markette bu ağdaların boncuk şeklinde olanını gördüm geçen hafta.kırmaya gerek yok,istediğiniz kadar atabilirsiniz cezveye..pakette cezveside varmış,16 tl'ydi.
temmuz ayında bende deneyecğim bunu. makinayla yaptım haziran ayında ilk defa çıktılar hemen. temmuz 9 da tatile çıkıcam bi önceki ay 14/06 da saat 22:00 de almaya başlamıştım.temmuz ayın tarihleri umarım tatilden önceki günlere denk gelir yoksa bekleyemeyebilirim.normalde yaz ayları olduğu için bu kadar beklemezdim zaten.yorumları okuduktan sonra :))
yok kızarıklık değil de bir sürü batık var kalın ve sert çıkıyo iyice uzamadan alınmıyo görüntüsü hani erkekler tıraş olduktan sonra nokta nokta sakal belli olur ya aynen öylebi de çok çabuk çıkıyo aldıktan 2 gün sonra belli olmaya başlıyo gerçi daha bu tarihleri uygulayamadım temmuzda başlıcam inşallah ama pek ümidim yok gibi
makine bazen çok pratik ve hayat kurtarıcı olmasına rağmen etkileri hiç hoş değil malesef.bende oluşan genel yargı tenimizle metalin uyumlu olmadığı. sadece tüyleri değil, ten rengini de olumsuz etkilediği kanaatindeyim.
her ay bir iki gün geriye çekiyor tarihler.temmuzun ilk haftası olacak yani..
her ay bir iki gün geriye çekiyor tarihler.temmuzun ilk haftası olacak yani..
Aycangül bu arada merak ettim. Senin tüylerin ne alemde? Tamamen yok oldular mı?
Dolunayi anliyorum da, su idrar isini kim uydurmus yok artik.
Dolunayi anliyorum da, su idrar isini kim uydurmus yok artik.
idrar olayı ne ben duymadım onu:44::44::44:
idrar olayı ne ben duymadım onu:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?