- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun arkadaşlar,bu sene başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi
bişey daha yazatım da gülün:) baktık düzelmiyor elim,bir haftadır parafin tedavisine başladık.cuma günü biri parafinin derecesini yükseltmiş,kimse de farketmemiş:) hooopp bide parafinden yandı elim:) daha diğer yanığım yeni düzelmişti:) bugün kahve içerlen bir doktor geldi masamıza,bundan bahsediyorduk,"parafinden yanan hasta siz miydiniz" dedi arkamdan muhabbet dönmüş epeyce:) ne diyeyim bu kadarına da şükür
aslında pc yasak ama dayanamadım yine kaçıp geldim yanınıza:) öpüyorum hepinizi:)
el atmışken yazayım: yorumlarınızı okuyorum ama yazamıyorum. 4-5 haftadır sağ elim şiş.tedaviye cevap vermeyince doktor pc yi yasakladı.10 günlük fizik tedavim kaldı,umarım geçerde rahat rahat yazarım:) hatta hiç huyum değildir ama pc de oyun oynayasım var
bir deeee hepinize şifa olsun bu ayın tarihleri de
evet canım onu bekliyoz..arkadaşlar merhaba
biraz baştan itibaren okumaya çalıştım ama o kadar ilerlemişki bitiremedim. Bende denemek istiyorum , sanırım aycangül arkadaşımız temmuz ayı için tarih verecek onu bekliyoruz degilmi?
Vallahi çok enteresan. Temmuz ayında bende başlamaya karar verdim. Acaba balkonda dolunayın altında tüylerimizi alsak daha etkili olur mu ? =)
Vallahi çok enteresan. Temmuz ayında bende başlamaya karar verdim. Acaba balkonda dolunayın altında tüylerimizi alsak daha etkili olur mu ? =)
Balkonda bacaklarımı alsam kimse görmez ama. Balkonun önü bomboş.Denesem mievet canım onu bekliyoz..
sen bi öyle yap bakalım, faydası olacak mı, olursa bize de haber ver.. inşallah balkonunuz pek bi manzaralıdır, hem senin için, hemde başkaları için.. herkesin gözü gönlü bi açılsın şöylee...
arada bir gelip,saldırıp gidenlerin nazarıdır o
bende sizi kucaklıyorum:)
twitterdan takip ettiğini yazmıştın en son ama ben bulamadım seni, yanlış birini mi takip ediyorsun galiba :)
Aycangul konunu daha yeni tesadufen gordum. Aslinda buraya girmeyecegim bir donemdi ama sana yazmadan edemedim. Yazdiklarin guzel ama ben hic denemedim. Tek bildigim sahiden bir kez aldigimda baya bir sure cikmamisti. Keske yazsaydim diyorum tarihlerini simdi kontrol ederdim. Simdi benim merak ettigim en uygun zaman dolunay fazi diyorsun ama her burcun dolunay fazi farkli. Acaba sen sadece dolunaya mi gore ariyorsun. Bildigin gibi dolunay yengec burcuna goredir ya da ben oyle biliyorum. Burclar onemli mi? Bu konuda bir aciklama yaparsan sevinirim.
kızzz nasıl ya, gulyanna işte, şimdi kontrol ettim, zaten resminde aynı, Allah Allah, takipçilerinin arasında varım işte onuda kontrol ettim.. benim burada ki kullanıcı adım değişti bu arada, şimdi buda kim deme, can_tugba ben.. EmireAmade oldum, twitterla aynı yani.. yok yok sen bizi semioonn...
canım konuyu ilk açtığımda dolunaya göre alıyorduk sadece ama tecrübelerimizle birlikte birçok şey değişti.şimdi dolunayda almıyoruz(yılda 3 dolunay hariç)..her burcun dolunayı ayrı olmaz! her dolunay farklı bir burçta gerçekleşir! belki sende bunu kastettin ama ben arkadaşların kafasında soru işareti kalmasın diye açıklama gereği duydum.
"dolunay yengeç burcuna göredir" şeklindeki cümleni anlamadım. ne dolunayın ne de yeni ayın etkileri tek bir burca ait olamaz...
aycangüllllllllllllllllllllll nasılsın iyileştin mi?
Ben zaten 880 sayfayi okuyamadim. Sadece anlamak icin sordum. Yengec burcunu ay yonetir o yuzden oyle soyledim. Sana bir link yolladim mesajla, orda bak her burcun ayri dolunayi ve yeniayi var diyor. Ondan kafam karisti. Simdi sen tarihlerinde neyi baz aliyorsun madem 3 dolunayin disindakiler onemli degil. Yazdiklarin mantiksiz degil aksine ilgimi cekti ama anlamam da lazim:) Biraz ozet gecersen anlamis olucam, tecburebelerimi de buraya yazicam.
Mesaj kutun doluymus linki atamadim . Mynet astroloji yengec haziran ayi yazarsan cikar. Orda 5,6,7 haziran yengec icin dolunay diyor. Belki de sacma bilmiyorum.
bir hafta daha fizik tedaviye gideceğim garnetcim,bilmiyorum ne olacak..spora başlayacaktım güya şişe kapağı bile açamıyorum henüz..neyse bu yaz da sıkılaşmadan geçsin:)