slm aycangül mj kutun dolu olduğun için buraya yazıyorum..benim sana bir sorum olucak..verdiğin 1.tarihte ağdmı yapmadım çünkü reglimi o gün bekliyordum ama gecikti 2.tarihtede reglim sürüyor olucak.bana etkisi azda olsa bir ara tarih verebilir misin?yoksa herhangi bir günde yapıcam haziran tarihlerini bekleyemem çünkü nisanda da vediğin tarihte yapamadım...cvp verirsen çok sevinirim...
reglin biter bitmez al tüylerini çünkü 21 mayıs pazartesinin ilk saatleriyle büyüyen faza geçeceğiz.umarım bitmiş olur reglin.
twitterdan direkt mesaj atsan canım(takip ediyorum seni),kutuda henüz cevaplayamadığım mesajlar olduğu için boşaltamıyorum.
vişnereçeli & aycangül ben ilk olarak alıntı ile cevaplama yaptıktan sonra hatamı farkettim ve tekrar ısrarla alıntı yapmadım sadece önemli olan kısmı kopyalayıp ekledim.
Ayrıca Aycangülden cevap alamadığım için birkaç kez daha sordum fakat kendisinden yoğun olduğu için cevap alamadım ama alıntı ile yazmadım.
Regl tarihim 2. Alternatif günlerine denk geliyor, ama 1. alternatif günleri de regl öncesine (1 hafta kadar öncesine) denk geliyor. Aycangülün yazısından okuyup anladığıma göre bu durumda hiçbiri uymuyor gibi günlerin. Sadece bunun doğrusunu anlayabilmek için sordum. Neyse teşekkürler
Ben zaten bu sorunun cevabını da verdim diye hatırlıyorum.Kopyalayıp yapıştırmakta sonuçta aycangülün alıntı yapmayın dediği yerden alıntı yapmak oluyor.Kendisi de söyledi ne yazdığını biliyor ilk sayfada o yüzden gerek yok.Yani her ikisi de alıntı oluyor canım ama sen yeni olduğun için sanırım sadece ilk msjını alıntı diye düşündün.Her neyse yanlış anlaşılma olmuş olabilir.Sonuçta ben uyarımı yaptım en azından aycangüle bunu borçlu hissediyorum kendimi.
Soruna gelince yeniden cevap vereyim.Eğer böyle bir durum varsa mecburen regl öncesi tarihte alman gerekiyor.Çünkü başka türlü tarihlerden yararlanamazsın.Genel olarak evet,eğer denk gelirse regl sonrasındaki tarih daha uygun ama bazen bizim de regl dönemimiz tarihler öncesine denk geliyor.Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.Normal bir tarihi kullanmaktansa regl öncsi tarihi kullanman daha iyi olur.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sevgiler...
Evet ben de regl dönemine gelen 2.alternatif günlerini zaten eledim, fakat sayfaları geriye dönük okuduğumda aycangülün verdiği birkaç cevapta benim durumumda olanlar için regl tarihinizden sonra alın diyordu. Siz ise ilk tarihi değerlendirin demiştiniz. İşte ben burada takıldım, 10 Mayıs günü uygun gibi gözükse de (ki her şeye rağmen yaptırdım ağdamı) aslında regl öncesi sayılmıyor mu ?
Yani bu durumda aycangülün hep söylediği gibi acaba regl sonrasında olması için alternatif günlerle hiç alakası olmayan bir zamanda mı yaptırmalıydım ağdayı ?
Teşekkürler
merhaba ben bu topiği yeni okudum şimdi ben şöyle sorayım. benim reglim yarın bitiyo yarın mı yapamam gerekiyo ve ilk sayfada ki bu ay için verilen tarih aralığnı da uygulayabilir miyim?
arkadaşlar regl konusunda dikkat edelim ama elimizden geldiği kadar.
bazen bende 2-3 gün kala almak zorunda kalıyorum.çünkü diğer tarih regl dönemime rastlıyor.
tabi ki tavsiyem mümkünse bu iki tarihten regi sonrasını kullanmak. ancak dediğim gibi bazen mümkün olmuyor. bu durumda yapabilirsiniz:)
regl döneminde kesinlikle yapmıyoruz.
diyelim ki regl dönemine rastladı ve ikisini de kullanamıyoruz (yada nisan ayı gibi tek tarih var ve o da regl dönemine rastlıyor)1 ay daha bekleyemeyeceksek reglimiz biter bitmez tüylerimizi alıyoruz.böylece bir sonraki tarihe kadar tüylerimiz alınacak seviyeye geliyor.
mrb arkadaşlar benim 6 gün önce yani ilk tarihte kuaförde ağdayla aldırdığım bıyıklarım uzamaya başladı
anlayamadım niye bukadar hızlı uzadı ,acaba sizde de böyle bir sorunu olan varmı ?
galiba en iyisi lazer epilasyon yaptırıp kurtulmak :):)
mrb arkadaşlar benim 6 gün önce yani ilk tarihte kuaförde ağdayla aldırdığım bıyıklarım uzamaya başladı
anlayamadım niye bukadar hızlı uzadı ,acaba sizde de böyle bir sorunu olan varmı ?
benim de çıkmaya başladı ama kırılanlar uzamıştır diye kendimi avutuyorum
daha ilk seferden hayal kırıklığına uğratmamaya karar verdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?