Tebrik ederim canım Allah hayırlı evlat versin inşallah
yeni nesil komşu anne
çin takvimi pek güvenilir değil. 2-2,5 aylıkken kolları bacakları gelişmiş ise bil ki erkektir:) ya da protein ağırlıklı besleniyorsanız büyük ihtimalle erkektir:)
içimden geldi allah sonuna kadar gebeliğinde hastalık wermesin mutluluğun daim olsun hayırlı ewlatlar nasip etsin ALLAH inşallah...
canım bende tebrik etmek istediminşallah 9 ay sıkıntısız gebelik yaşayıp , sağlıklı-hayırlı evladını Rabbim kucağına almayı nasip etsin ve analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
aydınlatayım hemenSon birkaç yıldır üst kısmı epilasyon aleti ile alıyordum,altları ise kısaltıyordum...1-2 kez tamamını denedim ama can çekiştim resmen...sonra araştırdığım birgünde aycangülümü tanıdım ağda daha iyi olur dedi...ağdamı aldım,ilk uygun regl sonrası tarihe kadar uzattım...sonra uyguladım...ilk seferde kanadı bile nokta nokta...her kökten 2-3 lü çıkıyordu...ağlaya ağlaya bitirdim...sonrakinde daha az acı duydum...son 3-4 seferdir 15 dakikada işlem tamam olmaya başladı...son 2 aydır alacak kadar değiller ama işte adet yerini bulsun,yıllarııııııın alışkanlığı,yapmam gerek deyip bekliyorum mayıs ayını...
dokdor eldiveni.:) makina ve agdadan daha acısız hepsinide deneyen biri olrak yazıyorum . Eldivenle alırsın .kalan minikleride makineyle .
acıtıyormu peki ve nerden bulabilirim bunu...sendede azalma oldumu bu özel günlere uyarak...
Allah sıhhatli bir gebelik süreci nasip etsin inşallah, hayırlı ve iyi bir evlat olmasını dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?