıarak konuşulmasına mı kızdı yani neden ne zararı var ki alıntı yapmanın lütfen kızamyın inanın merak ediyorum aycangül sanada çok teşekkür ediyorum ayrıca.. allah senden razı olsun aycangül.tüysüz günler...

sessiz takipçi olmaya ne gerek var ki hepimiz burada paylaşım yapıyoruz.
alıntı yapılmasını istemiyor bunu daha belirgin bir şekilde yazmış zaten ama okumadan, okuduğunu tam anlamaadan olaya dahil olmaya çalışanlar can sıkıcı oluyor,
çok kez uyardı aycangül okuyun ve alıntı yapmayın diye hep nezaketini korudu ama bu son neredeyse tam sayfa alıntı çileden çıkardı sanırım:50:
arkadaşlar bu bilgiler bizim faydamıza lütfen anlayışlı olun bu konunun kuralı buymuş gibi düşünün ilk sayfadan alıntı yapmayın
her ay mesaj düzeltme yapıyor aycangül o sayfada buna engel olmayın.
hepimiz okuyup takipçi oluyoruz kaç kişi bu olaydan faydalanıyor lütfen biraz duyarlı olun

bu arada konudışı olcak ama söylemeden edemicem

bu problem gündeme gelince bir sürü sessiz takipçi oldugunu gördük
arkadaşlar neden sessizce takip ediyorsunuz? her ay burda sizde oluşan etkileri paylaşmanız faydalı olabilir

ben tüylerime rüzgar değse aycangüle haber veriyorum belki araştırmasıyla ilgili bir ipucu ya da küçük bir yardım olur diye

Ben bu konuyu görür görmez foruma üye oldum ve hemen yorumlarımı da yazdım. Daha doğrusu kadınlarkulübüne üye olma nedenim "AYCANGÜL" :) :) :)

Forumlara yorum yapmaktan hoşlanmayan insanlar da var. Bu da onların düşüncesi saygı duyarım. Ama Aycangül'ün bu kadar emeklerine karşılık çalışmalara yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum.

vay anam vay..3 5 gün ortalardan yok oldum okumadım yazıları neler olmuş neler..neysekı temmuz ayının ıkıncı alternatıfınını kagıda yazmıstım ihi ihi ihi :32: ..kımse sormasın söylemem valla aycangül kızar :):)..ama agustos ayında ne yapacagız bilmiyorum..kızı kızdıranların hepsıne toptan aferin:20:

Son düzenleme:
Aycangul ben senı aylardır takıp edıyorum sessız takıpcılerındenım
ve sana ınanıyorum
aynı sorulara sabırla cevap verıyorsun
ben senın yerınde olsam sadece tarıhlerı verır
hıc soru cevaplamazdım zaten kendını kanıtlamıssın
emegıne yuregıne saglık cok tesekkurler

arkadaşlar merhaba ben de bu sayfanın takipçisiyim uzun zamandır sor sormadan insanları sıkmadan baştan sona okudum yazıları.
ama birşeyi anlamadım gerçekten nedenini bilmediğim için soruyorum tam olarak aycangül ilk sayfadan alıntı yapıarak konuşulmasına mı kızdı yani neden ne zararı var ki alıntı yapmanın lütfen kızamyın inanın merak ediyorum aycangül sanada çok teşekkür ediyorum ayrıca.. allah senden razı olsun aycangül.tüysüz günler...

Canım,evet alıntı yapılmasına kızdı-kızdık.Yok sana kızmayız :) Bizler de bilmiyoruz nedenini ama ilk sayfaya kocaman ALINTI YAPMAYIN diye yazdıysa,aycangülün bir bildiği var demek ki dedik,saygı duyduk.Herkesten de bunu bekledik ama maalesef ilk sayfa okunmadan alıntı yapıldığı için ki-alıntı yaparken bile okumuyolar sanırım düşün artık,yoksa okumasalar da en azından alıntı yaparken o koca kırmızı yazı insanın gözüne çarpar yahu!- en sonunda dayanamadı haklı olarak.

arkadaşlar bır kac arkadaşım özelden mesaj atmış tarıhlerı sormak ıcın..ama maalesef onlara cvp atamıyorum cunku henuz kk da sadece papatyayım daha 8 tane daha mesaj atmam gerekıormus herkeslere mesaj atabılmem ıcın..doğal olarak kımse nıye cvp yazmıyor bu kız dıye alınmasın lütfen..bu arada bu tarıhler aycangülün söylemesi çok daha doğru olur bence..merak etmeyın bır ıkı gun içinde açıklayacaktır..kıyamaz o bizlere :25::1:

ben tarihlere sadece iki kez uyabildim.şimdiye kadar sir ağdalar,bioderler,limonlar tuzlar ve hatta lazer epilasyon.ama hemen daha ilk seferinde etkisini gördüğüm tek yöntem bu oldu.bildiğin 15 gün boyunca tüy falan yok ayrıca o tarihlerde alındığında acı da yok o kadar fazla(ki acıya karşı çok dayanıksızımdır).yani bu yüzden aycangüle ne kadar teşekkür etsem azdır.

bu arada bi kaç gündür devam eden mesaj-alıntı tartışması için nacizane bi önerim olucak.ama tabi kurallara uygunmudur onu bilmiyorum
şöyleki konu temizlensin yada yeniden açılsın.sıkça sorulan sorular ve cevapları hemen ilk sayfalarda yer alsın.sayfanın hemen üstüne kocaman harflerle ''yorum yapmadan ve soru sormadan önce lütfen ilk ssayfaları okuyunuz''diye yazılsın.artık buna rağmen hala üst üste aynı sorulaar gelirse aycangül değil ben isyan edicem.bu da böyle işte.ama tabi dediğim gibi ne kadar uygun olur o konuda bi fikrim yok.

tarihler okunurken mecburen görünür diye tarihlerin üstüne bindirdim büyük ve kırmızı harflerle yine olmadı..nasılsa tarihi görebiliyorlar ama uyarıyı göremiyorlar..
bence cep telefonlarına mesaj atsam yine yararı olmayacak.çünkü bu görememe ya da okumamma meselesi değil..
açıkça " TAKMIYORUM, UMURUMDA DEĞİL, aha da bak YAPIYORUM :27" çirkinliği..

bende mesajı aldım ve bundan sonra adil davranmaya karar verdim..
herkes aynı değeri değil, hak ettiği değeri görecek.
şimdiye kadar dostlarıma haksızlık etmişim diğerlerine de aynı şekilde davranarak.
sessiz kalarak kendime de tabi..
ben adil davranmadığım için bana da adil davranılmıyormuş meğer.. allahın kılıcının iki yüzü de keskindir malum!

Son düzenleme:
aycangül sana ne kadar teşekkür etsem az. yaklaşık altı aydır takip ediyorum ve koltuk altlarımın yüzde yetmişi bitti diyebilirim.:nazar:
Allah senden razı olsun canım. Ve lütfen bizi bırakma:43:

teşekkür ederim ama atlayarak okumuşsun,yakaladım:)
çünkü alıntı her yapılışında sebebini söyleyerek yapılmamasını rica ettim..

başkalarının ricalarını yerine getirmek için onları anlamamız gerekmez! benden de zaman zaman bazı şeyler istenir, "aman ha! " denir.bazılarını gerçekten anlayamam ama "aman canım ne zararı olacak ki " deyip bildiğimi okumam, sadece saygı duyar ve istediği doğrultuda davranırım. (bu iki satır direkt seninle ilgili değil, merakettiğin için sorduunun farkındayım,sadece yeri geldiği için önceki mesajlardan birine atıfta bulundum)

belki de aynı hassasiyeti bulamadım için bu kadar kızdım kimbilir..belkide asıl öfkelendiren saygısızlıktır. bilemiyorum, öyleyse bile bunu da benim kaprisim kabul edin.kusursuz olmamız mümkün mü? siz öyle misiniz?

sonra insanlar herzaman eşref saatlerinde olmuyorlar.. nasıl olsa kızmıyor deyip devam etmemek lazım..sabırlı insanlar "o an" geldiğinde pire için yorgan yakarlar..
siz hiç marketten aldığınız gazlı içeceği eve gelene kadar sallayıp, sonra da düşünmeden açtınız mı:) bu durumda içeceğe mi kızardınız:)

sana mesaj yazarken genel mesaja döndü, dolmuşum iyice, hava aldığım yerden fışkırıyorum:)

Sevgili Aycangül,
Bu 3.ayım olacak,senin yöntemini uyguluyorum.
Kızkardeşlerime ve görümceme de söyledim.
Hatta tarihlere buradan bakıyor ve onlara iletiyorum.
Haklısın....
Tesadüfen gördüm konunu,girdim okudum,ilk mesaj yeterince
ayrıntılıydı,dahası bizi yorumlardan derleme yaptığın sayfaya bile
yönlendiriyordun.Yazdığım ilk yorum hemen denemeye başlayacağım
ile ilgiliydi.
Çok konuşmayı sevmem,çok yorum yapmayı da sevmiyormuşum bu forumda
farkettim.Okumadan anlamadan dinlemeden hareket etmem.
Mesela eşim tam tersimdir,tezcanlıdır,anlamadan araştırmadan direk atlar herşeye.
Kırk çeşit insan var işte,kimisi öyle kimisi böyle.
Sen burada çok ama çok güzel birşey yapıyorsun.
Anlayanlar olduğu kadar,anlamayanlar da olacaktır.Dahası eminim herşeye rağmen
kendini haklı görenler bile olacaktır.
Ama lütfen konunu takip edenleri,bunca çabayı,emeği gözardı etme.

Umarım herşey dilediğin gibi olur...

Sevgili Aycangül,
Bu 3.ayım olacak,senin yöntemini uyguluyorum.
Kızkardeşlerime ve görümceme de söyledim.
Hatta tarihlere buradan bakıyor ve onlara iletiyorum.
Haklısın....
Tesadüfen gördüm konunu,girdim okudum,ilk mesaj yeterince
ayrıntılıydı,dahası bizi yorumlardan derleme yaptığın sayfaya bile
yönlendiriyordun.Yazdığım ilk yorum hemen denemeye başlayacağım
ile ilgiliydi.
Çok konuşmayı sevmem,çok yorum yapmayı da sevmiyormuşum bu forumda
farkettim.Okumadan anlamadan dinlemeden hareket etmem.
Mesela eşim tam tersimdir,tezcanlıdır,anlamadan araştırmadan direk atlar herşeye.
Kırk çeşit insan var işte,kimisi öyle kimisi böyle.
Sen burada çok ama çok güzel birşey yapıyorsun.
Anlayanlar olduğu kadar,anlamayanlar da olacaktır.Dahası eminim herşeye rağmen
kendini haklı görenler bile olacaktır.
Ama lütfen konunu takip edenleri,bunca çabayı,emeği gözardı etme.

Umarım herşey dilediğin gibi olur...

sizleri mağdur etmeyeceğim canım, az kaldı halledicem..

Back