Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaşlar ben ilk alternatifde adet dönemine girmiştim yada adet öncesiydi tam hatırlamyıorum denk gelmedi 2. alternatifi uygulucam tarih verirmsisiniz tekrar saatide varmı bunun bildirin lütfen adetim bitii yenii 2. alternatif uygun baanaa inş güzel bi çözüm olur diyorum çok sık giremiyorum foruma o yüzden epey yorum yapılmış oluyo okumaya fırsat bulamıyorum bilgilendirirseniz sevinirm :))

ok teşekkürler tamam ozaman bi de bunu deneyeyim. benim tüylerim hep çabuk çıkıyodu. umarım bende işe yarar. sonunda çabuk çıkan tüylere son. bu arada ben geçen ayki ağdamı reglden önce yaptırdım mecbur kaldığım için 2 gün sonra regl oldum ama eskisi gibi hızlı çıkmadı onu da nlamadım doğrusu nisan ayının acaba doğru tarihine mi denk geldim nedir.. ?

Bnnu bu nemlendirmeyi nasıl yapıyoruz peki?
Kremle falan mı yapıyoruz?

işte izah edemediğim konu buydu.ilk safaya yaptığım regl öncesi uyarısı tedbir amaçlıydı ama konunun odak noktası haline geldi zaman içinde.defalarca açıkladım ama sadece son sayfa okunduğu için aynı sorular devam etti ve sonunda regl konusu kabus haline geldi.

sadece aynı gün içinde ve regl döneminde ağdanızı yapmamanız gerekiyor! zeeranında bildirdiği gibi regl önceside yapılabilir!
ben günlük hayatımdada garantici bir yapıya sahip olduğumdan MÜMKÜN İSE, İMKANIM VAR İSE, regl ile arasını ELİMDEN GELDİĞİ KADAR açmaya çalışıyorum.
imkanım yoksa bende 2 gün önce bile olsa alıyorum.zeeranında bildirdiği gibi bir sakıncası yok.
AMA yine yazıyorum: imkanınız varsa arayı biraz daha uzatın.

eğer ilk alternatiften hemen sonra regl olacaksanız ikinciyi bekleyin. ama özel bir gün varsa ve ikinciyi bekleyemeyecekseniz yine ilk alternatifte yapın.
eğer ilki regl öncesine geliyor ama ikincide de regliniz bitmeyecek ise regl öncesi de olsa ilk alternatifi değerlendirin.
iki alternatif arasında regl olacaksanız; özel bir nedeniz yoksa ve rahatlıkla bekleyebilecekseniz ikinci alternatifi bekleyin.
regl dönemi farklı bir zamana rastlıyorsa her iki alternatifide değerlendirin çünkü bunlar özel günler, dolayısıyla herhangi birinde çok iyi bir sonuç alabilirsiniz.

tekrar ediyorum! aynı gün yada regl halindeyken almıyoruz sadece.bunun dışında konumuz "regl meselesi" DEĞİL! hele yöntemimiz "regl sonrası yöntemi" HİÇ DEĞİL!

Son düzenleme:
aycangül selam,ilk sayfada bu aya ait saç bakım taarihleride vardı kaldırdın mı acaba ulaşamıyorum..şu tarihte boya şu tarihte kesim uygun vs diye?

evet kremle yapıyoruz ama tüy köklerini kuvvetlendirmeyen bi nemlendirici seçersek daha iyi olur. epilasyondan birkaç gün önce nemlendirmeye başlıyoruz, ama epilasyon yapacağımız gün sürmüyoruz, çünkü ağda falan yapmakta zorlanırız

Canım,ilk sayfada tarihler ve saatleri mevcut.Oradan takip edebilirsin.

umarım bendede işe yarar,baya kıllıyımdır:)ama 20 mayısta reglimin 6. günü oluyo ne yapıcam bilmiyorum:S
Hoş geldiniz,işe yarar merak etmeyin.Yetişirse hemen yaparsınız.

Bir de bunu merak ettim ne yalan söyleyeyim?
Daha açıklayıcı olabilir mi?

Ağda yapmadan bir kaç gün öncesinden nemlendiri krem kullanarak vücudumuzu nemlendiriyoruz canım,bu sayede hem de tüylerin kırılmalarını engelliyoruz.:) Aspirin konusunda benim de bilgim yok.bnnu uğrarsa herhalde hepimizi bilgilendirir. :)

aycangül mesajını yeni gördüm hayatım
10 gündür hastahanede yatıyordum
benim bebişkom vertigo ataklarımı tetikledi de tedavi gördüm bana dua et tamam mı

Anneannem hep tüylerimi ayın 14. de almamı söylerdı.
bu tarıhte alırsam daha geç çıkarmış ve tüyler incelirmiş.
önceleri inanmamıştım sonra denemeye karar verdım her ayın 14. de aldım inanın nasıl farketti anlatamam.şok oldum resmen...

Vişne reçeli tşk ederim iyi oldu bu benim için gerçekten deniyicem bunu inş fayda görürüm bişi daha sorucam mayıs ayı tarihi var hazirandaa bildirilicekmi saat ve tarih acaba yoksa her ay aynı tarihte ve saattemi alıcaz bunuda öğrenirsem keyfime değmeyin :d

ben denedim ve çok memnun kaldım, yalnız diğer ayların tarihleri yok mu acaba? hangi ayda hangi günler yapılacak ya da ben sadece mayısı mı gördüm sayfa o kadar fazla ki kaçırmış olabilirim

Her ay yeni tarihler ekleniyor şu an mayıs var haziranın başında haziran tarihleri verilir muhtemelen ..

Aycangül çok sağol dün 16:05'deki yazın regl konusunda çok açıklayıcı olmuş. Fakat bu seferde başka birşeye takıldım yazında iki yerde geçen "aynı gün içinde ağda yapmamalıyız" sözünden neyi kastettiğini anlayamadım. Aynı gün içerisinde tüm vücudu mu ağda yapmamalıyız demek acaba ?

Aynı gün içinde tüm vucud ağdanı yapabilirsin. Sadece regl dönemi içerisindeyken yapmamalısın..

aycangül msj kutun dolu, o yüzden buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakma. umarım akşam olmadan görebilirsin mesajımı.

aycangül bana verdiğin saatler biraz kısıtlı, bugün aklım başıma geldi, çok az bi bölgeyi yapabilirim, benim genitalim 1 saatimi alıyor eldivenle, verdiğin saat dilimi ise 45 dk falan, napsam acaba, başka saat dilimi var mı? yoksa zaten ben de genel olarak paylaştığın gün ve saatlerde yapıcam geriye kalanları mecburen.

twiter'a da üye oldum, yani umarım olabilmişimdir, oraya da bir şey yazdım ama ya beceremedim ya da sen bir-iki gündür girmiyosun oraya da.

Aynı gün içinde tüm vucud ağdanı yapabilirsin. Sadece regl dönemi içerisindeyken yapmamalısın..

Altın Tarak cevabın için teşekkür ederim ama bak yazıda nasıl yazılmış ;

"sadece aynı gün içinde ve regl döneminde ağdanızı yapmamanız gerekiyor!"
"tekrar ediyorum! aynı gün yada regl halindeyken almıyoruz sadece"

yanin regl döneminde ağda yapılmamasının dışında bir de aynı gün içinde ağda yapılmaması olayı var sanırım. Fakat bahsedilen aynı gün ne oluyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…