Aynı zamanda başlamışız canım ve ben de azalma gözlemliyorum :)
hadi inşallah bitirelim şu kıl tüy işini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı zamanda başlamışız canım ve ben de azalma gözlemliyorum :)
ben aycangülün verdiği tarihte yani dün ilk kez almaya başladım..
benim gibi ilk kez aycangülün verdiği tarihlerde almaya başlayan var mı acaba. karşılaştırma yaparız hem birlikte...
benim gibi ilk kez aycangülün verdiği tarihlerde almaya başlayan var mı acaba. karşılaştırma yaparız hem birlikte...
Fark etmez canım,sen hangi tarihte müsait olursan o zaman al,etkisini görürsün yine.Tarih ve saatlerin dışına çıkma yeter :)arkadaşlar 1. tarih ve 2. tarih arasında fark varmı? benim iki tarih içinde uyuyor ama ilk tarih için vaktim yok ikincisinde alsam da aynı etki olur dimi?
Ben şu an bişye kullanmıyorum azaltıcı olarak ama bir ara bioder kullanmıştım,bazı arkadaşlar da limon ve tuz kullanıyormuş o konuda çok bilgim yok canım ama eğer bir şey kullanacaksan temizleme yağının üzerine kullanma.Ağdadan sonra temizleme yağını sürersin,2 saat sonra yıkarsın,kuruladıktan sonra da ne kullanmak istersen kullanırsın.Bence böylesi daha iyi olur. :)Kizlar merhaba bugün ben de hallettim ağda isini agadan sonra temizleme yağı sürüyorum tüyler çıkmasın azaltici bir şey sürmüyorum baska. Sizin sürdüğünüz ozel bir şey var mı baska ve bunu yağın üzerine temizlemeden mı yoksa dudaktan sonra mı sürüyorsunuz?
Slm,hoş geldiniz.Evet tek yapmanız gereken verilen tarihlerde kökten alan bir yöntemle tüyleri almak.Bir de epilasyon zamanını regl sonrasına getirmek.Bazı zamanlar denk gelmiyor ama denk geldiği kadar artık:) Sonrasında her ay azalan ve incelen tüyleri görüp sevindirik olmakselam aycangül selam kızlar bende bu ay katıldım aranıza...bakalım nasıl olacak ço merak ediyorumm...yapmamız gereken tek şey verilen tarihlerden uygun olanınnda epilasyonu yapmak demi?? ben bugün yaptım vee bakalım neler olacak=)
ben varım canım dün aldım ilk kez
ilk gözlemim çok daha rahat,hızlı ve daha acısız aldım
ben de varım..bugun aldım ben de..
mrhb,eğer regliniz şaşmazsa ve yaklaşık 5-6 gün sürüyorsa,2. alternatifin son günlerine yetişirsiniz.Ve bence böyle bi durum olacak gibiyse almayın bekleyin.2. alternatif tam sizlik olur,biter bitmez alırsınız :)[/
Benim regl 8 gün sürüyor o yüzden 2. tarih bana uymazdı dün akşam 20:00 a kadar yaptım canım ben ağdamı
Kaçıncı gününe denk gelir tahminen?Böyle bi durum olunca regl öncesinde (mecbur kaldığımız için) alıyoruz canım,aklında bulunsun.Yine böyle denk gelirse regl öncesinde alırsın,tarihleri hiç kullanmamaktan iyidir.bu hafta içinde regl olcağım muhtemelen bu yüzden ilk tarihlerde alamadım ama 2. tarihler de regl dönemime denk gelecek ne yapmalıyım yani 2. tarihte almalı mıyım, bi yardım ediverin? :)
Bir kaç ay önce benim ve bazı arkadaşların da çok acımıştı,sanırım bazen olabiliyor canım.Paket,koltukaltı bacaklara göre daha geç etkilenenlerdenmiş,aycangül öyle söylemişti.Genelde hepimizde aynı :)benim bu ay lazerdede kendim epilatörle alırkende çok ama çok acıdı ilk kez böyle oldu
5inde hasta olmuştum 8inde bitti tamamen 9unda lazere gittim çok acıdı
dünde aldım bacaklarımı ama feci acıdı
1inde arkadaşımın düğünü var
koltuk altı çıkar die düşündüğüm için 2. tarihte de alcam bakalım o zaman nası olcak
ama azalma bacaklarda müthiş gidio paket biraz daha sıkıntılı :106:
Benim regl 8 gün sürüyor o yüzden 2. tarih bana uymazdı dün akşam 20:00 a kadar yaptım canım ben ağdamı
olmaz canım,çünkü tarih dışında almış olacaksın.bi dahaki tarih 18 mayıs ya ben uygun değilim o zaman için 15-16sı gibi alsam olur mu etkisi acaba?????????????????????
olmaz canım,çünkü tarih dışında almış olacaksın.