Hoş geldiniz,sakın yarın yapmayın ! regliniz yarın bitiyorsa verilen tarihlerden hangisi uygunsa o tarihte yapabilirsiniz.Bu arada çok şanslısınız regliniz bitiyor ve hemen arkasından ağda tarihi geliyor :) Ben olsam hemen 18inde saati başlar başlamaz yapardım :)
batık oluşmaması için tarihler gelmeden önce nemlendirme yapılıyor
bir de yararlı sonuç için tüyleri kökünden almak gerekli bende epilatör kullanıyorum pek bi sorun yaşamadım bazı yerlere ağda kullanıyorum rahat yani
kökünden almak gerekli
ağda yapmadan önce aspirin acısını azaltıyor
ok teşekkürler tamam ozaman bi de bunu deneyeyim. benim tüylerim hep çabuk çıkıyodu. umarım bende işe yarar. sonunda çabuk çıkan tüylere son. bu arada ben geçen ayki ağdamı reglden önce yaptırdım mecbur kaldığım için 2 gün sonra regl oldum ama eskisi gibi hızlı çıkmadı onu da nlamadım doğrusu nisan ayının acaba doğru tarihine mi denk geldim nedir.. ?
aycangül selam,ilk sayfada bu aya ait saç bakım taarihleride vardı kaldırdın mı acaba ulaşamıyorum..şu tarihte boya şu tarihte kesim uygun vs diye?
Bnnu bu nemlendirmeyi nasıl yapıyoruz peki?
Kremle falan mı yapıyoruz?
Canım,ilk sayfada tarihler ve saatleri mevcut.Oradan takip edebilirsin.arkadaşlar ben ilk alternatifde adet dönemine girmiştim yada adet öncesiydi tam hatırlamyıorum denk gelmedi 2. alternatifi uygulucam tarih verirmsisiniz tekrar saatide varmı bunun bildirin lütfen adetim bitii yenii 2. alternatif uygun baanaa inş güzel bi çözüm olur diyorum çok sık giremiyorum foruma o yüzden epey yorum yapılmış oluyo okumaya fırsat bulamıyorum bilgilendirirseniz sevinirm :))
Hoş geldiniz,işe yarar merak etmeyin.Yetişirse hemen yaparsınız.umarım bendede işe yarar,baya kıllıyımdır:)ama 20 mayısta reglimin 6. günü oluyo ne yapıcam bilmiyorum:S
Bnnu bu nemlendirmeyi nasıl yapıyoruz peki?
Kremle falan mı yapıyoruz?
Bir de bunu merak ettim ne yalan söyleyeyim?
Daha açıklayıcı olabilir mi?
işte izah edemediğim konu buydu.ilk safaya yaptığım regl öncesi uyarısı tedbir amaçlıydı ama konunun odak noktası haline geldi zaman içinde.defalarca açıkladım ama sadece son sayfa okunduğu için aynı sorular devam etti ve sonunda regl konusu kabus haline geldi.
sadece aynı gün içinde ve regl döneminde ağdanızı yapmamanız gerekiyor! zeeranında bildirdiği gibi regl önceside yapılabilir!
ben günlük hayatımdada garantici bir yapıya sahip olduğumdan MÜMKÜN İSE, İMKANIM VAR İSE, regl ile arasını ELİMDEN GELDİĞİ KADAR açmaya çalışıyorum.
imkanım yoksa bende 2 gün önce bile olsa alıyorum.zeeranında bildirdiği gibi bir sakıncası yok.
AMA yine yazıyorum: imkanınız varsa arayı biraz daha uzatın.
eğer ilk alternatiften hemen sonra regl olacaksanız ikinciyi bekleyin. ama özel bir gün varsa ve ikinciyi bekleyemeyecekseniz yine ilk alternatifte yapın.
eğer ilki regl öncesine geliyor ama ikincide de regliniz bitmeyecek ise regl öncesi de olsa ilk alternatifi değerlendirin.
iki alternatif arasında regl olacaksanız; özel bir nedeniz yoksa ve rahatlıkla bekleyebilecekseniz ikinci alternatifi bekleyin.
regl dönemi farklı bir zamana rastlıyorsa her iki alternatifide değerlendirin çünkü bunlar özel günler, dolayısıyla herhangi birinde çok iyi bir sonuç alabilirsiniz.
tekrar ediyorum! aynı gün yada regl halindeyken almıyoruz sadece.bunun dışında konumuz "regl meselesi" DEĞİL! hele yöntemimiz "regl sonrası yöntemi" HİÇ DEĞİL!
ben denedim ve çok memnun kaldım, yalnız diğer ayların tarihleri yok mu acaba? hangi ayda hangi günler yapılacak ya da ben sadece mayısı mı gördüm sayfa o kadar fazla ki kaçırmış olabilirim
ben denedim ve çok memnun kaldım, yalnız diğer ayların tarihleri yok mu acaba? hangi ayda hangi günler yapılacak ya da ben sadece mayısı mı gördüm sayfa o kadar fazla ki kaçırmış olabilirim
Aycangül çok sağol dün 16:05'deki yazın regl konusunda çok açıklayıcı olmuş. Fakat bu seferde başka birşeye takıldım yazında iki yerde geçen "aynı gün içinde ağda yapmamalıyız" sözünden neyi kastettiğini anlayamadım. Aynı gün içerisinde tüm vücudu mu ağda yapmamalıyız demek acaba ?
Aynı gün içinde tüm vucud ağdanı yapabilirsin. Sadece regl dönemi içerisindeyken yapmamalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?