@roselinda, aycangül yoğun olduğu için,ben bu sorularının cevabını vermiştim sana,hatta LÜTFEN ALINTI YAPMA demiştim ve sen de tamam demiştin.Hala aynı soruları ısrarla sorup üstüne bir de neden hala alıntı yapıyorsun anlayamadım.835. sayfayı yeniden gözden geçir istersen.
Arkadaşlar bundan sonra her mesajımın arkasından LÜTFEN AYCANGÜL'ÜN İLK SAYFADAKİ MSJINDAN ALINTI YAPMAYIN diye yazıcam.Benimle birlikte aynı uygulamayı yapmak isteyen olursa buyursun lütfen.Aycangül o kadar uğraşıyor,hepimize zaman ayırıp,bizimle tek tek ilgilenip hepimize msj yazıyor ve bizden alıntı yapmamamız için ricada bulunuyor,en azından bunu yapabiliriz diye düşünüyorum...
LÜTFEN AYCANGÜL'ÜN İLK SAYFADAKİ MSJINDAN ALINTI YAPMAYIN...
Arkadaşlar bundan sonra her mesajımın arkasından LÜTFEN AYCANGÜL'ÜN İLK SAYFADAKİ MSJINDAN ALINTI YAPMAYIN diye yazıcam.Benimle birlikte aynı uygulamayı yapmak isteyen olursa buyursun lütfen.Aycangül o kadar uğraşıyor,hepimize zaman ayırıp,bizimle tek tek ilgilenip hepimize msj yazıyor ve bizden alıntı yapmamamız için ricada bulunuyor,en azından bunu yapabiliriz diye düşünüyorum...
LÜTFEN AYCANGÜL'ÜN İLK SAYFADAKİ MSJINDAN ALINTI YAPMAYIN...
Son düzenleme: