lütfeeeennbu ay hangi gün hangi saatler kızlar bilen varmı? Benmi bulamadım acaba yardım lütfen:26:
selam cnm o kadar çok motive edecek şekilde yazmışsın sana sormadan edemedim sana zahmet neyle aldığını nasıl aldığını detaylıca yazarsan çok memnun olurum çünkü benimkilerde ayıptır sölemesi özellikle özel bölgem bacaklarıma doğru geliyor hep o lanet jilet yüzünden..bana yardımcı olursan çok sevinirim(kuafördemi aldırıyosun ben oranın acısına dayanamadığım için hep jilet vurdumda)...
bu ay hangi gün hangi saatler kızlar bilen varmı? benmi bulamadım acaba yardım lütfen:26:
cnm o zaman bildiğin jilet dışında ağda makina dışında ağrısız sızısız bi yöntem varmı kökünden alan...ben çünkü bildim bileli jilet vururmda acıya pek dayanamam ve tabi vura vura hem arttı hemde kökleri kalınlaştı şimdi birdenbire ağda yada sir falan yapsam herhalde çığlıklar havada uçuşur....yardımmm....
Selam! Ben de şu kıl tüy illetinden bıktım. Yaptığınız şey çok mantıklı geldi bana ve müsadenizle ben de uygulamak istiyorum. Evlenmeden önce kurtulmak istedim, maddi olarak imkansızdı. şimdi de hamileyim, henüz 1 aylık. Allah nasip ederse sizin vesilenizle doğum gelmeden bu işten kurtulmak istiyorum. Hiç değilse daha rahat ve temiz olur her şey...Ne yapmam gerektiğini bana da bildirirseniz sevinirim.:26:
Sizin mesajınızdan 3 mesaj önce bu sorunuzun cevabı yazılmış.
Tam net olarak açıklamadı sanırım Aycangül ama ilk tarih 10 mayıs 2. tarihde ortalama 1 hafta sonra falan demişti ..
acangüüüülll aycangüüüülll
ben hamileyim :)))))
oy oy oy arkadaşım anne mi oluyormuş
sağlıkla,mutlulukla kucağına almayı nasip etsin allah...
tebrik ediyorumbaşka bir güzellik gelir sana şimdi :)
"kk anne" desin bana lütfen
bende yorum yapmak istedim. Allah hayırlı evlat nasip etsin,sağılık sıhhat versin, mürvetini de görmeyi nasip etsin size hep mutluluk getirsin Allah'm keder vermesin mutlu mutlu yaşayın işteçok konuştum
eheheh
tmm tatlım sen nasıl istersen
çin takvimi kız diyor, bakalım kız olursa gelecek nesilin ilk aycangül takipçilerinden olur
yeni nesil komşu anne
çin takvimi pek güvenilir değil. 2-2,5 aylıkken kolları bacakları gelişmiş ise bil ki erkektir:) ya da protein ağırlıklı besleniyorsanız büyük ihtimalle erkektir:)
eheheh
tmm tatlım sen nasıl istersen
çin takvimi kız diyor, bakalım kız olursa gelecek nesilin ilk aycangül takipçilerinden olur
Allah razı olsun ççok teşekkür ederim:)
ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz, Allah isteyen herkese versin
teşekkür ederim Taylor cevap için saatler yok orada saat sınırıda oluyordu yaa o cevapta saat yazmıyor ondan sordum canım:26:
canım bende tebrik etmek istedimacangüüüülll aycangüüüülll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?