baktım ama bulamadım,bende anlamadım inan.üç gün boyunca dolunay olmaz ki..istersen sadece o bölümü kopyala buraya,bende merak ettim.
birde ilk sayfaya zaten bir özet geçmiştim aynı sorular gelmeye başlayınca, istersen orayı bir oku önce..
Merhaba, ben bu konuya yeni bakma fırsatı buluyorum, dediklerinizin çoğuna katıldıgımı da belirtmek isterim. Fakat anlamadığım nokta şu, bu tarihleri neye göre belirliyorsunuz, postların hepsini okuma fırsatı bulamadıgım için soruyorum. Ayrıca gerçekten etkisini gören var mı ve bir sonraki tarihler ne zaman? Şimdiden teşekkürler :)
Neyse ben senin verdigin tarihte yapicam zaten. Sonuc olumlu olursa buraya yazarim. Benim derdim yuzumdeki ayva tuyler , oteki yerlere lazer uyguluyorum. Yuze lazer uygulanmasi zor.
Yeniay :19-20-21-22
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 5-6-7
(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
ALINTIDIR.
tamam canım,burdaki cümleyi kopyalayınca direkt buldum sayfayı.
şöyle sadeleştireyim:5-6-7 haziranda ay oğlak burcunda olacak.(ilk sayfaya bakarsan aynı bilgiyi göreceksin) oğlak yemgeç burcunun karşıt burcu olduğu için yengeç burçları dolunaydaki gibi bir etkiye maruz kalırlar demek istemiş:)
astrologlar doğal olarak biraz teknik anlatıyor konuyu ve biz doğru yorumlaamıyoruz çoğu zaman.en iyisi sen ilk sayfadan takip et,hiç kafa karışıklığı yaşama:)
Kizacaksin ama her burcun ayri dolunayi ve yeniayi var orda:) Neyse kafamizi karistirmiyoruz. Temmuzu sabirsizlikla bekliyorum.
lilidom bak bin bir ağda buldum saolsun burdaki hanımların yardımıyla. inan hiç en ufak acıma yok. her bölgeye uygula ve çok kolay. vivetin kalıp ağdası. kalıp şeklinde kullanaccağın zaman kırıyorsun ağdadan ve kullanmadğın cezvenin içine atıyorsun. eriyo ve eridikten sonra bal kıvamına gelince sürüyorsun. spatulalarla sürebilrsin. ve elinle kaldırıyorsun. en küçük kılları bile alıyor süper bişi. dikatlı ol yaparken . ben spatulaya aldıağımda biraz üflüyorum ama sıcak değil merak etme denediğinde göreceksin. bu da resmi
makine bacaklarımı çok kötü yaptı ya jiletlesem bu kadar olmazdıbundan sonra ne kullanırsam düzelir ya da düzelir mi off
aslında makine jilete göre çok daha iyi alır ama düzelir merak etme. ilk başta kızarıklık kabarıklı falan mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?