• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yola çıkmak üzereyim ama belli ki daha tarih yok. inşallah kaçırmam bu ayı iyi gidiyorum kaç aydır düzenli şekilde!

ben bu aydan umudumu kestim, adet olamadım çünkü :14:
umarım adete denk gelmez, valla uzadılar feci halde acilen epilasyon yapmam lazım aslında
tarih de yok henüz, benim adet de yok ortada

Konu Son mesajlarda dağılmış sanırım :) Neyse ben konuya yorum yapayım . MAntıklı geldi bana bu dolunay işi deneyeceğim mutlaka :)

ya kızlar ne zaman alıcaz bız sımdı dolunayda olduguna göre nerelerdesin aycangülll cnm:44:
3 aydır gizli takipçiyim iiiice panik oldum her dk buraya gelip tarihleri kontrol ediyorum aama yookk:5:

Kizlar aycangulun profiline baktigimda son aktivite saati olarak dun 00.08 olarak gozukuyor yani dun gece foruma gelmis AMA konusuna ugramamis baska bir Konuya cevapta yazmamis neyse en azindan bu sekilde basina Bisey gelmedigini anliyoruz ins. AMA Tarih ve saat konusunda paranoyak oldum resmen!

merak etmeyin arkadaşlar başıma birşey gelmedi.. dün akşam döndüm eve.. yorgun,bitkin bi halde.. hele cumartesi yorgunluktan ve stresten oturup ağladım. şahit olduğunuz gibi bu sene hep sınavla geçti.şimdi birkaç ay rahatım, şükürler olsun..
küçük birkaç işim var, onları halledip bu işlerin başına oturucam; yani bugün vermeye çalışacağım haziran tarihlerini..

merak etmeyin arkadaşlar başıma birşey gelmedi.. dün akşam döndüm eve.. yorgun,bitkin bi halde.. hele cumartesi yorgunluktan ve stresten oturup ağladım. şahit olduğunuz gibi bu sene hep sınavla geçti.şimdi birkaç ay rahatım, şükürler olsun..
küçük birkaç işim var, onları halledip bu işlerin başına oturucam; yani bugün vermeye çalışacağım haziran tarihlerini..
[/QUOTEİ

İşlerinde Allah yardımcın olsun aycangül....sana bişi sormak istiyorum. Ayın ziyaret ettiği burçların da üzerimizde etkisi var ya, bunları nereden bulailirim, bir kitap ya da site tavsiye edebilir misin...mesela söyle söyliyim, bugün ay yay burcunda ise neler yapabilirim, veya nasıl etkilenir insan....anlatabildim mi bilmiyorum...

merhaba arkadaşlar,

pek yazmıyorum konuya ama tarihleri takip etmeye çalışıyorum. geçen ay 10 mayısta(özel günde) almıştım bacaklarımdaki tüyleri epilasyon aleti ile. 5-6 gün sonrada hasta olmuştum. bu ay da yine tarihlere dikkat ederek alıyım dedim ama inanın elimle sayacak kadar tüy çıktı yok denecek kadar az ve 1 ay olcak nerdeyse. bu ayda ilk tarihler ancak bana uyan tarihler. o tarihte alcam ama alacak kadarda yok bakalım neolcak :)

yazmak istedim :) teşekkür ederim aycangül :)

benimde cok seyreklesti fakat batık olusmaya basladı iyice napıcam ben ya :43::43::43:

selam kızlar;
bende denemekten ne çıkar diyerek size bişey sormak istiyorum. benim regl dönemim 10-12 sine denk gelicek.yayınlanan takvime göre 2.gruba giriyorum ama. doğru mu anladım bunu bilmek istiyorrum. regl döneminden sonra aycangülün takvimine göre alıyoruz değil mi. bide neyle aldığımızın önemi var mı ben hep makineyle alıyorum. ve bi daha ki sefere de aynı tarih mi olcak yoksa yine takivme göre mi ayarlayacağım kendimi. cevaplarsanız çok memnun olurum.

Of bu haziran tarihleri cok ters oldu bana simdi yolculuktayim yanima malzeme bile almadim tarihler gec olur diye ikinci tarih de doktor randevusundan onceye gelmiyor ay atlamadan devam etmek istiyorum ama nasil?:(

Back