selam kızlar..bende 3 4 aydır gizliden takıp edıp uygulayanlardanım bu sıstemi..yanlız merak ettıgım bır sorum olacak..belkıde bu soru daha once sorulmuştur ama baştan sona okumak baya bir ölüm tamamen bakamadım o yuzden..neyse soruma geleyım..ben bu epilasyon işini ya normal yada sir agda ıle yapıyorum..ama bu işlemi yaparken örneğin bacaklara yada kollara vs. epilatör kullananınız varmı..varsa nasıl sonuçlar alıyorsunuz..çünkü normalde epilatörü daha önceden kullanmış bır ınsan olarak memnun kalmamıstım..hep batık yapıyordu ve cıkan tuyler daha sert cıkıyordu..sızdede sert mı cıkıyor..yoksa tarıhlere uygun alındıgında gayet yumusak cıkıyor dıyenınız var mı merak ettım.. olumlu cvplar alırsam belkı tekrar makınaya donerım dıye soruyorum..cvplar için şimdiden tşkler
benim bu ay lazerdede kendim epilatörle alırkende çok ama çok acıdı ilk kez böyle oldu
5inde hasta olmuştum 8inde bitti tamamen 9unda lazere gittim çok acıdı
dünde aldım bacaklarımı ama feci acıdı
1inde arkadaşımın düğünü var
koltuk altı çıkar die düşündüğüm için 2. tarihte de alcam bakalım o zaman nası olcak
ama azalma bacaklarda müthiş gidio paket biraz daha sıkıntılı :106:
Epilatör mecbur kalmadıkça kullanma canım....selam kızlar..bende 3 4 aydır gizliden takıp edıp uygulayanlardanım bu sıstemi..yanlız merak ettıgım bır sorum olacak..belkıde bu soru daha once sorulmuştur ama baştan sona okumak baya bir ölüm tamamen bakamadım o yuzden..neyse soruma geleyım..ben bu epilasyon işini ya normal yada sir agda ıle yapıyorum..ama bu işlemi yaparken örneğin bacaklara yada kollara vs. epilatör kullananınız varmı..varsa nasıl sonuçlar alıyorsunuz..çünkü normalde epilatörü daha önceden kullanmış bır ınsan olarak memnun kalmamıstım..hep batık yapıyordu ve cıkan tuyler daha sert cıkıyordu..sızdede sert mı cıkıyor..yoksa tarıhlere uygun alındıgında gayet yumusak cıkıyor dıyenınız var mı merak ettım.. olumlu cvplar alırsam belkı tekrar makınaya donerım dıye soruyorum..cvplar için şimdiden tşkler
Ben cvp vereyim: verilen tarihler dışında alman işine yaramaz malesefaycangülcüm canım mrb mesaj kutun doluymuş o yüzden burdan yazıyorum
bana 12 sinde saat 13:23 / 14:34 vermiştin
ama yarın o saatlerde masa tenisi maçım var mecburi orda olmam gerekiyor bu gece alsam olur mu
normalde tarihlerine hep sadık kalmaya çalışıyorum ama mecburi durumlarda da böyle sıkıntılı oluyor
ben bu gece alsam olur mu ki
ağda yapmadan önce aspirin acısını azaltıyorbenim 13 yaşında kardeşim var ne ağda yapabiliyor ne de epilasyon. oturup ağlıyor. tüy dökücü krem kullanıyor şimdi ama oda kökünden almadığı için iyi değil. bu tüy dökücüler yerine acısız daha iyi bir şey var mı bildiğiniz?
Ben cvp vereyim: verilen tarihler dışında alman işine yaramaz malesef
tşklr prenses zaten kullansam bı bacakta kullanırdım oda belkı..makınayı daha cok kalan kısalar ıcın kullanırım nadıren..ama yınede bır umut merak ettım sorayım dedım sağol :)Epilatör mecbur kalmadıkça kullanma canım....
Özellikle yüz ve kol bölgesinde asla kullanma aycangülün de tavsiyesi bu yönde olmuştu
ben aycangülün verdiği tarihte yani dün ilk kez almaya başladım..
benim gibi ilk kez aycangülün verdiği tarihlerde almaya başlayan var mı acaba. karşılaştırma yaparız hem birlikte...
tşklr prenses zaten kullansam bı bacakta kullanırdım oda belkı..makınayı daha cok kalan kısalar ıcın kullanırım nadıren..ama yınede bır umut merak ettım sorayım dedım sağol :)
canım çok sağol bilgi için evet bende bu makıne olayını sevmeyenlerdenım aslında ama bazen ufaklarda cok kullanışlı oluyor..en azından yumusadıgını öğrenmiş olduk.ben yine ağdama devam ederım ama arada lazım olursa en azından makıneyıde gönül rahatlıgıyla kullanırım tşklerValla canım aycangül kızacak ama ben bi ara kullanıyordum bacaklarımda bıraktım,şimdi kollarımı genelde makineyle alıyorum,belki bir iki kez ağdayla almışımdır hiç sert çıkmıyorlar,aksine sürekli tarihleri kullandığım için zayıflama ve azalma bile oldu.Hatta koltuk altımı bile alıyorum.Yani kafama göre bazen ağda bazen makine,bazen de kalan kısalar için kullanıyorum.(kol ve koltukaltı)Tabi tüy yapısından da kaynaklanıyor olabilir.Sen yine de ağda kullan :)
benim 13 yaşında kardeşim var ne ağda yapabiliyor ne de epilasyon. oturup ağlıyor. tüy dökücü krem kullanıyor şimdi ama oda kökünden almadığı için iyi değil. bu tüy dökücüler yerine acısız daha iyi bir şey var mı bildiğiniz?
benim 13 yaşında kardeşim var ne ağda yapabiliyor ne de epilasyon. oturup ağlıyor. tüy dökücü krem kullanıyor şimdi ama oda kökünden almadığı için iyi değil. bu tüy dökücüler yerine acısız daha iyi bir şey var mı bildiğiniz?
Canım mecbur ağlaya ağlaya yapmasını öğrenecek
Büyüklerinden yardım almak zorunda annen yada sen yapsan belki öğrenir yapmasını....:44:
Doğum eldiveni var steril eldiven de deniyor onlar çok kullanışlı ama tabii o yapamayabilir...:26:
canim valla insanin cani cok tatli oluyor o yaslarda baskasi yapsada devam edebilir mi bilmem..
annem yapmisti ilk bana bikac kac kere bundan sonra kendin yap dedi ama ben beceremedim essek kafam jilete dayandim..
bikini bölgesii icin yaydikca yaydim o kenarlara filan,simdi eldivenle kolay aliyorum ama bende hep sivilce yapiyor kil dönüyor...
adagayida 3 saatte yapiyorum,dayak yemis gibi oluyorum mosmor oluyor...agdaciya gitmesi iyi olur diye düsünüyorum..
gerci ben gittgimde kadinin burnundan getirmisitm camsasirmi cikarmadan yaptiridm ama bidaha gitmem kesinlikle,ögretmen eviydi kadin orada igne duruyordu aldi dönen kili cikardi kanadi
sonra igneyi koydu oraya sonra acaba bir hastalik kaptim mi diye kac ay cebellestim hepatit testi yaptirdim rahat ettim daha disarda yaptirmam..artik evlenecegim zaman belki:)
envyme,allegria ve ben.. bakalım nasıl sonuçlar alcaz. tüylerin ne zaman çıkmaya başladığını da yazarız..ayrıca benim epilasyon da acısız ve çabuk oldu bacaklarım özellikle.. bakalım inşallah çıkmazlar da hala çıkmadı diye yazarız:)))))))))
Aycangül'cüğüm,
Mesaj kutun dolu,özel mesaj atamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?