Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül olamazzzzzz
resmen şuan dünyam yıkıldı
arkadaş bana özelden mesaj atmış 5haziran salı 13.30 14.35 benim günümmüş die
ama bana mesj 5 haziranda 23.53 de gelmiş
nie böyle olduuu

Bugün regl oldum aslında reglim bittiğinde alacaktım kollarımı ama yarın şehir dışına çıkabilme ihtimalim olduğu için yarım saat önce aldım kollarımı . Ve ne güzel tesadüf ki tam da gününe denk gelmişim . Umarım bir faydası olur da tüyler biraz geç çıkar .

jilet vurunca düzen bozuluyor işte şimdi şöyle bir durum var hangi tarihin kime ne kadar etki edeceği henüz tam olarak belli değil bu yüzden de tatile gitmeden eşitlensin diye beklediğin haziran ayı bir ihtimal senin için en verimli olacakken kaçırmış olacaksın, iki tarihte de al istersen ilk seferde şimdi çıkanları alırsın ikinciye de kırık ve köklenenler çıkar belki?
tarihler büyük oranda dolunayla ilişkili olsa da senin otel günlerinden önceye gelir mi ben bir şey diyemem Aycangül bir şey söyler belki görürse yorumunu. ama en kötü ihtimal otele gittikten sonraya denk gelir e o zamana da daha yeni belirmeye başlar epilatörle alırsın olmaz mı?
çok dertlendim niyeyse nasıl yapsan diye

denek olan arkadaşlar twitter hesabınızda direkt mesajlarınızı kontrol edin..mesaj gönderiyorum!

bir sorum olacak her ne kadar forumun kızlarından cevap alamasamda

bi sprey vardı adını hatılamıyorum,, birazdan dısarı cıkacagım cıkmısken alayım diyorum hani epilasyon öncesi uyusturuyor bölgeyi adı neydi acaba :44::44:

Bayanlar geçen ay il kez tarihlere uyarak 2. Alternatife uyarak almıştım kollarımı fakat bu ay 1. Alternatifi zor bekleyerek dün akşam aldım ama cok uzamışlardı ve canımda yandı baya ilk aydan hemen etkisini göstermemesi normalmi yoksa bana yaramayacakmı bu yöntem???

ilk ayda belli olmayabilir. birkaç ay denemelisin bence. ve olmucakta deme boşuna dert etme :) denemeye devam :)

eczacılara söyle canım ellerinde varsa verirler

Xylocaine sprey diye not almışım ben ama umarım doğrudur....
Hiç kullanmadım ben, belki lazım olur diye burdan not almıştım.
Ama doktora eczacıya onaylatmadan almayın bence.

Xylocaine sprey diye not almışım ben ama umarım doğrudur....
Hiç kullanmadım ben, belki lazım olur diye burdan not almıştım.
Ama doktora eczacıya onaylatmadan almayın bence.

doğru doğru xlocaine pump sprey

Emla krem olabilir mi o canım ? Ya da xylocaine pump sprey :)

Son düzenleme:
Daha önce bildiğim bir konuydu ama belli iki gün olduğunu bilmiyordum. bir kere denk getrmiş olacağım ki müthiş seyrelme olmu. Şimdi gördüm ve bugünde ağda yaptırmıştım harika tesadüf eminimki bu ay doğru dürüst kıl tüy görmeyeceğim yine de sonuçları yazacağım..

Cevp veren arkadaslara tesekkür ediyorum

keşke o 20-30 tüyü alsaydın sadece..
bir de anlayamadım geçen sefer sana saat göndermiştim; traşladım derken o saatte alamadığını mı söylemek istedin?

evet aycangül kökleri güçlenmesin diye verdiğin tarihlere de uyamayacağım için geçen sefer traşladım.

dün de sayfaya girdim baktım tarih verilmiş ben de evdeydim aldım gitti
sebebi ise şu 17 haziranda çocuklarımın sünnet töreni var şimdiden yapsayım dedim yoksa bu ayda kalacaktı neredeyse
sünnet hazırlıkları için sürekli okuldan arta kalan zamanımda koşuşturuyorum , şu aralar o kadar yoğunum ki ve de hemen hemen bütün işleri yaparken yalnızımmmmmmmmmmmmm

okul işleri , çocukların bakımı ,bahar temizliği , sünnet hazırlıkları ( kıyafet, davetiye vs), okul pikniği, karne işleri ....vs
çok bunaldım bu aralar Allah beterinden korusun diyorum buna şükür.

şimdi bir çuval incir berbat mı oldu demek ((((

Son düzenleme:

ayy canım Allah kolaylık versin sanaaa

aycangül çok teşekkürler. 4 .kez kullanıyorum tarihleri seyrelme oldu baya nerdeyse yarılandı .saol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…