- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
kızlar zahmet edip cevap vermişsiniz, çok teşekkür ediyorum. benim sorunum yaptığım işlemin çok zaman alması, yani eldivenle almak canımı fazla da yakmıyo, ama epilatör acıtıyordu. işlem bi saat falan sürünce parmaklar su topluyor
Bence de epilatör çok acıtıyor yaa
Bide tenin hassassa eğer makina eti de koparabiliyorr
Korkunç bişey
Eldiven en işe yarayan yolma yöntemi
ben de eldiven kullanıyorm, uzun sürüyo biraz ama aldıkça tüyler zayflıyo, daha kolay oluyo alması
aslında yıkamadan yapmak daha iyiymiş ama ağda kalıntısı varsa mecbur yıkancak.birde sir ağda temizleme kremleri vs var onları kullanmayın nasıl bir beslemedir o :)))agda yapıp o bolgeyı yıkadıktan sonra lımon tuz yapılır dmı ? Yada sen ne zaman yapıyosun
Limona, tuza hiç gerek yok arkadaşlar. Aycangülün verdiği tarihleri takip edin yeterli.
aycangul yarın deniyeceğim bu metodu inşALLAH.sonuçları ben de paylaşırım.ben bir de ağda sonrası limon ve tuz yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı.
okudum yorumları ama anlayamadım :s sonrasında limonlu tuz ne işe yarıyor??
Canım ağda yaparken kağıt yerine bez kullan belki daha iyi alır.....
Bi de genital bazı insanlarda çok hassas oluyor bende de öyle malesef
Bi de lazeri düşün derim çoook rahat edersin tarihlere göre uydurursun zamanını
O da acısız değil yani tabii ama ağdaya falan göre çok daha mantıklı
kızlarr bacak,taltı,bikini bölgesi neyse de bu yüzde ki tüğlenmeler için bi fikriniz var mı?
kızlarr bacak,taltı,bikini bölgesi neyse de bu yüzde ki tüğlenmeler için bi fikriniz var mı?
hmm. bez olayını bir düşüneyim ama o daha zor kalkmaz mı ya? nasıl bir bez ayarlamak lazım bilemedim.
ben lazer'e falan Allah mecbur etmesin o bölge için gidemem. bana ters :)
yüze ne iyi gelir tam olarak emin değilim ama neyin kötü geldiğini biliyorum :) sir ağda ciltte lekelenmelere neden oluyor maalesefben hale leke tadavisi görüyorum bu nedenle kesinlikle yüze siri tavsiye etmiyorum... şu ana kadarki en sorunsuz ve iyi yöntem bence yüzü iple almak aycangülün verdiği tarihlerde tüm yüzümü iple alıyorum... daha iyi bi yöntem bulana kadar bence en iyisi bu
mrb arkadaşlar kalo krem kullanan yada duyan var mı? amerikadan ithalmiş sitelerini inceledim ancak yorum bulamadım tüye kesin çözüm diyolar lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın
maalesef öyle bi dünya yok canım keşke olsa... gerçekten işe yarıyor olsa tüm dünyada peynir ekmek gibi satmaz mıydı? bu ürünü ilk defa senden duyuyorum ama bence büyük beklenti içine girmek yanlış yinede bekleyip göreceğiz... tatlım kullanmaya karar verirsen yorumlarını bizlerle paylaşırsan çok mutlu oluruzkim bilir belki de işe yarar
hmm. bez olayını bir düşüneyim ama o daha zor kalkmaz mı ya? nasıl bir bez ayarlamak lazım bilemedim.
ben lazer'e falan Allah mecbur etmesin o bölge için gidemem. bana ters :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?