Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yani regl olacağın gün yapmamalısın, mesela bu akşam olacaksan bugün tüylerini almaman lazım

okudum canım,becermişsin..direkt mesajlarını kontrol et .. sağ üst köşede yer alan kişi ikonuna tıkladığında açılan menüde

Son düzenleme:

yani regl olacağın gün yapmamalısın, mesela bu akşam olacaksan bugün tüylerini almaman lazım

Aynı gün içinde tüm vucud ağdanı yapabilirsin. Sadece regl dönemi içerisindeyken yapmamalısın..

Arkadaşlar açıklamışlar. Regl olacağın gün, olmadan önce ağda yapılmıyor. hatta 1-2 gün öncesi de pek tavsiye edilmiyor. Regl döneminde de yapılmıyor.

aycangül msjını aldım, çok teşekkür ediyorum, bu ay adetim biraz gecikti,bugün 4.günü, dedim belki akşama kadar epey azalır, ama az da olsa halen devam ediyor, kullanamadım bu tarihi, iyi ki verdiğin ilk tarihi değerlendirebilmişim, neyse geriye üst bacaklarım ve genitalim kaldı, onu da adetim bitince alıcam inşallah, sitede verdiğin tarihe göre. zahmet edip yine saat vermişsin, çok sağol, yoruldun, hakkını helal et.
twiterdan beceremiyom msj atmayı

tarihleri takip ederek yaptırdığım ağdalar için bugün 3.ayım olacak.izlenimlerin şu şekilde,genital bölgem daha yavaş çıkıyor ve daha seyrek.ama bacaklarda malesef tık yok.kaşlarım da baya hızlı çıktı ama fırça gibi olan bıyıklarımı sanırım kaybettim gerçi yoğun çalıştığım için takip edemiyorum,sevgili aycangül herkese özle saatler hatta dakikalar olduğunu belirtiyor,ben bu zaman dilimlerini hiç uygulamadım.sadece ilk sayfada yazılan tarihlere baktım,yine de sonuç çok iyi hem de 3.ayda.

Arkadaşlar açıklamışlar. Regl olacağın gün, olmadan önce ağda yapılmıyor. hatta 1-2 gün öncesi de pek tavsiye edilmiyor. Regl döneminde de yapılmıyor.

ben geçen hafta 10 (prş.) nun da bıyık aldırdım. 11 (cuma) inde öğleden sonra regl oldum.
bu durumda geçen haftaki bıyık aldırmam olmadı mıııı ((
bugün çenemde 3-5 tüyüm var. onları epilayonla aldırıcam. ayrıca bıyık aldırıcam.artık bu sayılı sanırım???

Aycangül, bende senin tarihleri uyarak yüzüme epilasyon yaptırmıştım. nisan ayında.
kesinlikle çok çok faydasını gördüm. mayıs ayında senin son epilasyonu için gittim.
epilasyoncu bile şaşırdı. :))) çok çok tşk'ler.

aycantoş, tüyleri almak için biraz iyileşmeyi bekliyordum ama ikinci alternatif de gelmiş dayanmış
bu yüzden senin emeklerin hatrına kuaförü evime çağırdım sağolsun akşam gelecek
ben 13 yaşımdan beri kendim alıyorum tüylerimi, ilk kez başkkası alacak ama mecburum ayaga kalkmamam lazım

ben ilk alternatiften faydalanmıştım
tek tük çıkanları da bu akşam alıcam
mayıs ayı bana çok uygun geldi resmen çünkü adetim 8 mayısta bitmişti

şu yukarıdaki üye kuaför salonunda ağda sırası beklerken bana mesaj atmış, uygunmuymuş! ben de ne cevap yazdım ne aradım...nasıl, iyi yapmış mıyım arkadaşlar

azmin zaferini yaşayacak biri varsa o da sensin

bebişteki anneye bak:) bir tek annem olsun bana birşey olmaz:)

Son düzenleme:
bende denedim bugün bakalım hayırlısı ilk denemem gelişmeleri paylaşırım kollarımdan kaşlarımdan beri temizlendik bakalım

kocam il dışındayken bende bu akşam yada yarın alıcam inş tüylerimi sonucu sabırzsıkla bekliyor olacagım kollarım ,bıyık ,genital tüm bacak bunlar hep alınmayı bekliyo allah bana yardım etsin işim çooook bu sıkışık zamanımda :/ taşınıyorum koşuşturmacadayım hangi bi işe yetişecegimi şaşırdım yaw

kız sen bana küstünmüüü? noldu ya, aramıza kara kedi mi girdi.. twitter dan da onca msj attım heeeç bi tepki yok.. sen bana küsmediysen de ben sana küsecem vallaaa artık, aşk olsun yani.. e tamam özel tarih verme istemiyom, ama bi slm ver bari yaw.. aşk olsun yaniii....

e sende hata tanıtsana kendini:) ben nerden bileyim..birine yanıt yazamamıştım,yazılmıyordu.herhalde o sensin..
özel tarih kaçtı zaten, bu ay hayatının fırsatını kaçırdın:)
tanıt sen kendini tanıt !
sibel mi

arkadaşlar benim bacagımda tugler geriye donuyor ugraşıp çıkartıyorum bu seferde iz kalıyor ve küçük süvilce gibi izler var..şoyle puruzsuz bir bacak için krem yada basta bir yontem biliyormusunuzzz??

arkadaşlar benim bacagımda tugler geriye donuyor ugraşıp çıkartıyorum bu seferde iz kalıyor ve küçük süvilce gibi izler var..şoyle puruzsuz bir bacak için krem yada basta bir yontem biliyormusunuzzz??

Ayni sorunu yasadim yillarca burada okumustum bu cozumu ve bende ise yaradi. Haftada 1 gun ponza tasiyla kuru haldeki bacaginiza dairesel hareketlerle masaj yapin. Cok bastirirsanz tahris olabilir diyordu benim basima hic gelmedi. Mucize gibi cildiniz de puruzsuz oluyor bn sonra kollarima da yapmaya basladim o puruzsuzluk hosuma gittigi icin. Unutmayin islak degil kuru oacak cildinz ve ponza asi

cnm ponza taşı nasıl birşey nerde bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…