Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül artık tarih vermeyecek mi kızlar anlamadım ben knuyu
Eğer öyleyse çok yazık olacak buraya yazmasamda tarihleri düzenli takip ediyordum ben
hayırlısı diyeyim artık

slm aycan gul nasılsın?
5 aydır istıkrarlı bırsekılde tarıhler dogrultusunda ılerlıyorum sonuc nedır dıye sorrasan
guzel sonuclar elde edıyorum zamanla emınımkı daha ıyı sonuclar oacxak
ama bırde su tarıhlerı beklerken gecen suredekı yasadıgım stres olmasa ..... :)

tarihler ne zaman gelicek acaba aycangül bizi sensiz bırakma tarih bekleyen bir sürü insan var çevremde:79:

Tebrik ederim canım Allah hayırlı evlat versin inşallah

teekkür ederim güzel dileğiniz için:))

yeni nesil komşu anne
çin takvimi pek güvenilir değil. 2-2,5 aylıkken kolları bacakları gelişmiş ise bil ki erkektir:) ya da protein ağırlıklı besleniyorsanız büyük ihtimalle erkektir:)

hadi ya:)
kız olması için ne yemem lazım peki
sağlıklı sıhhatli olsun da önemli değil Rabbimin izniyle

içimden geldi allah sonuna kadar gebeliğinde hastalık wermesin mutluluğun daim olsunhayırlı ewlatlar nasip etsin ALLAH inşallah...

ayyy Allah razı olsun güzel duanız için
Rabbim herkse versin bu mutluluğu inş

sizi bir diğer topikten biliyorum
Allah sizi de daha fazla bekletmeden en hayırlı evladı versin inş

cnm benim annem de ilkin daha okul dönemindeyken hep o bana alırdı tabi daha küçüktük öğretirdi ama hem ilk akdığındada taki ben kendim alana kadar hep aynı acıyı duydum hiç ama hiç acısı azalmadı tam tersi hep arttı..hatırlıyorumda boynum inanılmaz derecede acırdı...ama sonra tabi jilet illetini ve rahatlığını duyunca başladım ama hala dahada kurtulamıyorum...ya bu tüy döküciler kökünden almıyormu biliyormusun...onu denesem...

aycangül 2012 agustos face grubu annelerıyle birlikte merakla tarıhını beklıyoruz dogum yaklastıkca tüylerden kurtulmak için canla basla agdamızı epilasyonumuzu yapıyoruz kimisi kuaförde kımısı ben gibi iki büklüm evde insallah kısa zamanda verırsın tarıhı sevgıyle kal..

aycangül 2012 agustos face grubu annelerıyle birlikte merakla tarıhını beklıyoruz dogum yaklastıkca tüylerden kurtulmak için canla basla agdamızı epilasyonumuzu yapıyoruz kimisi kuaförde kımısı ben gibi iki büklüm evde insallah kısa zamanda verırsın tarıhı sevgıyle kal..

eskiden tüylerimiz uzadığında 'ayy yine çıkmışlar bide bunlarla uğraşacağız neyse yarın alırım' gibi strese girerdik. şimdi tarihler gelse de alsak diye heyecan yapmaya başladık. duygularımızı bile tersine çevirdin aycagüllll

Ben de mart ayında tüm vucudumu nisanda ise koltuk altı ve bacakları aldım ama bacaklarda inanılmaz etkisi var hem minik minik çıkıyolar hemde artık aralarında boşluklar var ve şuanda hala çok çıkmadılar .. sabırsızlıkla mayıs ayını bekliyorum

16 yaşındayım inşallah erkenden kurtulcam bu tüylerdeeen aycangül çok çok teşekkürler iyi ki varsın

selam aycangül 'abla' diyim özel mesaj göndermek istedim ancak mesajım yeterli olmadığı için gönderemiyorum.. gerçekten birçok kişinin duasını alıyorsn sanırım baya işe yarıyor. beni de bu illetten kurtarırsan çoook sevinicem ve emin ol çok dua edicem. namazlarmda adını anarım artık
benide deneklerin arasına alırsan sevinirim. tarihleri ve saatleri bekliyorummm.. saygılarımla.

D.yeri: Osmaniye
D.tarihi: 25 Nisan 1978
D.satimi bilmiyorum.öğleden sonra diyor annem.bilmiyorum bir faydası olur mu ama belki zaman dilimine girer diye yazdım.

konunun dağılmasını istemiyorum...ama hafta sonu sınavım var erzurumda dua edersen sevinirim...her şey için çokkkkk teşekkür ederimmm.ALLAH yar ve yardımcın olsun rabbim hep yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…