Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emeğe ve tercihlerime saygısı olan arkadaşlarımı madur etmeyeceğim merak etmeyin, aksi tavırdaki üyeler yüzünden dostlarımı cezalandırmak tarzım olamaz asla..
kimse tüm sayfaları okumak zorunda değil, ben nasıl yoğun isem konudan yararlanmak isteyen üyeler de yoğun olabilir... bunu zaten düşünebildiğim için tarihlerin bir alt satırına kırmızı ve büyük harflerle uyarımı yaptım..yine aynı neden ile geniş bir açıklama ekledim altına..DAHA NE YAPABİLİRİM!
kaldı ki işi, gücü, bebeği olan bir çok kişi saatlerce konuyu okuyor, görüyorum..işte bu saygı göstergesidir..gerisi tek bir mesaj okumaya gönlü olmayan üşengeçlerin mazeretidir!
tüm iyi niyetime ve kimseyi kırmamak adına görterdiğim azami hassasiyete karşın bana karşı bu kadar umursamaz davranılması beni çok yordu, çok kırdı ve çok öfkelendirdi..
benimde bir insan olduğum, dolayısıyla sizlerin sahip olduğu tüm duygulara benimde sahip olduğum unutmamalı!
bahsettiğim üyelerin yazdığı bazı mesajlar da umurumda değil, ben iki yıldır duruşumu kanıtladım! onlarda tavırlarıyla kendilerini kanıtlıyorlar!
burada beni bir tek şey gerçekten üzebilir; değerli dostlarımın düşünceleri...
gerisi umurumda bile değil!
evet, çözüm için harekete geçtim..ilk adımım da tarihleri kaldırmak oldu..bilgi yok, alıntı da yok !
tabi tek bir adımla kalmadım.. 2. alternatie kadar çözeceim inşallah.
desteğiniz bana çok iyi geldi, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar..
bu arada konudışı olcak ama söylemeden edemicem
bu problem gündeme gelince bir sürü sessiz takipçi oldugunu gördük
arkadaşlar neden sessizce takip ediyorsunuz? her ay burda sizde oluşan etkileri paylaşmanız faydalı olabilir
ben tüylerime rüzgar değse aycangüle haber veriyorum belki araştırmasıyla ilgili bir ipucu ya da küçük bir yardım olur diye
arkadaşlar merhaba ben de bu sayfanın takipçisiyim uzun zamandır sor sormadan insanları sıkmadan baştan sona okudum yazıları.
ama birşeyi anlamadım gerçekten nedenini bilmediğim için soruyorum tam olarak aycangül ilk sayfadan alıntı yapıarak konuşulmasına mı kızdı yani neden ne zararı var ki alıntı yapmanın lütfen kızamyın inanın merak ediyorum aycangül sanada çok teşekkür ediyorum ayrıca.. allah senden razı olsun aycangül.tüysüz günler...
ben tarihlere sadece iki kez uyabildim.şimdiye kadar sir ağdalar,bioderler,limonlar tuzlar ve hatta lazer epilasyon.ama hemen daha ilk seferinde etkisini gördüğüm tek yöntem bu oldu.bildiğin 15 gün boyunca tüy falan yok ayrıca o tarihlerde alındığında acı da yok o kadar fazla(ki acıya karşı çok dayanıksızımdır).yani bu yüzden aycangüle ne kadar teşekkür etsem azdır.
bu arada bi kaç gündür devam eden mesaj-alıntı tartışması için nacizane bi önerim olucak.ama tabi kurallara uygunmudur onu bilmiyorum
şöyleki konu temizlensin yada yeniden açılsın.sıkça sorulan sorular ve cevapları hemen ilk sayfalarda yer alsın.sayfanın hemen üstüne kocaman harflerle ''yorum yapmadan ve soru sormadan önce lütfen ilk ssayfaları okuyunuz''diye yazılsın.artık buna rağmen hala üst üste aynı sorulaar gelirse aycangül değil ben isyan edicem.bu da böyle işte.ama tabi dediğim gibi ne kadar uygun olur o konuda bi fikrim yok.
arkadaşlar merhaba ben de bu sayfanın takipçisiyim uzun zamandır sor sormadan insanları sıkmadan baştan sona okudum yazıları.
ama birşeyi anlamadım gerçekten nedenini bilmediğim için soruyorum tam olarak aycangül ilk sayfadan alıntı yapıarak konuşulmasına mı kızdı yani neden ne zararı var ki alıntı yapmanın lütfen kızamyın inanın merak ediyorum aycangül sanada çok teşekkür ediyorum ayrıca.. allah senden razı olsun aycangül.tüysüz günler...
herşey daha güzel,daha SIKINTISIZ olacak.. ben inanıyorum...
Sevgili Aycangül,
Bu 3.ayım olacak,senin yöntemini uyguluyorum.
Kızkardeşlerime ve görümceme de söyledim.
Hatta tarihlere buradan bakıyor ve onlara iletiyorum.
Haklısın....
Tesadüfen gördüm konunu,girdim okudum,ilk mesaj yeterince
ayrıntılıydı,dahası bizi yorumlardan derleme yaptığın sayfaya bile
yönlendiriyordun.Yazdığım ilk yorum hemen denemeye başlayacağım
ile ilgiliydi.
Çok konuşmayı sevmem,çok yorum yapmayı da sevmiyormuşum bu forumda
farkettim.Okumadan anlamadan dinlemeden hareket etmem.
Mesela eşim tam tersimdir,tezcanlıdır,anlamadan araştırmadan direk atlar herşeye.
Kırk çeşit insan var işte,kimisi öyle kimisi böyle.
Sen burada çok ama çok güzel birşey yapıyorsun.
Anlayanlar olduğu kadar,anlamayanlar da olacaktır.Dahası eminim herşeye rağmen
kendini haklı görenler bile olacaktır.
Ama lütfen konunu takip edenleri,bunca çabayı,emeği gözardı etme.
Umarım herşey dilediğin gibi olur...