Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ne zamandır takipteyim bu sayfayı ilk defa bu ay denk geldi tarihler... Haziranda yaptım psikolojik mi bilmiyorum sanki geç çıkıyorlar gibi eşim bile dedi bu sefer geç çıktılar sanki diye

aycangül çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine

arkadaşlar merhaba
biraz baştan itibaren okumaya çalıştım ama o kadar ilerlemişki bitiremedim. Bende denemek istiyorum , sanırım aycangül arkadaşımız temmuz ayı için tarih verecek onu bekliyoruz degilmi?

Vallahi çok enteresan. Temmuz ayında bende başlamaya karar verdim. Acaba balkonda dolunayın altında tüylerimizi alsak daha etkili olur mu ? =)

arkadaşlar merhaba
biraz baştan itibaren okumaya çalıştım ama o kadar ilerlemişki bitiremedim. Bende denemek istiyorum , sanırım aycangül arkadaşımız temmuz ayı için tarih verecek onu bekliyoruz degilmi?
evet canım onu bekliyoz..
Vallahi çok enteresan. Temmuz ayında bende başlamaya karar verdim. Acaba balkonda dolunayın altında tüylerimizi alsak daha etkili olur mu ? =)

sen bi öyle yap bakalım, faydası olacak mı, olursa bize de haber ver.. inşallah balkonunuz pek bi manzaralıdır, hem senin için, hemde başkaları için.. herkesin gözü gönlü bi açılsın şöylee...

çok güldürdün beni gerçekten :)) tabiki de balkonda yapman etkisini arttırmaz.

ama zaten dolunayda almıyoruz, her ay ilk mesajda ki tarihlerde alıyoruz.

Balkonda bacaklarımı alsam kimse görmez ama. Balkonun önü bomboş.Denesem mi

Ne yapayım kızlar. Ben konunun tamamını okuyamadığım için hani belki yapanlar camın önünde falan yapıyordur diye düşündüm. Malum ay ışığı falan =) Neyse temmuz tarihlerini iple çekiyorum. Benim en çok derdim yüzümdeki ince ama lazer sonucu epeyce artmış tüylerim.

arada bir gelip,saldırıp gidenlerin nazarıdır o
bende sizi kucaklıyorum:)
twitterdan takip ettiğini yazmıştın en son ama ben bulamadım seni, yanlış birini mi takip ediyorsun galiba :)

kızzz nasıl ya, gulyanna işte, şimdi kontrol ettim, zaten resminde aynı, Allah Allah, takipçilerinin arasında varım işte onuda kontrol ettim.. benim burada ki kullanıcı adım değişti bu arada, şimdi buda kim deme, can_tugba ben.. EmireAmade oldum, twitterla aynı yani.. yok yok sen bizi semioonn...

Son düzenleme:
Aycangul konunu daha yeni tesadufen gordum. Aslinda buraya girmeyecegim bir donemdi ama sana yazmadan edemedim. Yazdiklarin guzel ama ben hic denemedim. Tek bildigim sahiden bir kez aldigimda baya bir sure cikmamisti. Keske yazsaydim diyorum tarihlerini simdi kontrol ederdim. Simdi benim merak ettigim en uygun zaman dolunay fazi diyorsun ama her burcun dolunay fazi farkli. Acaba sen sadece dolunaya mi gore ariyorsun. Bildigin gibi dolunay yengec burcuna goredir ya da ben oyle biliyorum. Burclar onemli mi? Bu konuda bir aciklama yaparsan sevinirim.

canım konuyu ilk açtığımda dolunaya göre alıyorduk sadece ama tecrübelerimizle birlikte birçok şey değişti.şimdi dolunayda almıyoruz(yılda 3 dolunay hariç)..her burcun dolunayı ayrı olmaz! her dolunay farklı bir burçta gerçekleşir! belki sende bunu kastettin ama ben arkadaşların kafasında soru işareti kalmasın diye açıklama gereği duydum.
"dolunay yengeç burcuna göredir" şeklindeki cümleni anlamadım. ne dolunayın ne de yeni ayın etkileri tek bir burca ait olamaz...

evet doğru ama yine baktım yine bulamadım.bi zahmet sen bana bi twit atsanda bu gizemi bir çözsek
nick bağırıyor zaten,tahmin ettim.emirin yanaklarda bağırıyor tam ısırmalık:)

Ben zaten 880 sayfayi okuyamadim. Sadece anlamak icin sordum. Yengec burcunu ay yonetir o yuzden oyle soyledim. Sana bir link yolladim mesajla, orda bak her burcun ayri dolunayi ve yeniayi var diyor. Ondan kafam karisti. Simdi sen tarihlerinde neyi baz aliyorsun madem 3 dolunayin disindakiler onemli degil. Yazdiklarin mantiksiz degil aksine ilgimi cekti ama anlamam da lazim:) Biraz ozet gecersen anlamis olucam, tecburebelerimi de buraya yazicam.

Mesaj kutun doluymus linki atamadim . Mynet astroloji yengec haziran ayi yazarsan cikar. Orda 5,6,7 haziran yengec icin dolunay diyor. Belki de sacma bilmiyorum.

Son düzenleme:

baktım ama bulamadım,bende anlamadım inan.üç gün boyunca dolunay olmaz ki..istersen sadece o bölümü kopyala buraya,bende merak ettim.
birde ilk sayfaya zaten bir özet geçmiştim aynı sorular gelmeye başlayınca, istersen orayı bir oku önce..

ocak ayından beri deniyorumbacaklarımda çok işe yaradı, üst bacağın neredeyse tamamı sarı sarı ve geç çıkıyor artık.1 ay gitmezdi hiç epilasyonum şimdi son on güne kadar uzaktan belli bile olmuyor bacaklarımdakiler.

bir hafta daha fizik tedaviye gideceğim garnetcim,bilmiyorum ne olacak..spora başlayacaktım güya şişe kapağı bile açamıyorum henüz..neyse bu yaz da sıkılaşmadan geçsin:)

aman ihmal etme sonrasında da iyi bak kendine kışın spor yapıp sıkılaşırsın ama avatarında güründüğü kadarıyla ihtiyacın yok

Haziran ayı bana çok çok çok iyi geldi öncelikle üst bacak kısmım 18 gün üstüne kendini göstermeye başladı o kadar inceler ki gözükmüyolar bile yine alt bacakta aynı şekilde seyrek ve daha ince. Bikini bölgesinde bu sefer çok büyük farklılık var olduğundan daha geç çıktı hala alınacak kıvamda değiller,tüyler çok ince ve geçen seferkine göre daha az seyrekleşmeyi farkedebiliyorum üstelik 5 aydır uygulamama rağmen.Koltuk altını bu sefer verilen günden 1 gün önce almak zorunda kaldım ama ona rağmen tüylerde incelme var sadece bu ay tarih dışına çıktım.Tekrar teşekkürler ve uygulamaya son hızla devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…