Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

daha ilk kez denedim ama saati saatine denemedim açıkçası. sürekli tekrar etmek lazım. ama sanki bu sefer hızlı çıktılar gibi geldi.

daha ilk kez denedim ama saati saatine denemedim açıkçası. sürekli tekrar etmek lazım. ama sanki bu sefer hızlı çıktılar gibi geldi.

saatlere dakikalara dikkat edin sonuç alırsınız inşallah
ama dediğim gibi her bölgede etki farklı oluyor
genelde daha geç ve ince azalarak çıkıyor ama birkaç ay daha deneyin sonuç alırsınız muhtemelen

yakın zamanda ihtiyacım var. hangi tarih ve saatte yapmam lazım? biliyor musun?

aycangul, yazamıyorum surekli ama takipteyim..
fırsat bulmusken yazayım ve tesekkur edeyim dedim.. yuzumde bıyık bolgesinde beni cok sinir eden koyu ve sert 5-6 tuy vardı hem cabuk da cıkıyorlardı ve hemen belli oluyorlardı, ama seni takip etmeye basladıgımdan beri ince makasla vs kestim, bir kaç gun bıyıklı dolastım gene de tarih dısında almadım veeeee karsılıgını da almaya basladım, mayıs tarihinden bu yana o kıllardan sadece 1 tane cıktı :) diğerleri tamamen mi bitti, yoksa cıkma sureleri mi uzadı bilemiyorum henuz ama her iki sonuca da razıyım su an yani yuzume ilk aylar hiç etkisi olmamıstı benim artık o da basladı cok mutluyum...
kollarımda da yavas gec cıkma var bu ay..
heyecanla haziranı bekliyorum şimdi..

bu hafta sonu sınavdan sonra boşaltıcam yavaş yavaş mesaj kutusunu, o zamana kadar idere edin.
ve lütfen bana dua edin, bu kez gerçekten çok ihtiyacım var buna !

bende mi bir anormallik var bilemedim ama nerdeyse 3 defadır tarihleri bekleyip göbek bölgeme deniyorum, tüyler daha sert çıktılar.göz yanılması dicem ama dokununca bile daha sertler :26: adet dönemime de getirmedim ağda bandıyla aldım,son kontrollerimden sonra hormonal bi problemim de yok diye biliyorum. bu kadar kişi memnunsa gariplik bende dicem ama dediğim gibi bi sağlık sorunum da yok fakat özellikle de son alışımda daha sert çıktılar buna eminim :44:

gerçekten çok ilginç bi yorum yapamadım

daha sert çıktıklarına çok eminim fakat araları daha mı boşluklu ne:44:..yani sanki bir grup hiç çıkmamış,çıkanlar da coşmuş :44: devam etsem mi tarihleri takip etmeye bilemedim

daha sert çıktıklarına çok eminim fakat araları daha mı boşluklu ne:44:..yani sanki bir grup hiç çıkmamış,çıkanlar da coşmuş :44: devam etsem mi tarihleri takip etmeye bilemedim

Devam etmende fayda var.
Ayrıca tüylerimizi almak zorunda değil miyizz, bu tarihlerde alman sana hiçbirşey kaybettirmez.

kesinlikle devam et.bende de aynı senin gibi.bir kısım ince çıkıyo sadece göbek bölgesi öyle ama.7-8 tane tüy var onlar inatla siyah ve sert çıkıyor ama boşluklar var o yüzden ben yine de devam edicem nasıl olsa alıyoruz bu tarihler de alirim.

doğru şimdilik takip edebilirim fakat tatile gitmeden almam gerekirse takip eder miyim pek bilemedim açıkçası. çok değiller zaten de yine de çıkanların böyle sert sert çıkmaları sinir etti. anca böyle uzun bir süre almayıp hepsinin uzamasını beklersek, aralarda boşluk oluştu mu oluşmadı mı görebiliriz herhalde:44:

Son düzenleme:

merhhba sevimsiz_25 ben de ağda ile alıyorum bikinş bölgesini ama ağda bandıyl DEĞİL. SOĞUK AĞDALAR VAR ISITMAYA GEREK OLMAYAN YANİ AÇIYOSUN KULLANIYOSUN. BEN ACIMASIN DİYE ANESTOL DİYE Bİ UYUŞTURUCU KREM VAR ÖNCE ONU SÜRÜP BEKLETİYORUM ONDAN SONRA ĞADA YAPIYORUM ÇO DAHA AZ ACIYO VE JİLETLE ALIRSAN DAHA DA GÜR ÇIKAR AĞDA YAPMAYA DEVAM ET TAVSİYEM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…