• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar zahmet edip cevap vermişsiniz, çok teşekkür ediyorum. benim sorunum yaptığım işlemin çok zaman alması, yani eldivenle almak canımı fazla da yakmıyo, ama epilatör acıtıyordu. işlem bi saat falan sürünce parmaklar su topluyor :14:

Bence de epilatör çok acıtıyor yaa:25:
Bide tenin hassassa eğer makina eti de koparabiliyorr:53:
Korkunç bişey :27:
Eldiven en işe yarayan yolma yöntemi:1:

ben de eldiven kullanıyorm, uzun sürüyo biraz ama aldıkça tüyler zayflıyo, daha kolay oluyo alması :74::74:

bende denedim geçenlerde eldivenle almayı ama bir şey soracağım yahu aşağı kısmın üst kısımlarını çok rahat aldım da alt tarafı beceremdim galiba :17: Benle alakalı mı yoksa yeni başlayanların genelinde böyle mi oluyor :25:

agda yapıp o bolgeyı yıkadıktan sonra lımon tuz yapılır dmı ? Yada sen ne zaman yapıyosun
aslında yıkamadan yapmak daha iyiymiş ama ağda kalıntısı varsa mecbur yıkancak.birde sir ağda temizleme kremleri vs var onları kullanmayın nasıl bir beslemedir o :)))
Limona, tuza hiç gerek yok arkadaşlar. Aycangülün verdiği tarihleri takip edin yeterli.

limon tuz işi hızlandırma yöntemi :))) ben bir aç kere denedim sankim az geç çıktı ama çok ta fark etmedim.belki düzenli yapmadığımdan.3 gün üst üste alınan bölgeye limon ve tuz karışımı uygulanır.

okudum yorumları ama anlayamadım :s sonrasında limonlu tuz ne işe yarıyor??

forumda limon tuz hakkında konular var isterseniz bir bakın.geç çıkıyor ve zamanla azaltıyor.ben iki yöntemi bir kullanmayı düşünüyorum.ne demişler birlikten kuvvet doğar :)))

merhaba arkadaşlar,
bende bu yöntemi 3 sefer deneyebildim denediğim zamanlarda çok memnun kaldım.
bu ay yani pazar günü saati 1-2 saat geciktirdim acaba çok etkisi olur mu yani saat biter bitmez ağdayı kesecek miyiz. kıızm sağolsun o yüzden 2 saat gecikmli alabildim..

en ayın 9unda almıştım. 10 gün sonra ekinler baş vermeye başladım benim ya.. hatta 2. alteratifte tekrar aldımbazıları çıkmıştı hatta... şimdi yine çıkıyolar.. ama yılmadan devam etcem... çok hızlı metabolizmam var:(

Merhaba Aycangül,

Çözüm bulamadığım bir konuda türlü yollar denedikten sonra tam pes etmiştim ki Aycangül'ün bir fikri vardır dedim :16:

Benim alt bacağımda kıl kökleri belirgin, açık kahverengi ki ben beyaz tenliyim. Batık, leke yok çok şükür. limon suyu filan deniyorum, rengi açılsın deyu ama istikrarlı denemedim hiç. Fikrin ya da bilgin varsa benimle paylaşırsan çok sevinirim. Mesaj hakkım olmadığı için bu başlığa yazmak zorunda kaldım. Sabırsızlıkla cevabını bekliyorum canım, görüşmek üzere.

Canım ağda yaparken kağıt yerine bez kullan belki daha iyi alır.....
Bi de genital bazı insanlarda çok hassas oluyor bende de öyle malesef:50:
Bi de lazeri düşün derim çoook rahat edersin tarihlere göre uydurursun zamanını:34:
O da acısız değil yani tabii ama ağdaya falan göre çok daha mantıklı:46:

hmm. bez olayını bir düşüneyim ama o daha zor kalkmaz mı ya? nasıl bir bez ayarlamak lazım bilemedim.
ben lazer'e falan Allah mecbur etmesin o bölge için gidemem. bana ters :)

kızlarr bacak,taltı,bikini bölgesi neyse de bu yüzde ki tüğlenmeler için bi fikriniz var mı?

yüze ne iyi gelir tam olarak emin değilim ama neyin kötü geldiğini biliyorum :) sir ağda ciltte lekelenmelere neden oluyor maalesef :( ben hale leke tadavisi görüyorum bu nedenle kesinlikle yüze siri tavsiye etmiyorum... şu ana kadarki en sorunsuz ve iyi yöntem bence yüzü iple almak aycangülün verdiği tarihlerde tüm yüzümü iple alıyorum... daha iyi bi yöntem bulana kadar bence en iyisi bu :12::12:

hmm. bez olayını bir düşüneyim ama o daha zor kalkmaz mı ya? nasıl bir bez ayarlamak lazım bilemedim.

Atlet gibi pamuklu değil çarşaf gibi sert bezler ayarla ağdayı sür bezi yapıştır ama havaya doğru çekme aşağı doğru çek bezi havaya doğru çekersen hem canın acır hemde morarır...

(umarım anlata bilmişimdir :44::44:)

yüze ne iyi gelir tam olarak emin değilim ama neyin kötü geldiğini biliyorum :) sir ağda ciltte lekelenmelere neden oluyor maalesef :( ben hale leke tadavisi görüyorum bu nedenle kesinlikle yüze siri tavsiye etmiyorum... şu ana kadarki en sorunsuz ve iyi yöntem bence yüzü iple almak aycangülün verdiği tarihlerde tüm yüzümü iple alıyorum... daha iyi bi yöntem bulana kadar bence en iyisi bu :12::12:

mrb arkadaşlar kalo krem kullanan yada duyan var mı? amerikadan ithalmiş sitelerini inceledim ancak yorum bulamadım tüye kesin çözüm diyolar lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın

mrb arkadaşlar kalo krem kullanan yada duyan var mı? amerikadan ithalmiş sitelerini inceledim ancak yorum bulamadım tüye kesin çözüm diyolar lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın

maalesef öyle bi dünya yok canım keşke olsa... gerçekten işe yarıyor olsa tüm dünyada peynir ekmek gibi satmaz mıydı? bu ürünü ilk defa senden duyuyorum ama bence büyük beklenti içine girmek yanlış yinede bekleyip göreceğiz... tatlım kullanmaya karar verirsen yorumlarını bizlerle paylaşırsan çok mutlu oluruz :16::16: kim bilir belki de işe yarar :34::34:

sitesini arayıp yetkilisiyle görüştüm hiç yorum olmamasının nedeni bu ürünü güzellik merkezleri ve lazer merkezlerine veriyolermış
o kadar emin konuştu ki daha önce neler denedim bilemezsiniz hep hüzrana uğradım ancak bu kanada dan ithal geliyomuş ne bileyim fiyatı çok pahalı 60 ml 89 tl ya memnun kalmazsam dedim öyle bi seçiminiz yok dediler

maalesef öyle bi dünya yok canım keşke olsa... gerçekten işe yarıyor olsa tüm dünyada peynir ekmek gibi satmaz mıydı? bu ürünü ilk defa senden duyuyorum ama bence büyük beklenti içine girmek yanlış yinede bekleyip göreceğiz... tatlım kullanmaya karar verirsen yorumlarını bizlerle paylaşırsan çok mutlu oluruz :16::16: kim bilir belki de işe yarar :34::34:

profilinize baktım ankara lısınız sanırım bende ankaradayım

ben gözden çıkardığım bir çarşafı keserek yapıyorum. eğer öyle bi çarşaf yoksada 10 liraya bi tane alırsın 1 sene kullanırsın. ağda bezlerinin tanesi 1.5 veya 2 lira pahalıya geliyo ve kullanışsız.

Back