Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülcüm.. haklısın.. senin yaptığın bu iyiliği emin ol bir başkası başkasına zor yapar.. ve şunu söyliyim sana senin kadar bilgili olmayı öyle çok isterdim ki. bir şey diyorsun ve dediğin oluyor. bu ne kadar güzel bir duygu anlatamam.. yani dediklerin çıkıyor.. hani bu forumda çok var yok bunla bunu karıştırdım bu oldu,saçıma sürdüm şuu oldu.. bazı şeyleri denedim başka topiklerde hiçbir etkisi olmadı çoğu şeyin desem yalan olmaz.
ama senin 2 konunu da öyle sıklıkla takip ediyorum ki. sabah açıyorum 3-5 günlük tplu tarihleri paylaşmış olsan bile her gün hatta günde 2-3 kez bile tekrar bakıyorum.
o itinalı yazıların,güzel aklından geçen güzel düşncelerin ve ayrıca bize yaptığın bu büyük iyilik. ben 3.kez aldım verdiğin tarihlerde yani yaklaşık 2buçuk aydır takip ediyorum seni.
ancak seni geç buldum ve kaybetmek istemem..
herşey gönlünce olsun. kalbinden güzel şeylerin geçtiğine ben yürekten inanıyorum. yoksa kimse bu kadar sabrı göstermez.. topiklerde görüyoruz gözünün üstünde kaşın var dedin die millet birbirine giriyor..

gizli takipçilerindenim bizi bırakma.. Allah razı olsun senden! sen bizim sıkıntılarımızın gitmesine vesile oldun Rabbim de senin sıkıntılarını girdersin!

gizli takipçilerindenim bizi bırakma.. Allah razı olsun senden! sen bizim sıkıntılarımızın gitmesine vesile oldun Rabbim de senin sıkıntılarını girdersin!

Bende gizli takipçilerdenim,lütfen birkaç gereksiz insan yüzünden bizlere tarihleri vermeyi bırakma

Bak Aycangül ne çok gizli takipçin varmış. Sanki benim hayranlarımmış gibi ben mutlu oluyorum.

kizlar ilk sayfada temmuz tarihlerini göremiyorum 2 alternatif tarihi söylerseniz cok sevinirim

Aycangülüm zaten bi insan önce kendine faydası olması için okur bu bütün sayfaları..
Kendini düşünmeyen de seni beni düşünmez...
Boşver sen, saygı duyanların dışındakilerle uğraşma değmez...
Takipçilerin seni çookk seviyor

aycangülcüm, senın hepımıze ne kadar faydan olduğunu anlatsam az kalır
cıddı anlamda senın verdığın tarıhlerden çok memnumum çok faydasını görüyorum

cumartesı tatıle gıdıyoruz şuan regl dönemındeyım yarın bıtıyor nasıl olsa dıye tarıhlere bakayım dedım bulamadım
kızdırmışız senı, çok üzüldüm
sanada hak verıyorum tabıkı. kaç senedır sabırla uğraşıyorsun bu kadar kadınla
umarım tekrar gelırsın buralara sana ıhtıyacımız var

aycangül ben sana hak veriyorum, hatta bu kadar sabretmen bile ne kadar saygılı oldugunu gösteriyor seni takip edenlere
tercih senin tercihin tabi ki bişey diyemiyorum
ama bu kadar yol almışken bırakmak beni çok üzer ya hu

başka bir çözüm yolu bulabilirz belki düşün bir süre
hemen karar verme olur mu

Bi kac hafta giremedim neler olmus.. Telefondan girdigim icin tam okuyamadim ama yazmadan duramadim cunku ne Olursa olsun Aycangul yanindayim kimseyi takma ...kimseye bir sey ispatlatlamak zorunda degilsin..sonuna kadar arkandayim sana ne kadar dua etsem azdir.. Allah tum isteklerini gerceklestirir ins...

evet, çözüm için harekete geçtim..ilk adımım da tarihleri kaldırmak oldu..bilgi yok, alıntı da yok !

tabi tek bir adımla kalmadım.. 2. alternatie kadar çözeceim inşallah.

desteğiniz bana çok iyi geldi, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar..

bizleri bırakmayacağını bilmek çok iyi geldi valla! Bu tarihler o kadar çok işime yaradı ki her fırsatta tanıdıklarıma bahsediyorum. onlardan da başlayan oldu hatta. ama işte üşengeçlik vs. sebeplerle bazılarımız sürekli olan uyarılara kulak asmadı maalesef... ben senin yerinde olsam bu kadar uzun zaman uğraşır mıydım onu bile bilmiyorum. Tekrar teşekkürler emeklerin için!

Ben daha ilk defda denedim bu yöntemi pala bıyıklarımda hemen farkettim şaka bir yana emeğin çok buna herkesin saygı göstermesini istemekde en doğal hakkınama herkes tabi bunu pek yapıyorda denemez buna rağmen devam etmen gerçekten büyük erdemlik sağolasın bizi yalnız bırakmadığın için.

bir sorunmu oldu bende sessiz takip edenlerdendim aycangül ü ve tarihlere bakmak için girdiğimde silinmiş yeniden yazılacak değilmi:26:

tamamen haklı oldugun için bir şey diyemiyorum. çünkü bu kadar kadınla ugraşması kolay degil. üzüldüm tarh olmadıgı için ama haklısın hemde çok. ben kk'ya bu yüzdn üye olmuştm keşke dha önce ûye olsaydımda deneklerin arasnda olabilseydm ddgm çk oldu ama sen tarih versende iyisin vermesende iyisin canım yerin bska bende tanımadan sevdim seni ablam ddm yüregnin temzlgi ortada. kendini sakın üzme hayatın boyunca hep mutlu ol dualarımdasın :* ne yapsan haklısın kimseye iyi davranmk zornda dglsin onca zamanını milletin tüyü için harcamak zornda dglsin ama senin yüregnin temzlgndn yaptn bnları anlamayanları boşver. karar senin kararn iyiki tanımşm seni abim vardı birde ablam oldu tabi dilersen :)

ben bu başlığı çok önceden okumuştum ama sorunlarımdan unutmuşum...
aklıma geldi girdim bi hevesle ama sorunlar çıkmış... çok üzüldüm..
neyse takipteyim inşallah yine devam edersiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…