kaç ay denediniz de bir etkisini göremediniz?
bir de hangi bölgelerde denediniz, her bölgenin direnci farklı oluyor çünkü.
saat koyulması o zaman diliminde yapılmasının en güzel sonucu vereceğini gösteriyor, saati saatine yapıp yapmamak size kalmış ama saat verilmesinin amacı ve sonuçları yüzlerce sayfayla ortada ilk sayfayı dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.
daha ilk kez denedim ama saati saatine denemedim açıkçası. sürekli tekrar etmek lazım. ama sanki bu sefer hızlı çıktılar gibi geldi.
aycangül sanırım mesaj kutun dolmuş.... sana mesaj gönderemiyorum
boşaltamam çünkü cevaplamadım hiçbirini.twitter dan ulaş,takip edeyim seni.sonrada direkt mesaj atarsın.
saatlere dakikalara dikkat edin sonuç alırsınız inşallah
ama dediğim gibi her bölgede etki farklı oluyor
genelde daha geç ve ince azalarak çıkıyor ama birkaç ay daha deneyin sonuç alırsınız muhtemelen
yakın zamanda ihtiyacım var. hangi tarih ve saatte yapmam lazım? biliyor musun?
bu hafta sonu sınavdan sonra boşaltıcam yavaş yavaş mesaj kutusunu, o zamana kadar idere edin.
ve lütfen bana dua edin, bu kez gerçekten çok ihtiyacım var buna !
bende mi bir anormallik var bilemedim ama nerdeyse 3 defadır tarihleri bekleyip göbek bölgeme deniyorum, tüyler daha sert çıktılar.göz yanılması dicem ama dokununca bile daha sertler :26: adet dönemime de getirmedim ağda bandıyla aldım,son kontrollerimden sonra hormonal bi problemim de yok diye biliyorum. bu kadar kişi memnunsa gariplik bende dicem ama dediğim gibi bi sağlık sorunum da yok fakat özellikle de son alışımda daha sert çıktılar buna eminim :44:
daha sert çıktıklarına çok eminim fakat araları daha mı boşluklu ne:44:..yani sanki bir grup hiç çıkmamış,çıkanlar da coşmuş :44: devam etsem mi tarihleri takip etmeye bilemedim
daha sert çıktıklarına çok eminim fakat araları daha mı boşluklu ne:44:..yani sanki bir grup hiç çıkmamış,çıkanlar da coşmuş :44: devam etsem mi tarihleri takip etmeye bilemedim
bu hafta sonu sınavdan sonra boşaltıcam yavaş yavaş mesaj kutusunu, o zamana kadar idere edin.
ve lütfen bana dua edin, bu kez gerçekten çok ihtiyacım var buna !
kızlar bi akıl verin yaa, ben her yerimi epilasyon aletiyle alırım yıllardır, ağdayı beceremedim bi türlü. ağda bandı kullanıyorum arada bir. son birkaç aydır da, genitalimi ve koltuk altımı eldivenle alıyorum. genitalim çok tüylü yaa, tek tek yolduğum için bi saatimi alıyo, canım çıkıyo o arada. makineyle de alcak olsam 35-40 dk falan sürüyo, ama o da canımı çok yakıyo. dün ağda bandı denedim, bandı yapıştırdım, çekerken baktım ki ağda tüylerin üstünde kalıyo, kağıt ise elimde, halbuki diğer yerlerimi bu bantla rahatlıkla alabiliyorum, acaba orası çok gür diye mi alınmıyo anlamadım:44: her alışımda tamam artık diyorum jilet vurcam bundan sonra ama o daha da berbatbi yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?