aycangül mesaj kutun dolu mesajı gönderemedim buraya yazıyorum ;
merhaba canımmmmmmmmmmmmm
mayıs ayında batı karadenize tur vardı ben bacak tüylerimi traşladım
ama bugün itibariyle ağda ile aldım. saatlerini veriyorum :))
17:25 -18:08 arası komple bacaklar
18:08 - 18:30 arası kollar
aycangül ben kollarımı 17 martta almıştım görsen 20 -30 uzayan tüyün dışında hepsi ayvacık tüyü hatta çıkmamışlardı inşallah bu epilasyonla ters etki olmaz :) o aralar güçlenmez aminnnnnnnnnnnnnnn
herşey için Allah razı olsun canım benimmmmmmmmmmmmmmm herşey gönlünce olsun
ben anlamadım aycangül lütfen banada yardım edermisin. şimdi dolunayda alın yazıyor . e dolunayda 4 hazirandı. ben aldım o gün . en ufak bi acıma olmadı. ay ne rahattım şükür. burdakileri okuduğumda herkese ayrı gün ve zaman mı veriyorsun o konuda aydınlatır mısın. tşekkür ederim şimdiden
risus tatlım senden birşey rica etsem. eğer yapabilirsen ilk sayfa ya yazdığım denek olan arkadaşları özel mesajla uyarır mısın orada onlar için ayrı bir mesaj olduğunu. mesaj kutumu boşaltamadığım için burdan vermek zorunda kaldım ama görmemelerinden endişeliyim. vaktin varsa, çok sevinirim canım
Anlamadığım o kadar çok şey var kiiO kadar sayfayı da tek tek okumaya üşendim açıkcası :26::26: Aldığımız bölgelerin saatlerini niye yazıyoruz bi kenara ben onu anlamadım.
Yapmamız gereken şu değil mi? Tüylerimizi regl olmadan önce almayacağız. Aycangul arkadaşımızın verdiği tarihlerde tüylerimizi almaya çalışacağız.. Bu kadar değil mi? Bazı arkadaşlar yazmış da şu saatte kollarımı şu saatte bacaklarımı aldım diye. Anlamadım ben :44::44:
Bnnu,
Garnet,
Gizemliprenses,
İkiz81,
sedulu,
sizin için ilk sayfaya yazmış olduğum mesajı gördünüz mü dün? dönmediniz bana..
aycanım özeline raporumu yazmıştım ama mesaj kutun dolu oldugundan gitmedi .
risus tatlım senden birşey rica etsem. eğer yapabilirsen ilk sayfa ya yazdığım denek olan arkadaşları özel mesajla uyarır mısın orada onlar için ayrı bir mesaj olduğunu. mesaj kutumu boşaltamadığım için burdan vermek zorunda kaldım ama görmemelerinden endişeliyim. vaktin varsa, çok sevinirim canım
aycanım sınavların da başarılar dilerim rabbım zihin açıklıgı versin .
mesaj kutun dolu o yüzden özeline yazamadım raporumu .
..reglimde bir kaç güne kadar bitecek tarihleri merakla bekliyorum .
henüz adet olamadım :18: 2-3 günlük bi gecikmem var..ne zamana det olurum hiçbir fikrim yok :18:
2. alternatifi beklesem, adet olsam bile belki bitmeyecek o zamana kadar
sanırım adet öncesi yapmam gerekecek bu durumda değil mi arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?