oh be tarihler gelmis,cok tesekkür ederim aycangül, bu arada su yazin tüyler gercekten vücutta bi yük hem terleyince cok pis oluyor, keske yazlari 3 secenek olsa bizim icin daha ii olurdu.
mesela benim koltuk altim hemen cikiyor eee öylede is seyehatlerine gidemeyecegim icin (cünkü düsünmeden rahat giyinmek istiyorum) mecburen aldim. (gerci bu ay ikinci tercihte makineyle gecmistim)
bu ay ilk tercihi kullandim cünkü ankaradaydim ve ne güzel arkadasima söyledim kuaförden randevu aldi ve ben ilk defa bikini bölgemide kuaförde aldirdim daha önce bikere gitmistim ama bacaklarimi aldirmistim. (baya rahat oldu hemen aliyorlar ve ben böylelikle ugrasmis olmadim)
ikinci tarihtede italyadaydik tatile gittik 2 günlügüne tam orda denk geldi bende makinemi yanima almisitm koltuk alti ve alt bacak üzerinden gectim (keske daha fazla vaktim olsaydi üst bacak bikini toparlasaydim)
iki tarihler arasi sadece 7-10 gün arasi oldugu icin bu sürecte anca koltuk altimi tekrar aliyorum.
burda bugün ve tüm hafta asiri sicakti hadi calisinca bi nevi geciyor vakit ve fazla bos vaktin zaten olmuyor ama bugün yarin havuza gideyim demistim ama kara kara nsl yapsam diyede düsünüyordum.
biraz bronzlastigim icin bugün bacaklarimi falan almam belki beli oluyordur ama tarihi beklicem. kollarim ve koltuk altimi napayim diye düsünüyrm kötü duruyor is yemeklerinde, falan filan.
hadi havuzu gectim gitmesemde olur ama is herseyi bozuyor.
tekrardan tesekkür ederim tarihler icin canim uzun süredir ugrayamadm is seyehatlerinden dolayi