Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Geçen ay 2. alternatife uyarak almıştım fakat çok çabuk çıktılar şimdi 1. alternatife uyarak almak zorundayım fena uzadılar bir ayı bekleyemiyorum benn Umarım bu şekildede etkisini gösterir..

Aycangülüüm ellerin dert görmesin bunları hazırlayıp yazıyorsun bize, bitek bu siteye üye olan hatunlar değil onların çevrelerinde yaşayanlarda faydalanıyor bunlardan

benim kuzenlerimle ablamda benden haber bekliyorlar tarihler açıklansın diye

şimdik şöyle bir sorum olacak sana tatlı kuşum, ablam koltuk altı için lazere gidiyor 5-7 haziran tarihlerini seyahat yüzünden kullanamayacak gibi, 14-16 haziranı kullanmayı düşünüyor ama 21 inde adet olacak yani 14-16 tarihleriyle adetinin arasında 7 gün var bi sakıncası olur mu ?
yoksa 5-7 tarihlerinde alsa daha mı iyi olur ?

merhaba aycangül hanım :) bizlere verdiğiniz tarihler için teşekür ederim.geçen ayki tarihe uydum, bundan sonraki tarihlerede uyacağım , diğer konunuzuda takip ediyorum herşey gönlünüzce olsun:)

hepsine şifa olsun :) selamlarımıda ilet,sadece tarihleri değil :)
ne sakıncası olsun.. 847. sayfada bunu cevaplamıştım.bu ay bende 2 gün sonra falan regl olacağım. (iki aydır almıyorum, dayanamıcam :)

risus tatlım senden birşey rica etsem. eğer yapabilirsen ilk sayfa ya yazdığım denek olan arkadaşları özel mesajla uyarır mısın orada onlar için ayrı bir mesaj olduğunu. mesaj kutumu boşaltamadığım için burdan vermek zorunda kaldım ama görmemelerinden endişeliyim. vaktin varsa, çok sevinirim canım

kızlar Braun 5185

bunu kullanan var mı aranızda ?
ne kadar ağdadan yana olsamda bundan olması gerek bitane bazen zor anlarda işe yarıyor evde var annemle ortak kullanıyoruz fakat kendime yeni alacagım arastırıyorum..

selam aycangül seni twetledim gördünmü...

Birden acayip heyecanlandım kaçırdım diye.

Genelde ayın ortalarına geliyordu epilasyonlar.

5 haziranı görünce kaçırdım zannettim.

Aycangül çok teşekkürler.3 aydır uyguluyorum ama yine de koltukaltımda, bikini bölgemde çok azalma var.Hem de kökleri zayıfladı...

Aycangül merhaba, sınavlarının bittiğine rahatladığına sevindik. Onca stresten sonra halen bizlerle bilgi paylaştığın için çok sağol. İnşaallah çok çok iyi notlar almışsındır sınavlarından.

Birşey dikkatimi çekti; Haziran ayı ilk epilasyon tarihi 5 Haziran ve ilk başlangıç saati 16:30, fakat deneklere verdiğin saat aralıkları 16:30 dan önceki saatler. Tabii ki adı üzerinde denek yani belki bu saatlerin de uygunluğunu denemek için yapıyor olabilirsin ama sadece dikkatimi çektiği için sordum.

henüz adet olamadım :18: 2-3 günlük bi gecikmem var..ne zamana det olurum hiçbir fikrim yok :18:
2. alternatifi beklesem, adet olsam bile belki bitmeyecek o zamana kadar
sanırım adet öncesi yapmam gerekecek bu durumda değil mi arkadaşlar?

inşallah canım..
dediğin gibi adı üzerinde zaten durumun..her iki alternatifi de kullanamadığımız zamanlar için farklı alternatifler bulmaya çalışyorum diyelim kısaca.

yeni gelen arkadaşlar da takılmasın lütfen bu konuya..dediğimiz gibi deneme onlar, faydası kanıtlanmış bir durum değil:)

ya hayıııııııııırr hayııırr
mesajını şimdi gördüm aycangül ama benim saatim geçmiş
kusura bakma canım ya emeğine üzüldüm şimdi
ama merak etme bu tarihlerde alıcam inş her zamanki gibi

bekle biraz tatlım, belki farklı birşey gönderirrim, olmazsa alırsın,haber bekle benden .

aycangül sonuçları bildirecektim ama mesaj kutun dolu, twitter'dan da beni takip etmiyormuşsun o yüzden direk mesaj atamadım canm

Tarihler için teşekkürler aycangül
Bir sorum olacak bilen arkadaşlar lütfen yardım
18 mayısta lazer yaptırdım bir sonraki seans 1,5 ay sonra dediler o da 29 haziran fakat verilen tarihlerin dışında
2.alternatife uyayım mı (1,5 aydan önce oluyor ama) yoksa temmuzda mı yaptırayım?????

Valla artık bıyık ve kollarm beni öldürmüştü dayanamayıp gece aldım. saat farkıyla kaçırmışım tüh :)) üstelik ağda biter bitmez hastalandım ama zerre acımadı. 1 aydır da bacaklarım çıkmıyor ay ne hoş:))

bence ikinci alternatife çek randevunu ve sonrakileride hep bu tarihlere al..bu şekilde seans sayında yarıya iner,buda paranın cebinde kalması demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…