• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangul, oncelikle sinavlarında başarılar dilerim.
şimdi gene soyleyeceksin ama benim yin eseyahat işim çıktı ya! inşallah tarihler şöyle 9-11 haziran falan arası olur diye dua ediyorum. sonra da doktor randevum var çünkü. hafta sonuna kadar tarihlerin yayınlanmasına pek ümidim yok. artık yoldan da olsa bakarım bir şekilde ki kaçırmamayım.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım sanırım tüyler bitene kadar da ayrılmayacağım:)))))))
Aycangül süpersin..........
1 ay önce internette bir konu araştırırken rastladım size ve bırakamadım konu malum herkesin derdi...
lazer yaptırıyorum. İlk seansım tesadüf Mart ayının gününe denk gelmiş ve 10. günde dökülmeler başlamıştı, 3 te 1 i döküldü diyebilirim.
Fakat ikinci seansım verilen günlerin dışında idi.(tabi sizi tanımamıştım o zamanlar) Dökülme HİÇ OLMADI. Şaşırılacak bir durumdu...
Acaba günlerle alakası varmı hadi bir deniyeyim dedim ve 3. seansımın gününü 18 Mayısa aldırdım. Sonuca inanamadım, yine
10.günde dökülmeler başladı ve şu anda yarısından fazlası dökülmüş durumda.
Aycangül ve burada bu konuyla ilgili yazan arkadaşlar ben heyecanla ve hayretle sizi takip ediyorum.
Başta da belirttiğim gibi takip etmeye kesinlikle devam edeceğim.
AYCANGÜL teşekkür ederim. Muhteşem bir tespit muhteşem bir çalışma, sabırsızlıkla randevu tarihimi belirlemek için Haziran tarihlerini bekliyorum.

aydangül bende yeniyim burda banada ilginç geldi ve denicem. sormak istediğim şu benim tüylerim çabuk çıkıyor yani ağda da yapsam bir haftada çııyor uzaması 2 haftayı buluyor. ilkini tam dolunaya getirip ikincisini de aytakviminin son gününe getirsem diyorum. ama bi türlü ay takviminde son bulamadım acaba sen biliyor musun hangi gün olabilir. yada bulursan link ver bakayım şimdiden teşekkür ederim.

bi sorum daha var mesela adetin öncesine gellirse dolunay yani dolunay oldu ve 2 gün sonra adet olacasın mesela bu zamanda yapalım mı yoksa yapmayalım mı . çok sağol . bilen aradaşlar varsa onlarda cevaplasın merak ediyorum tşkler
:72:

aycanım sınavların da başarılar dilerim rabbım zihin açıklıgı versin .:16:
mesaj kutun dolu o yüzden özeline yazamadım raporumu .

..reglimde bir kaç güne kadar bitecek tarihleri merakla bekliyorum .:16:

umarım tarihler 11 hazirandan öncedir 11 sabahı ucagım var :31::31:

ben ay takvimine batım 2012 nin. 4 haziran 14.35 tam dolunayda. umarım doğrudur. ben o gün yapacağım. hayırlısı:72:

ben ay takvimine batım 2012 nin. 4 haziran 14.35 tam dolunayda. umarım doğrudur. ben o gün yapacağım. hayırlısı:72:

bi yanlışlık oldu galiba, ilk sayfada ki ilk mesaja bakıyoruz, aycangul her ay tüy alma günlerini hesaplıyo ve yazıyo şuan mayıs var bi kaç güne haziranı günceller.

umarım bu mesajınız birilerinin kafasını karıştırmaz, Aycangül henüz tarih vermedi sınavlarından dolayı ki şu anda sınavda ya da gidiyor olabilir.
Bir gün öncesinde de olsa verecektir iki eli kanda da olsa biliyorsunuz tarihler için ilk sayfayı takip edelim arkadaşlar aradaki sayfalarda zaman bilgisini sadece ilk sayfada güncelleme yapamadığında veriyor ki yanlış hatırlamıyorsam bu da sadece bir kez oldu.

sevgili aycangül,
aranıza yeni katıldım :) ilk defa mayıs ayında belirttiğin günlerde ağdamı yaptım.ve sonuçtan memnunum.çok sağol.sınavlarında başarılar dilerim.bizi yine bilgilendirceksin umarım.ahh ne çok sevaba giriyosun bi bilsenn :) haziran günlerini 4 gözle bekliyoruz.

umarım bu mesajınız birilerinin kafasını karıştırmaz, aycangül henüz tarih vermedi sınavlarından dolayı ki şu anda sınavda ya da gidiyor olabilir.
Bir gün öncesinde de olsa verecektir iki eli kanda da olsa biliyorsunuz tarihler için ilk sayfayı takip edelim arkadaşlar aradaki sayfalarda zaman bilgisini sadece ilk sayfada güncelleme yapamadığında veriyor ki yanlış hatırlamıyorsam bu da sadece bir kez oldu.

ben merak ettimde baktım yani kesin olarak yazmadım. Bende aycangülü bekliyorum. Hayırlısı olsun

Aycagul ben 4 Haziranda saat 3 te ilk defa lazer için randevu aldım.lazeri ilk defa yaptıracam. sence uygun mu bu tarih..

haziran ayi tarihi ne zaman kizlar bi bilginiz varmi, pazartesi günü is seyehatine gidiyorum ve yapamicam o yüzden eger is seyehatine denk gelicekse bi caresine bakmaliyim zaten kollarimdakiler cikti almak zorundayim.

Kızlar daha önce sorulmuştur heralde ama bakındım göremedim ben kusura bakmayın :17:
Bu tarihlere gelene kadar tüyler fora oluyo, e malum yaz da geldi uzun kollu falan giyemiyoruz :) Bu durumda ne yapıyosunuz tarihler gelene kadar? Başka alternatif tarihler de buluncakmı mesela?

Yazın yapılacak çok alternatif yoktur ki, mecbur alacağız herhalde :31:

Back