Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlarr bacak,taltı,bikini bölgesi neyse de bu yüzde ki tüğlenmeler için bi fikriniz var mı?

bende tedirgindim yüz için eskiden iğneli yaptırmıştım ama tam olarak bitmemişti. baktım ki bu başlıktaki yöntemle diğer yerlerde fyda gördüm. iki ay önce gözümü kararttım ve bıyık ve çenemi de cımbızla almaya başladım. bende azalma var.

anladım bir çarşaf edinmem lazım yani bez olarak :) ama şimdilik eldiven ve epilatörle idare ediyorum. bir caseret gelirse denerim artık :)

siz ankara da değilsiniz o zaman akşam beni kalo krem için aradılar inanılmaz emin konuşuyolar amerikada yazmamda sakınca varmı bilmiyorum öyle insanlar kullanıyomuş fiyat çok pahalı olmasa hemen alıcam

yoo ankaradayım... açıklama seni ikna ettiyse bi şekilde denersin zaten :) sonuçları bizlere de açıkla :)

ben de aynı şekilde saati 2 saat felan geçirdim fark olur mu acaba?????????????????

ben de denedim ama bi etkisini göremedim. illa saati saatine mi yapmak lazım?

kaç ay denediniz de bir etkisini göremediniz?
bir de hangi bölgelerde denediniz, her bölgenin direnci farklı oluyor çünkü.
saat koyulması o zaman diliminde yapılmasının en güzel sonucu vereceğini gösteriyor, saati saatine yapıp yapmamak size kalmış ama saat verilmesinin amacı ve sonuçları yüzlerce sayfayla ortada ilk sayfayı dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

kimse sir ağdayı denemiyor mu eskiden eldiven kullanırdım ama 5 yıldır filan sir ağdadan çok memnunum her yerde kullanıyorum.
bu arada tarihlerin yazdığı yeri bi türlü bulamadım biri bana yazabilir mi bu ayınkini.
dün değildi dimi?
bişey sorcam o dediğiniz günlerde tüylerin alınması çabuk mu oluyor. benim bi ara sadece elime aldığm tüyler bile çıkıverdi de.

tüylerin alınması daha kolay oluyor çünkü diğer günlere nazaran daha az acıyor bu yöntemi uyguladıkça daha ince çıkıyor bu nedenle daha rahat alınıyor..Karanfilce bu arada sir ağda kullandığından bahsetmişsin.Bu konserve olanlardan mı kullanıyorsun? ben almak istiyorum ama bende ısıtma makinesi yok mikrodalga da falan ısınmıyor mu onlar?

ben mikroda ısıtıyorum süper oluyorrr

yok konserve kutusu değil. hani kutularda oluyor ya küçük yuvarlak cezve gibi bişey. sonra büyük sir ağda paketleri keşfettim kuaförler alıyormuş. nasılsa cezvesi eskimiyor. eskiden ocakta ısıtıyordum çok zahmet oluyordu. sağolsun eşim bi fikir attı. hani şu kafelerde çay konan osmanlı ocağı mı ne var ya ondan aldım bi şişe de mangal kömürü yakıcı sıvıdan. bitti mi ondan döküyorum. bir de çakmak. hepsi dolabımda duruyor. yatak odamdan hiç çıkmak zorunda kalmıyorum set halinde hepsi dolabın bi gözünde.

bu ay ikinci tarihten pek memnun kalmadım ama ilk tarih iyi oldu bana baya baya. neyse inşallah haziran ilk tarih 10'undan öncedir ya da işte 10'u gibidir doktor randevumdan önce işlem tamam olsun :) bebiş gelmeden ne kadarını halledersem o kadar kardan sayıcam kendimi :)

Aaa evet biliyorum o ocakları çok pratik iyi düşünmüşsünüz.

kızlar 2 aydır bende deniyorum faydasını gördüm sanki daha geç çıkıyor mesela ,annem ,annemin arkadaşları yada benim arkadaşlarım falan benden duyup uygulamaya başladı 2 sorum olacak 1. bu yöntemle sadece en aza mı indirebiliyoruz yoksa belli bir süre sonra uzun yada kısa farketmez tamamen bitebiliyor mu bu tüyler ?2.si benim burnumun üzerinde 2 tane ince 1 tanede kalın olmak üzere kıl var kuaförüm elleme çoğalır dedi ama görüntüsünden hiç hoşlanmıyorum böyle olanlar vardır mutlaka ağdayla alsam yine burda ki verilen tarihlerde artma olur mu ki ?

Benim 5-6 tel beyaz saçım var ve boyamak istemediğimden neredeyse 1 yıldır Aycangül'ün verdiği tarihlerde beyaz saçları koparıyorum.Çok memnunum 2-3 ayda bir çıkıyor.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…