Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül mesaj kutun dolu mesajı gönderemedim buraya yazıyorum ;
merhaba canımmmmmmmmmmmmm

mayıs ayında batı karadenize tur vardı ben bacak tüylerimi traşladım
ama bugün itibariyle ağda ile aldım. saatlerini veriyorum :))

17:25 -18:08 arası komple bacaklar

18:08 - 18:30 arası kollar

aycangül ben kollarımı 17 martta almıştım görsen 20 -30 uzayan tüyün dışında hepsi ayvacık tüyü hatta çıkmamışlardı inşallah bu epilasyonla ters etki olmaz :) o aralar güçlenmez aminnnnnnnnnnnnnnn

herşey için Allah razı olsun canım benimmmmmmmmmmmmmmm herşey gönlünce olsun

bekleneN gunler geldı işte TEŞEKURLER AYCANGÜL BEN VE DIGER ARKADASLARDAN SELAMLAR.... :)

ben anlamadım aycangül lütfen banada yardım edermisin. şimdi dolunayda alın yazıyor . e dolunayda 4 hazirandı. ben aldım o gün . en ufak bi acıma olmadı. ay ne rahattım şükür. burdakileri okuduğumda herkese ayrı gün ve zaman mı veriyorsun o konuda aydınlatır mısın. tşekkür ederim şimdiden

Batıklar için ne yapıyorsunuz

Arkadaşlar, Aycangül tüylerimizi aldığımız gün saat olarak not almamızı söylemişti, veeeeeeeeeeeeeeee benim aldığım notlar silindi... Ne yapacammmm?

keşke o 20-30 tüyü alsaydın sadece..
bir de anlayamadım geçen sefer sana saat göndermiştim; traşladım derken o saatte alamadığını mı söylemek istedin?

sadece ilk mesajı incelersen ve baştan sona kadar okursan tüm cevapları alabilirsin:)

teşekkürler aycangül anladım. kusura bakma yeniyim burda. onlarda öncekiler zannetmiştim. ben 4 haziranda yaptım. reglimede 3 gün var. ama en ufak bi acı hissetmedim şaşırdım. makina bile kullandım yani . asla kullanamıyordum hayretler içerisindeyim. artık bende takipçinim. herşey için teşekkürler. daha dikkatli olurum inşallah.

tamam canım şimdi başlıyorum atmaya

aman Allahım tesadüfe bak ben de bugün akşam 17 17.30 arası aldım bikinyi.iyi olmuş o zaman farkında olmadan yarında bacak kol koltuk altı cıkan ne varsa alayım bari.

Bnnu,

Garnet,

Gizemliprenses,

İkiz81,

sedulu,

sizin için ilk sayfaya yazmış olduğum mesajı gördünüz mü dün? dönmediniz bana..

Anlamadığım o kadar çok şey var kii O kadar sayfayı da tek tek okumaya üşendim açıkcası :26::26: Aldığımız bölgelerin saatlerini niye yazıyoruz bi kenara ben onu anlamadım.

Yapmamız gereken şu değil mi? Tüylerimizi regl olmadan önce almayacağız. Aycangul arkadaşımızın verdiği tarihlerde tüylerimizi almaya çalışacağız.. Bu kadar değil mi? Bazı arkadaşlar yazmış da şu saatte kollarımı şu saatte bacaklarımı aldım diye. Anlamadım ben :44::44:

Aycangül tarih ve saat dilimlerini vererek çok çok büyük bir iyilik yapıyor hepimize, bizler de onun araştırmalarını kolaylaştırmak için hangi bölgeyi hangi gün saat kaçta aldığımızı her ay not alıp Aycangül istediğinde ona söylüyoruz.
Modaratörler izin verse bir ara şu eski sayfalardaki milyonlarca tekrarı silip aynı şeyi ikinci kez soranı odunla kovalayacağım da izin çıkmadı henüz

ya arkadaşları benim bi sorunum varda ben ilk defa kuaförde sir ağda yaptırdım ayın mayısın 10unda yani özel tarihlerde ama öncesinde jilet vurmuştum kimisi vardı kimisi çıkmamıştı ama tarihleride kaçırmim diye aldırdım komple şimdiyse kimisi yani alınmayanlar çıktı alınanlarsa yeni yeni kök yaptı yani daha tam çıkmadı ...şimdi asıl soruma geleyim ben bu hazirandaki tarihlere tam uyamıyorum yani eşitleyip öle gitmek istiyorum kuaföre ama kaçırmakda istemiyorum özel tarihleri ve bir yandanda temmuzun 8inde otel rezervasyonumuz var bi dahaki özel tarih bu temmuzdan öncesine denk gelirmi yani haziranın 16 sındaki tarihde alsam o zamanda kadarda 3 hafta köklenmeye başlar hoş olmaz bu sefer ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edermisiniz ne yapmam lazım...ve lütfen bana cevap verenler beğenip yazarlarsa bennn daha rahat takip ederim..şimdiden tşk...

slm herkese, adet düzensizliğim olduğu için adetimin hangi tarihlerde geleceği belli olmuyordu tarihleri görünce bugün yapayım epilasyonumu dedim ama bi baktım adet olmuşum şimdi benim 2. alternatifte epilasyonumu yapmam gerekiyo değil mi oysaki berbat bi haldeyim pofffffffff

aycanım özeline raporumu yazmıştım ama mesaj kutun dolu oldugundan gitmedi .
buraya mesaj yazmıştım ama görmedin sanırım . bu ay saatimi kaçırdımmı . reglim biteli birkaç gün oluyor .
eger hala satim varsa acilen bekliyorum yoksa ilk sayfadakil tarihleri kaçırmayım .
not. saatli aldıgım zamanlardan daha memnun kalmıştım 4 aydır . geçen ay elimde olmayan sebeblerle saatime uymadım
aycanım sınavların da başarılar dilerim rabbım zihin açıklıgı versin .
mesaj kutun dolu o yüzden özeline yazamadım raporumu .

..reglimde bir kaç güne kadar bitecek tarihleri merakla bekliyorum .

adet olacağım zaman tam belli olmadığı için yukarıda belirttiğim gibi dün koltuk altı ve bacakları aldım
bikiniyi bu akşam alcaktım ama az önce adet oldum
bikiniyi de 2. alternatifte alıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…