• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülüm bu ay 9 ve 10 mayısta aldım paketi 9da almıştım bacakları 10 mayısta
şuan pakette çıkmaya başladı hastalığım 8 mayısta bitmişti ben ona bağladım biraz sence?
bugün akşamda bi tekrar yapim dioum paket ve koltuk altı için çıkanları

5 aydır gayet iyiydi bu ay neden böyle oldu anlamadım ki :31:

Bu ayki kıl seansını da bitirmiş bulunuyorum.
İki tarih de şanslıyım adet sonrasına geldi ve çıkan çıkmayan tüm tüye kıla epilasyon yaptım.
Hem az acılı olması hem de tüylerin geç çıkmasına etki ediyor bence, bir kaç ay sonra bakalım ne olacak diyorum, gelişmeleri yazıp işe yarayıp yaramadığını merak edenlere faydamız olur umarım.
Ben limon-tuz'u da ihmal etmiyorum bu arada...
:27:

"19 Mayıs" işgale karşı milli duruşumuzdur...doğru yerde durmanın vicdani huzuru ve haklı gururuyla, bayramamız kutlu olsun...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. 3-4 senedir forumu takip ediyorum fakat bu kadar tutulan bir başlık görmedim. Üniversite öğrencisiyim ve bu uygulamayı 2. yapışım. Ben tüyleri fazla olan biriyim. Malesef halalarıma çekmişim,göğüslerim küçük, tüylerim fazla.. Ve şu sıra hepsine birden taktım. Aycangülün saç başlığında belirttiği gibi 22sine kadar masajları da yoğunlaştırdım telkini de dinledim biraz biraz toparlandık ama tüy sorunumun sonucu bir harika!! 1 ay boyunca rahat rahat gezdim. yıllardır bacağıma kollarıma hep hep ağda yaparım, koltuk altıma lazer yaptırıyorum ancak bikini bölgemde başarılı değilim. alt tarafları 10 dk da ağdayla yapıyorum fakat üstlere geçince artık 3 gün mü sürer 5 mi bilemem.. bacaklarımı önceki dönemde aldım bikininin yarısını da az önce hallettim gerisi yarın... Başlamayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir Mühendis tarafından test edildi onaylandı, imza yetkim de var, imzalıyorum! :))))

kızlar bi akıl verin yaa, ben her yerimi epilasyon aletiyle alırım yıllardır, ağdayı beceremedim bi türlü. ağda bandı kullanıyorum arada bir. son birkaç aydır da, genitalimi ve koltuk altımı eldivenle alıyorum. genitalim çok tüylü yaa, tek tek yolduğum için bi saatimi alıyo, canım çıkıyo o arada. makineyle de alcak olsam 35-40 dk falan sürüyo, ama o da canımı çok yakıyo. dün ağda bandı denedim, bandı yapıştırdım, çekerken baktım ki ağda tüylerin üstünde kalıyo, kağıt ise elimde, halbuki diğer yerlerimi bu bantla rahatlıkla alabiliyorum, acaba orası çok gür diye mi alınmıyo anlamadım:44: her alışımda tamam artık diyorum jilet vurcam bundan sonra ama o daha da berbat :50: bi yardım edin lütfen :14:

aycangul yarın deniyeceğim bu metodu inşALLAH.sonuçları ben de paylaşırım.ben bir de ağda sonrası limon ve tuz yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı.

kızlar bi akıl verin yaa, ben her yerimi epilasyon aletiyle alırım yıllardır, ağdayı beceremedim bi türlü. ağda bandı kullanıyorum arada bir. son birkaç aydır da, genitalimi ve koltuk altımı eldivenle alıyorum. genitalim çok tüylü yaa, tek tek yolduğum için bi saatimi alıyo, canım çıkıyo o arada. makineyle de alcak olsam 35-40 dk falan sürüyo, ama o da canımı çok yakıyo. dün ağda bandı denedim, bandı yapıştırdım, çekerken baktım ki ağda tüylerin üstünde kalıyo, kağıt ise elimde, halbuki diğer yerlerimi bu bantla rahatlıkla alabiliyorum, acaba orası çok gür diye mi alınmıyo anlamadım:44: her alışımda tamam artık diyorum jilet vurcam bundan sonra ama o daha da berbat :50: bi yardım edin lütfen :14:

canım sakın jilet vurma, eldiven de azaltır aslında, herkes öyle söylüyor. ağdan soğuksa yapışmayabilir kağıda:54:

ağda yada eldivenle alırken karnın tok olsun aç karna yapıldığında canın daha çok acıyor
Eldivenle alırken bide suyun altında dene acıyı biraz azalttığını söylemişlerdi :44::44:

Son düzenleme:

valla ben de o bölgeye ağda yaoamadım. bir kere denedim kaç gün kabuk bağladı resmen. benim de orası fena zaten oradan kurtalmak için uğraşıp duruyorum :) artık çok fazla gerip mi bantı çekmek lazım bilemiyorum. bir kaç denememde de başarısız olunca ben de eldiven ve epilatörler uzun uzadıya uğraşıyorum mecbur :(

bu arada bu ayı da iki tarihi birden kullanarak atalattım ama doğru dürüst çıkmadıklarından bugün pek başarılı bir işlem olmadı sanki. artık olduğu kadar :)

valla ben de o bölgeye ağda yaoamadım. bir kere denedim kaç gün kabuk bağladı resmen. benim de orası fena zaten oradan kurtalmak için uğraşıp duruyorum :) artık çok fazla gerip mi bantı çekmek lazım bilemiyorum. bir kaç denememde de başarısız olunca ben de eldiven ve epilatörler uzun uzadıya uğraşıyorum mecbur :(

bu arada bu ayı da iki tarihi birden kullanarak atalattım ama doğru dürüst çıkmadıklarından bugün pek başarılı bir işlem olmadı sanki. artık olduğu kadar :)

Canım ağda yaparken kağıt yerine bez kullan belki daha iyi alır.....
Bi de genital bazı insanlarda çok hassas oluyor bende de öyle malesef:50:
Bi de lazeri düşün derim çoook rahat edersin tarihlere göre uydurursun zamanını:34:
O da acısız değil yani tabii ama ağdaya falan göre çok daha mantıklı:46:

40 günlük kıllarımı dün akşam hallettim sonunda herkese şifa olsun. ohh cillop gibi hissediyorum şu anda (ne demekse:1:)

kızlar zahmet edip cevap vermişsiniz, çok teşekkür ediyorum. benim sorunum yaptığım işlemin çok zaman alması, yani eldivenle almak canımı fazla da yakmıyo, ama epilatör acıtıyordu. işlem bi saat falan sürünce parmaklar su topluyor :14:

Son düzenleme:
Back