• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ben yanlış hatırlamıyosam kıştan beri yapıyorum. Ama herkes etkisini görmüş bi ben göremedim ya :) Yine aynı şekil çıkmaya devam ediyo maalesef.
Yaz da geldiği için bi ay bekleyemiyorum çünkü çabuk çıkıyo alıcam artık mecbur.. Yine de tarihlere getirmeye çalışırım

markette bu ağdaların boncuk şeklinde olanını gördüm geçen hafta.kırmaya gerek yok,istediğiniz kadar atabilirsiniz cezveye..pakette cezveside varmış,16 tl'ydi.

temmuz ayında bende deneyecğim bunu. makinayla yaptım haziran ayında ilk defa çıktılar hemen. temmuz 9 da tatile çıkıcam bi önceki ay 14/06 da saat 22:00 de almaya başlamıştım.temmuz ayın tarihleri umarım tatilden önceki günlere denk gelir yoksa bekleyemeyebilirim.normalde yaz ayları olduğu için bu kadar beklemezdim zaten.yorumları okuduktan sonra :))

temmuz ayında bende deneyecğim bunu. makinayla yaptım haziran ayında ilk defa çıktılar hemen. temmuz 9 da tatile çıkıcam bi önceki ay 14/06 da saat 22:00 de almaya başlamıştım.temmuz ayın tarihleri umarım tatilden önceki günlere denk gelir yoksa bekleyemeyebilirim.normalde yaz ayları olduğu için bu kadar beklemezdim zaten.yorumları okuduktan sonra :))

her ay bir iki gün geriye çekiyor tarihler.temmuzun ilk haftası olacak yani..

yok kızarıklık değil de bir sürü batık var kalın ve sert çıkıyo iyice uzamadan alınmıyo görüntüsü hani erkekler tıraş olduktan sonra nokta nokta sakal belli olur ya aynen öyle :43: bi de çok çabuk çıkıyo aldıktan 2 gün sonra belli olmaya başlıyo gerçi daha bu tarihleri uygulayamadım temmuzda başlıcam inşallah ama pek ümidim yok gibi :14:

makine bazen çok pratik ve hayat kurtarıcı olmasına rağmen etkileri hiç hoş değil malesef.bende oluşan genel yargı tenimizle metalin uyumlu olmadığı. sadece tüyleri değil, ten rengini de olumsuz etkilediği kanaatindeyim.

makine bazen çok pratik ve hayat kurtarıcı olmasına rağmen etkileri hiç hoş değil malesef.bende oluşan genel yargı tenimizle metalin uyumlu olmadığı. sadece tüyleri değil, ten rengini de olumsuz etkilediği kanaatindeyim.

evet rengini de etkiliyo ya bacaklarım çok kötü duruyo :14:

Merhabalar, ben yeni üye oldum ve konu ilgimi çekti. Ben de bu konudan muzdaribim maalesef.
3-4 yıldır bacaklarımı alıyorum ama epilatör kullanıyordum. Yavaş yavaş ağdaya geçtim ama tamamen uzamasını beklemek çok zor oluyor... Temmuzda tarihe göre alacağım umarım işe yarar.
Bir şey sorucam, benim bacaklarımda batıklar ve epilatör kullanmaktan dolayı yara gibi kızarıklıklar var onlar da bu tarihlere uyarak yapınca geçer mi sizce?
Bir de, saat de önemli mi?

batıklar epilasyon makinalarından oluyor. ağdaya geçtiğinde kurtulacaksın. birde ben öle olduğu zaman topuklara sürelen ponza taşı var bilirsin belki. bacaklarıma sürüyorum . batıkları kaldırıyor. rahat ağda yapıyorum. dene istersen

Benimde tüylerim çıktı. Çok zor durumdayım. Bu sıcak havalarda hep uzun şeyler giymek zorundayım. Neyse ki temmuzun başlarıymış tarihler. Biraz daha sabır offf...

Aycangül bu arada merak ettim. Senin tüylerin ne alemde? Tamamen yok oldular mı?

lakıto valla bende çok merak ediyorum. cevap bana bekleme sabri verecek galiba. ama sıcak yaz günlerinde beklemek sinir bozucu. pantolon giymek zorunda kalıyoum kaç gündür. eteklerimi özledim ahh ahh tiril tiril gezmek varken

Benimde tüylerim çıkmaya başladı acaba yazın çok çabuk mu uzuyor anlamadım ki bu ayın tarihleri temmuzun başıymış ama biz tatile gideceğiz nasıl alacağım ben tarihlerde

Son düzenleme:
Back