Altın Tarak cevabın için teşekkür ederim ama bak yazıda nasıl yazılmış ;
"sadece aynı gün içinde ve regl döneminde ağdanızı yapmamanız gerekiyor!"
"tekrar ediyorum! aynı gün yada regl halindeyken almıyoruz sadece"
yanin regl döneminde ağda yapılmamasının dışında bir de aynı gün içinde ağda yapılmaması olayı var sanırım. Fakat bahsedilen aynı gün ne oluyor acaba ?
aycangül msj kutun dolu, o yüzden buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakma. umarım akşam olmadan görebilirsin mesajımı.
aycangül bana verdiğin saatler biraz kısıtlı, bugün aklım başıma geldi, çok az bi bölgeyi yapabilirim, benim genitalim 1 saatimi alıyor eldivenle, verdiğin saat dilimi ise 45 dk falan, napsam acaba, başka saat dilimi var mı? yoksa zaten ben de genel olarak paylaştığın gün ve saatlerde yapıcam geriye kalanları mecburen.
twiter'a da üye oldum, yani umarım olabilmişimdir, oraya da bir şey yazdım ama ya beceremedim ya da sen bir-iki gündür girmiyosun oraya da.
aycangül mesajını yeni gördüm hayatım
10 gündür hastahanede yatıyordum
benim bebişkom vertigo ataklarımı tetikledi de tedavi gördüm bana dua et tamam mı
Altın Tarak cevabın için teşekkür ederim ama bak yazıda nasıl yazılmış ;
"sadece aynı gün içinde ve regl döneminde ağdanızı yapmamanız gerekiyor!"
"tekrar ediyorum! aynı gün yada regl halindeyken almıyoruz sadece"
yanin regl döneminde ağda yapılmamasının dışında bir de aynı gün içinde ağda yapılmaması olayı var sanırım. Fakat bahsedilen aynı gün ne oluyor acaba ?
yani regl olacağın gün yapmamalısın, mesela bu akşam olacaksan bugün tüylerini almaman lazım
Aynı gün içinde tüm vucud ağdanı yapabilirsin. Sadece regl dönemi içerisindeyken yapmamalısın..
Arkadaşlar açıklamışlar. Regl olacağın gün, olmadan önce ağda yapılmıyor. hatta 1-2 gün öncesi de pek tavsiye edilmiyor. Regl döneminde de yapılmıyor.
tarihleri takip ederek yaptırdığım ağdalar için bugün 3.ayım olacak.izlenimlerin şu şekilde,genital bölgem daha yavaş çıkıyor ve daha seyrek.ama bacaklarda malesef tık yok.kaşlarım da baya hızlı çıktı ama fırça gibi olan bıyıklarımı sanırım kaybettimgerçi yoğun çalıştığım için takip edemiyorum,sevgili aycangül herkese özle saatler hatta dakikalar olduğunu belirtiyor,ben bu zaman dilimlerini hiç uygulamadım.sadece ilk sayfada yazılan tarihlere baktım,yine de sonuç çok iyi hem de 3.ayda.
aycantoş, tüyleri almak için biraz iyileşmeyi bekliyordum ama ikinci alternatif de gelmiş dayanmış
bu yüzden senin emeklerin hatrına kuaförü evime çağırdım sağolsun akşam gelecek
ben 13 yaşımdan beri kendim alıyorum tüylerimi, ilk kez başkkası alacak ama mecburum ayaga kalkmamam lazım
kız sen bana küstünmüüü? noldu ya, aramıza kara kedi mi girdi.. twitter dan da onca msj attım heeeç bi tepki yok.. sen bana küsmediysen de ben sana küsecem vallaaa artık, aşk olsun yani.. e tamam özel tarih verme istemiyom, ama bi slm ver bari yaw.. aşk olsun yaniii....
arkadaşlar benim bacagımda tugler geriye donuyor ugraşıp çıkartıyorum bu seferde iz kalıyor ve küçük süvilce gibi izler var..şoyle puruzsuz bir bacak için krem yada basta bir yontem biliyormusunuzzz??
Ayni sorunu yasadim yillarca burada okumustum bu cozumu ve bende ise yaradi. Haftada 1 gun ponza tasiyla kuru haldeki bacaginiza dairesel hareketlerle masaj yapin. Cok bastirirsanz tahris olabilir diyordu benim basima hic gelmedi. Mucize gibi cildiniz de puruzsuz oluyor bn sonra kollarima da yapmaya basladim o puruzsuzluk hosuma gittigi icin. Unutmayin islak degil kuru oacak cildinz ve ponza asi
cnm ponza taşı nasıl birşey nerde bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?