profilinize baktım ankara lısınız sanırım bende ankaradayım
kızlarr bacak,taltı,bikini bölgesi neyse de bu yüzde ki tüğlenmeler için bi fikriniz var mı?
ne güzel :) severim ben ankarayı zaten
siz ankara da değilsiniz o zaman akşam beni kalo krem için aradılar inanılmaz emin konuşuyolar amerikada yazmamda sakınca varmı bilmiyorum öyle insanlar kullanıyomuş fiyat çok pahalı olmasa hemen alıcam
merhaba arkadaşlar,
bende bu yöntemi 3 sefer deneyebildim denediğim zamanlarda çok memnun kaldım.
bu ay yani pazar günü saati 1-2 saat geciktirdim acaba çok etkisi olur mu yani saat biter bitmez ağdayı kesecek miyiz. kıızm sağolsun o yüzden 2 saat gecikmli alabildim..
ben de denedim ama bi etkisini göremedim. illa saati saatine mi yapmak lazım?
kızlar bi akıl verin yaa, ben her yerimi epilasyon aletiyle alırım yıllardır, ağdayı beceremedim bi türlü. ağda bandı kullanıyorum arada bir. son birkaç aydır da, genitalimi ve koltuk altımı eldivenle alıyorum. genitalim çok tüylü yaa, tek tek yolduğum için bi saatimi alıyo, canım çıkıyo o arada. makineyle de alcak olsam 35-40 dk falan sürüyo, ama o da canımı çok yakıyo. dün ağda bandı denedim, bandı yapıştırdım, çekerken baktım ki ağda tüylerin üstünde kalıyo, kağıt ise elimde, halbuki diğer yerlerimi bu bantla rahatlıkla alabiliyorum, acaba orası çok gür diye mi alınmıyo anlamadım:44: her alışımda tamam artık diyorum jilet vurcam bundan sonra ama o daha da berbatbi yardım edin lütfen
kimse sir ağdayı denemiyor mu eskiden eldiven kullanırdım ama 5 yıldır filan sir ağdadan çok memnunum her yerde kullanıyorum.
bu arada tarihlerin yazdığı yeri bi türlü bulamadım biri bana yazabilir mi bu ayınkini.
dün değildi dimi?
bişey sorcam o dediğiniz günlerde tüylerin alınması çabuk mu oluyor. benim bi ara sadece elime aldığm tüyler bile çıkıverdi de.
tüylerin alınması daha kolay oluyor çünkü diğer günlere nazaran daha az acıyor bu yöntemi uyguladıkça daha ince çıkıyor bu nedenle daha rahat alınıyor..Karanfilce bu arada sir ağda kullandığından bahsetmişsin.Bu konserve olanlardan mı kullanıyorsun? ben almak istiyorum ama bende ısıtma makinesi yok mikrodalga da falan ısınmıyor mu onlar?
ben mikroda ısıtıyorum süper oluyorrr
ben mikroda ısıtıyorum süper oluyorrr
tüylerin alınması daha kolay oluyor çünkü diğer günlere nazaran daha az acıyor bu yöntemi uyguladıkça daha ince çıkıyor bu nedenle daha rahat alınıyor..Karanfilce bu arada sir ağda kullandığından bahsetmişsin.Bu konserve olanlardan mı kullanıyorsun? ben almak istiyorum ama bende ısıtma makinesi yok mikrodalga da falan ısınmıyor mu onlar?
yok konserve kutusu değil. hani kutularda oluyor ya küçük yuvarlak cezve gibi bişey. sonra büyük sir ağda paketleri keşfettim kuaförler alıyormuş. nasılsa cezvesi eskimiyor. eskiden ocakta ısıtıyordum çok zahmet oluyordu. sağolsun eşim bi fikir attı. hani şu kafelerde çay konan osmanlı ocağı mı ne var ya ondan aldım bi şişe de mangal kömürü yakıcı sıvıdan. bitti mi ondan döküyorum. bir de çakmak. hepsi dolabımda duruyor. yatak odamdan hiç çıkmak zorunda kalmıyorum set halinde hepsi dolabın bi gözünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?