• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

gece bacaklarım alt kısmını epilatör ile yüzeysel aldım valla etek giycektim :17:
yazları 1 ay beklemek zor oluyor yaa

geçen ay 5 hazirandı aycangülün dediğine göre bi kaç gün öne gelcekse 3 temmuz gibi oluyor ama ama 2 temmuzda regl olcam galiba 2. beklemem lazım ama o zamana kadar durum nası olur ki :26:

Aynen bende öyle. Regl olacağım.Tüylü tüylü dolanıyorum offff...Fakat işe yarayacağına eminim.Sonuçta bilimsel bir uygulama bu.

Aycangül bu arada merak ettim. Senin tüylerin ne alemde? Tamamen yok oldular mı?

lakıto valla bende çok merak ediyorum. cevap bana bekleme sabri verecek galiba. ama sıcak yaz günlerinde beklemek sinir bozucu. pantolon giymek zorunda kalıyoum kaç gündür. eteklerimi özledim ahh ahh tiril tiril gezmek varken

ben iyi ve kötü ihtimalleri kendimde denediğim için beni baz almayın lütfen.. buna rağmen eskisine nazaran çok iyi durumdayım.eskiden 15 günde bir alırdım bacaklarımı.15 gün önce almama ragmen etekle dışarı çıktım dün:) tüyüm vardı biraz ama karşıdan görünmeyecek kadar zayıflar.
son aylardahep denemeleri bir tarafa bırakıp bende sizinle birlikte yapmaya karar veriyorum ama şeytan dürtüyor küçülen aya geçince :1:

Dolunayi anliyorum da, su idrar isini kim uydurmus yok artik.

benim yöntemime dahil değil ama kk nın dışında da bahsediliyor bundan..iki yıl önce iş arkadaşımda bahsetmişti, köydeki babaannesi ısrar ediyormuş uygulaması için:) siz genede benim yöntemimi uygulayın temiz temiz:1:

Son düzenleme:
Bende kafayı yedim galiba inanmamıştım başta ama kandım hemencik tüyleri almak için aya bakıyorum hep geçen dayanamayıp bacağımı aldım parçik pürçük şimdi hepsini almak için dolunayı bekliyorum:) oda temmuzun üçüymüş az kaldı hadi bakalım:)kurtulmam lazım artık.:)

ormana döndüm ayol gün bir gelseydi de güzelleşseydim :1: bir de kızlar tuzlu limonda azaltıyo ve teni beyazlatıyo diyolar doğrumudur deneyen oldu mu aranızda :26:

Aycanguluum, ikinci tarih ne zaman?? Ben 10 temmuz turkiyeye tatile gidecegim,
ve ilk isim tatil koyune gitmek, gitmeden once agdami yaptirmak istiyorum..

merhaba aycangül,
sanırım tarihlerde bir yanlışlık var çünkü 3 temmuz pazar değil salı, pazar mı alıcaz salı mı? ona göre iğneliden randevu alıcam. teşekkürler.

Normalde bu ay, ayın 24ünde adet olmalıydım fakat stres ve havadan gecikti.Eğer ayın 3üne kadar adet olmazsam 3ünde alayım mı yoksa diğer dönemi mi bekleyim. Regl oldu olacağım. Eğer regl sonrasını beklersem 3 temmuzu ve diğer tarihleri de regl olduğum için kaçırabilirim.

Normalde bu ay, ayın 24ünde adet olmalıydım fakat stres ve havadan gecikti.Eğer ayın 3üne kadar adet olmazsam 3ünde alayım mı yoksa diğer dönemi mi bekleyim. Regl oldu olacağım. Eğer regl sonrasını beklersem 3 temmuzu ve diğer tarihleri de regl olduğum için kaçırabilirim.

havalardan falan gecikio olursun sanırım bi kaç güne kadar (inş) kaç gün devam ediyor bilmioum ama bence 12 temmuzu bekle reglden sonra yapıldığında daha etkili olduğuna inanıyorum ama mesala birkez 9unda bitmişti hastalığım 11inde almıştım o ay etkisi az oldu gibi:26:

oh be tarihler gelmis,cok tesekkür ederim aycangül, bu arada su yazin tüyler gercekten vücutta bi yük hem terleyince cok pis oluyor, keske yazlari 3 secenek olsa bizim icin daha ii olurdu.
mesela benim koltuk altim hemen cikiyor eee öylede is seyehatlerine gidemeyecegim icin (cünkü düsünmeden rahat giyinmek istiyorum) mecburen aldim. (gerci bu ay ikinci tercihte makineyle gecmistim)

bu ay ilk tercihi kullandim cünkü ankaradaydim ve ne güzel arkadasima söyledim kuaförden randevu aldi ve ben ilk defa bikini bölgemide kuaförde aldirdim daha önce bikere gitmistim ama bacaklarimi aldirmistim. (baya rahat oldu hemen aliyorlar ve ben böylelikle ugrasmis olmadim)
ikinci tarihtede italyadaydik tatile gittik 2 günlügüne tam orda denk geldi bende makinemi yanima almisitm koltuk alti ve alt bacak üzerinden gectim (keske daha fazla vaktim olsaydi üst bacak bikini toparlasaydim)
iki tarihler arasi sadece 7-10 gün arasi oldugu icin bu sürecte anca koltuk altimi tekrar aliyorum.

burda bugün ve tüm hafta asiri sicakti hadi calisinca bi nevi geciyor vakit ve fazla bos vaktin zaten olmuyor ama bugün yarin havuza gideyim demistim ama kara kara nsl yapsam diyede düsünüyordum.

biraz bronzlastigim icin bugün bacaklarimi falan almam belki beli oluyordur ama tarihi beklicem. kollarim ve koltuk altimi napayim diye düsünüyrm kötü duruyor is yemeklerinde, falan filan.

hadi havuzu gectim gitmesemde olur ama is herseyi bozuyor.

tekrardan tesekkür ederim tarihler icin canim uzun süredir ugrayamadm is seyehatlerinden dolayi

benimde 2sinde hasta olmam lazım ama bu ay diş yüzünden çok antibiyotik ve ağrı kesici ilaç kullandım buda reglimi etkiliyor ve geciktiriyor
gecikir ve bitişi 12sine yaklaşırsa diyede korkuoum :18: bu ay 2 alternatifin arası çok yakın

umarım 2sinde olurum 5-6sında biterde 5-6 gün sonra da alma imkanım olur :55:

Back