Sungere benzeyen bir tas delikli falan kesin gormussundur daha once topuk tasi olarak da kullanilir
kızlar bi akıl verin yaa, ben her yerimi epilasyon aletiyle alırım yıllardır, ağdayı beceremedim bi türlü. ağda bandı kullanıyorum arada bir. son birkaç aydır da, genitalimi ve koltuk altımı eldivenle alıyorum. genitalim çok tüylü yaa, tek tek yolduğum için bi saatimi alıyo, canım çıkıyo o arada. makineyle de alcak olsam 35-40 dk falan sürüyo, ama o da canımı çok yakıyo. dün ağda bandı denedim, bandı yapıştırdım, çekerken baktım ki ağda tüylerin üstünde kalıyo, kağıt ise elimde, halbuki diğer yerlerimi bu bantla rahatlıkla alabiliyorum, acaba orası çok gür diye mi alınmıyo anlamadım:44: her alışımda tamam artık diyorum jilet vurcam bundan sonra ama o daha da berbatbi yardım edin lütfen
aycangul yarın deniyeceğim bu metodu inşALLAH.sonuçları ben de paylaşırım.ben bir de ağda sonrası limon ve tuz yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı.
ağda yada eldivenle alırken karnın tok olsun aç karna yapıldığında canın daha çok acıyorkızlar bi akıl verin yaa, ben her yerimi epilasyon aletiyle alırım yıllardır, ağdayı beceremedim bi türlü. ağda bandı kullanıyorum arada bir. son birkaç aydır da, genitalimi ve koltuk altımı eldivenle alıyorum. genitalim çok tüylü yaa, tek tek yolduğum için bi saatimi alıyo, canım çıkıyo o arada. makineyle de alcak olsam 35-40 dk falan sürüyo, ama o da canımı çok yakıyo. dün ağda bandı denedim, bandı yapıştırdım, çekerken baktım ki ağda tüylerin üstünde kalıyo, kağıt ise elimde, halbuki diğer yerlerimi bu bantla rahatlıkla alabiliyorum, acaba orası çok gür diye mi alınmıyo anlamadım:44: her alışımda tamam artık diyorum jilet vurcam bundan sonra ama o daha da berbatbi yardım edin lütfen
kızlar bi akıl verin yaa, ben her yerimi epilasyon aletiyle alırım yıllardır, ağdayı beceremedim bi türlü. ağda bandı kullanıyorum arada bir. son birkaç aydır da, genitalimi ve koltuk altımı eldivenle alıyorum. genitalim çok tüylü yaa, tek tek yolduğum için bi saatimi alıyo, canım çıkıyo o arada. makineyle de alcak olsam 35-40 dk falan sürüyo, ama o da canımı çok yakıyo. dün ağda bandı denedim, bandı yapıştırdım, çekerken baktım ki ağda tüylerin üstünde kalıyo, kağıt ise elimde, halbuki diğer yerlerimi bu bantla rahatlıkla alabiliyorum, acaba orası çok gür diye mi alınmıyo anlamadım:44: her alışımda tamam artık diyorum jilet vurcam bundan sonra ama o daha da berbatbi yardım edin lütfen
valla ben de o bölgeye ağda yaoamadım. bir kere denedim kaç gün kabuk bağladı resmen. benim de orası fena zaten oradan kurtalmak için uğraşıp duruyorum :) artık çok fazla gerip mi bantı çekmek lazım bilemiyorum. bir kaç denememde de başarısız olunca ben de eldiven ve epilatörler uzun uzadıya uğraşıyorum mecbur
bu arada bu ayı da iki tarihi birden kullanarak atalattım ama doğru dürüst çıkmadıklarından bugün pek başarılı bir işlem olmadı sanki. artık olduğu kadar :)
Her ay yeni tarihler ekleniyor şu an mayıs var haziranın başında haziran tarihleri verilir muhtemelen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?