• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bende yarın olurum muhtemelen ama bu akşam yapıyorum:)

Aycangül merhaba alıntı yapmak istemezdim ama 2 günde bayağı bi yazışmalar olunca bu yazdığınla ilgili olduğunu belli etmek için alıntı yapmak zorunda kaldım.
Birşey diyeceğim normalde siz hep regl sonrasına denk gelen tarih uygun diyordunuz, şimdi buna göre eğer siz bugün regl olacaksanız, temmuz ayının 2. tarihleri daha uygun olmaz mıydı ??
Ama tabii o tarihlerde belki müsait olmayacağınızdan dolayı ya da tatile gideceğinizden dolayı dün gece almış olabilirsiniz ?

hem zamanım olmadığından hem de daha adet olamadığımdan dün akşam sadece koltuk altı ve bacakları yapabildim
şimdi ise dua etçem bi an önce adet olayım da 2. tarihlerde de bikiniyi halledebileyim diye :18:

dolunayı yakalamışken bir sürü eskiyi de attım gitti az önce..attıklarımın içinde bazı insanlar bile vardı:1: oh kurtuldum:1:
???:44::44::44:

hem zamanım olmadığından hem de daha adet olamadığımdan dün akşam sadece koltuk altı ve bacakları yapabildim
şimdi ise dua etçem bi an önce adet olayım da 2. tarihlerde de bikiniyi halledebileyim diye :18:

bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu karıştırıp iç canım,adetin gelir....Adetin geldikten sonra içmeyi bırak...

bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu karıştırıp iç canım,adetin gelir....Adetin geldikten sonra içmeyi bırak...

bilgi için çok teşekkürler
bu akşam başlayayım iyisi mi gerçi daha bikaç gün var ama bi an önce gelsin bitsin istiyom
adet gelene kadar her gün kaç bardak içmeliyim?

aycangülüm sana cok cok tesekkür ediyorum
sanirim bende gecen yil yaz aylarindan beri takip edenlerdenim ve cok güzel sonuclar aldim

simdi pazartesi günü ben is seyehatinde almanyadaydim sali günüde avusturyaya döndüm - ve müsterimiz vardi onunla mecbur yemege ciktik - acayip korktum eger ben 9 gibi eve gelemezsem ne zaman yapicam bu agdayi diye ve korktugum basima geldi tam gece 12de eve geldim.
düsündüm düsündüm baktim olmicak ertesi gün tekrar ise gidecegimide biliyorum ve saat 13de burda bitiyor agda zamani sonra kalktim herseyi biraktim bi yandan banyo yapiyorum - sonra bi bacagimi yaptim sonra bikini bölgesini aldim tüm sonra kalktim sacimi yikadim en sonunda diger bacagimi yapip bitirdim - ama bende bittim cünkü kac gündür az uykuyla ayaktayim.

benden 10dk sonrada esim geldi eve - bakti ben agdaya oturmusum ordan bana laf atiyor napiyorsun git uyu diye bende bugün hem dolunay hem agda günüm rahat birak git otur zaten hava sicak bunaldim terliyorum bide seninle konusamam dedim :) ay cok komiktim gece

yattigimda saat gece 2idi - yatakta kendi kendime güldüm ya resmen öyle alismisim ki o saatleri geciricem diye kafayi yiyorum üzülüyorum (agda icin neleri feda ediyoruz - bende uykumu feda ettim) 5saat uyuyup ise geldim

biz kadinlarin bakimi hic bitmez, kollarimi koltuk altimi malesef bikac gün önce aldim normalde bunu hic yapmam ama müsterinin yaninda kötü duruyor bide hava sicak uzun kolluda giymek istemedm yaz aylarinda bi bu sorun var yoksa kisin cok rahat bekleyebiliyoruz - herseye ragmen hafif bronzlastim ve tüyler pek belli olmuyor bayabide azalma var

herkese tavsiye ediyorum - simdi ufacik zaman buldum isyerinden hemen yazayim dedim

tabi faydasını görürsün,sen de bu azim olduktan sonra :34: maşallah
bende yarın olurum muhtemelen ama bu akşam yapıyorum:)

Aycangül merhaba alıntı yapmak istemezdim ama 2 günde bayağı bi yazışmalar olunca bu yazdığınla ilgili olduğunu belli etmek için alıntı yapmak zorunda kaldım.
Birşey diyeceğim normalde siz hep regl sonrasına denk gelen tarih uygun diyordunuz, şimdi buna göre eğer siz bugün regl olacaksanız, temmuz ayının 2. tarihleri daha uygun olmaz mıydı ??
Ama tabii o tarihlerde belki müsait olmayacağınızdan dolayı ya da tatile gideceğinizden dolayı dün gece almış olabilirsiniz ?

canım verdiğim tarihleri alıntı yapmayın diyorum, diğer mesajları değil :1:
sorunun cevabını vermiştim daha önce : http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-847.html

seni atmadım merak etme :)

niye sevmeyeyim kız, takip bile ediyorum seni :1:
yazdığım cevapları da okumuyorsun anlaşılan sen :20:

ağlamaya devam edersen seni de atıcam diğer dolunayda :1: susarsan şeker veririm :1:

Son düzenleme:
dün lazerimi 8 gibi yaptırdım çeneme 13ü içinde kontrol seansımı ayarladım. eve gelip bikini bölgesini yaptım ama maalesef 20,30 falan :17:
çünkü başka vaktim olmayacaktı umarım yinede sonuç alırım hastalığımda dün sabah gibi bitmişti aslında 2. alternatifi beklemeliydim ama duramadım :18:
yinede çıkanlar olursa 2.alternatifide değerlendircem bacaklara gelince zaten okadar azlar ki onlar için çokta cümle kurmama gerek yok keşke bu akşama kadar sürseydi ama
bel kismini düşünüodum:26:

teşekkürler aycangül.

Korktum bi an :53::53::53:

bilgi için çok teşekkürler
bu akşam başlayayım iyisi mi gerçi daha bikaç gün var ama bi an önce gelsin bitsin istiyom
adet gelene kadar her gün kaç bardak içmeliyim?

Canım normalde geciktiği zaman uygulanıyor,o zaman bi bardak bile yeterli oluyor,sana da faydası olur sanırım,günde 2 bardak içsen yeter diye düşünmekteyim :) Unutma ama adet olunca içmeyi bırak çünkü yoğunlaştırıyor.

Reklam vermek dogru mu bilmiyorum. Editorler gerekirse silebilir. Benimki Silk'n Pro . Memnunum ben. Yalniz cildin beyaz olacak, tuyler yeterince siyah (sari-kahverengi tuylerde ise yaramiyor), guneslenmeyeceksin. Yuzde uygulamayi onermiyorlar. Yuzume disarida yaptirdim.

yok ben esmer bombayim maalesef....olmadii..

ya ben demin yaptım bitirdim ama aldıktan sonra bacağımı arı soktu bi zarar olur mu :18:

kis yoksa sekerli agdami yaptin allah iyiligini versin ilhai..
sekerli agda kil koklerini beslemsin sonra..

Korktum bi an :53::53::53:

Canım normalde geciktiği zaman uygulanıyor,o zaman bi bardak bile yeterli oluyor,sana da faydası olur sanırım,günde 2 bardak içsen yeter diye düşünmekteyim :) Unutma ama adet olunca içmeyi bırak çünkü yoğunlaştırıyor.

mesaj kutun dolu..

kis yoksa sekerli agdami yaptin allah iyiligini versin ilhai..
sekerli agda kil koklerini beslemsin sonra..

yok canım ya epilatörle aldım :32: ayakta duruyodum bacağım gıdıklandı sinek sanıp savurdum birden yanmaya başladı uyuştu bacağım bi baktım arı :18: koltuğa zor attım kendimi işte ondan korktum zehirlenmiyim falan diye :33: alalı 10 dk falan olmuştu ters bi etki yaparsa diye dediydim :27:

yok canım ya epilatörle aldım :32: ayakta duruyodum bacağım gıdıklandı sinek sanıp savurdum birden yanmaya başladı uyuştu bacağım bi baktım arı :18: koltuğa zor attım kendimi işte ondan korktum zehirlenmiyim falan diye :33: alalı 10 dk falan olmuştu ters bi etki yaparsa diye dediydim :27:
Geçmiş olsun ...

aaa inanmıyorumm ilk tarihler genellikle hemen ayın ilk günleri olmuyo diye bakmamıstım fırsatım da olmamıştı foruma bakmaya ve şuan hüsrana uğradım :5::5: ağlamamak elde değil.. :43: ikinci alternatiflerdede adetime bir hafta filan kalmış oluyo ilk tarihleri kaçırmamalıydım çok üzüldüm şuanda :14:

Bu arada Hepinizin kandili mübarek olsun .. :71:

Ya benim adetim 20 si gibi filan olucak malum ramazan oruçlarımı yemek istemiyorum bu karışımı içsem çok daha erken gelirmii ? :37: ve birde erken geleceği için öbür ayıda etkiler mi yoksa öbür ay aynı tarihlerde mi adet olurum. bilgilendirirmisiniz bu konuda rica etsem :78:

aaa inanmıyorumm ilk tarihler genellikle hemen ayın ilk günleri olmuyo diye bakmamıstım fırsatım da olmamıştı foruma bakmaya ve şuan hüsrana uğradım :5::5: ağlamamak elde değil.. :43: ikinci alternatiflerdede adetime bir hafta filan kalmış oluyo ilk tarihleri kaçırmamalıydım çok üzüldüm şuanda :14:

Bu arada Hepinizin kandili mübarek olsun .. :71:

seninde kandilin mübarek olsun canım
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-847.html

Ya benim adetim 20 si gibi filan olucak malum ramazan oruçlarımı yemek istemiyorum bu karışımı içsem çok daha erken gelirmii ? :37: ve birde erken geleceği için öbür ayıda etkiler mi yoksa öbür ay aynı tarihlerde mi adet olurum. bilgilendirirmisiniz bu konuda rica etsem :78:

Canım ama senin adetine daha çok var,etkisi olur mu bilmem,yanlış bilgi vermek istemem.Bana kalırsa hiç oynama yapma işe yarasa bile düzensiz olmaya fln başlarsın bir de.Diğer ayı da etkileyebilir.Bu normalde adet bir iki gün gecikince gelmesi için.O yüzden ben kendi adıma tavsiye etmem. :34: Ayrıca 2. alternatifte adetine 1 hafta kalmış oluyor,onu değerlendirebilirsin.Sonuçta o tarih uygun senin için.Ben geçen ay adetime bir iki gün kala yapmıştım,bu ay da öyle denk geldi.Bazen oluyor böyle.

Son düzenleme:
Ya bir şey soracaktım. Ben bugün 12:30 gibi almaya başladım da bacağımın üstüne geldiğimde saat 14:30 falandı yarım saatte o tuttu yaklaşık bir saat sorun olur mu? Yoksa tam saati mi gerekli? Teşekkürler şimdideeen :D

Back