• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Kizlar sizler muhtesemsinz yaa..ben3 yıl kendim sır yaptım birgun ne olduysa çekemedim öylece kala kaldım ;( tam bir senedir jilet yaptım hemde gün aşırı. İki gündür paylaştıklarınızı okuyorum gittim bugün pembe sır aldım önceki kullandığım Yeşildi. Pudra aldım bide hayatımın enn kolay agdasini yaptım buarada genital ve koltuk altı. Kaymakk gibi oldumm tatlılar jilet yapanlar sakın korkmayın. Artık bende her ay burdayim :3: heheyyytt

bu ayda halloldu tüyler. teşekkürler aycangülüm:46:benim bu ay hiç acımadı çok mutlu oldum darısı haziranın başına:34::34::34:

rastgele forumda gezinirken rastladım bu topiğe ve ayın insan vücudu üzerinde olan etkilerine olan inancımdan dolayı konuda çok ilgimi çekti..her ay aycangül ün verdiği tarihlerde düzenli olarak epilasyonumu yaptım ve bugün inanın epilasyon için hazırlandığım sırada bacağımda alınacak tüy , kıl vb. birşey göremedim:53:..aslında özel mesaj atmayı düşünüyordum aycangül e fakat daha önceki iki mesaj denememde onun posta kutusunun dolu olması sebebiyle başarısızlıkla sonuçlandığı için buradan kendisine teşekkürlerimi sunmak istedim..çoook teşekkürler aycangül.:16::16:.keşke böyle 5-10 sene önce karşıma çıksaydında bende bu kadar uğraşmasaydım.:9:..

Merhaba hoppidicik, ne kadar sürede azaldı tüyleriniz acaba bir de bütün bölgelerde mi oldu azalma?

merhaba kızlar dün ilk denememi yaptım ben de :29:
acaba tarihten dolayı mı bilmiyorum ama dün epilasyonumu o kadar kolay ve hızlı yaptım ki..
acı hissi de hemen hemen yok gibiydi..böyle olunca daha ilk seferde inandım bu tarihlerin işe yarayacağına :nazar:
aycangüle sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum :27:

Kızlar şoklar içerisindeyim.Reglim geçen ay 15'iydi.Her ay birkaç gün gecikmeli olurum.
İkinci tarihlerde regl olacağım kesindi.İlk tarihler bana çok uygundu.
Ben de buna göre dün tüylerimi aldım.Hatta kollarımı hiç almıyordum,onu da aldım.
Alırken acıdı,hatta acaba benim ağrı eşiğim mi düşük diye aklımdan geçirdim ki aslında acıya dayanıklıyımdır.
Bugün de kalan olmuşsa diye küçük tüycükleri almayı düşünüyordum.
Ama maalesef biraz önce regl oldum.
Çok canım sıkıldı.Dün almasam ikinci tarihler benim için harika olacaktı.
İlk defa erken oluyorum ki hayatta ilk defa oluyor bu.Birkaç gün geciktiği gibi
15-20 günü bile bulduğu olur.Bu ay erken olacağı tuttu.
Neyse hayırlısı bakalım.O kadar da beklemiştim.İlk defa almıştım bu topicte okuduklarıma göre.

Kızlar şoklar içerisindeyim.Reglim geçen ay 15'iydi.Her ay birkaç gün gecikmeli olurum.
İkinci tarihlerde regl olacağım kesindi.İlk tarihler bana çok uygundu.
Ben de buna göre dün tüylerimi aldım.Hatta kollarımı hiç almıyordum,onu da aldım.
Alırken acıdı,hatta acaba benim ağrı eşiğim mi düşük diye aklımdan geçirdim ki aslında acıya dayanıklıyımdır.
Bugün de kalan olmuşsa diye küçük tüycükleri almayı düşünüyordum.
Ama maalesef biraz önce regl oldum.
Çok canım sıkıldı.Dün almasam ikinci tarihler benim için harika olacaktı.
İlk defa erken oluyorum ki hayatta ilk defa oluyor bu.Birkaç gün geciktiği gibi
15-20 günü bile bulduğu olur.Bu ay erken olacağı tuttu.
Neyse hayırlısı bakalım.O kadar da beklemiştim.İlk defa almıştım bu topicte okuduklarıma göre.

Kalanini ve cikanlari ikinci alternatifte halledersin caniim. Uzulme..

Bugun yarin regl olacagim. Simdi ben bi sonraki tarihte mi yapmaliyim :17:
Evet canim, ikinci tarihte alman lazim..

bu tarihlere uyarak 3. kez epilasyon yaptım...
bikini bölgesinde de koltuk altında da gerçekten gözle görülür farklar var..
en çok hoşuma gidende ağda yaparken acımıyor olması....
gerçekten farklı bi durum sözkonusu...
inşallah devam ettikçe faydası dahada artacaktır...bende denek olmak istiyorummm

Bayanlar merhaba bende bundan sonra bu tarihlere uyarak ağdamı devam ettirmek istiyorum ancak ben bu ay 15 mayısta regl olucam şimdi saat 20:00 a kadar yapayımmı ağdamı? acele cevap yazarmısınız lütfenn..

Bayanlar merhaba bende bundan sonra bu tarihlere uyarak ağdamı devam ettirmek istiyorum ancak ben bu ay 15 mayısta regl olucam şimdi saat 20:00 a kadar yapayımmı ağdamı? acele cevap yazarmısınız lütfenn..

mrhb,eğer regliniz şaşmazsa ve yaklaşık 5-6 gün sürüyorsa,2. alternatifin son günlerine yetişirsiniz.Ve bence böyle bi durum olacak gibiyse almayın bekleyin.2. alternatif tam sizlik olur,biter bitmez alırsınız :)

arkadaşlar 1. tarih ve 2. tarih arasında fark varmı? benim iki tarih içinde uyuyor ama ilk tarih için vaktim yok ikincisinde alsam da aynı etki olur dimi?

Kizlar merhaba bugün ben de hallettim ağda isini agadan sonra temizleme yağı sürüyorum tüyler çıkmasın azaltici bir şey sürmüyorum baska. Sizin sürdüğünüz ozel bir şey var mı baska ve bunu yağın üzerine temizlemeden mı yoksa dudaktan sonra mı sürüyorsunuz?

bu tarihlere uyarak 3. kez epilasyon yaptım...
bikini bölgesinde de koltuk altında da gerçekten gözle görülür farklar var..
en çok hoşuma gidende ağda yaparken acımıyor olması....
gerçekten farklı bi durum sözkonusu...
inşallah devam ettikçe faydası dahada artacaktır...bende denek olmak istiyorummm

Aynı zamanda başlamışız canım ve ben de azalma gözlemliyorum :)

Back