• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

^ @ visnereceli,
Kararsiz kaldim biraz. Bugune kadar hic kendim alamadim, ama o kadar azaldiki ve kisaki aceba makineylemi alsam diye dusundum.
Neyse ben yine agdaciya gidim, dedigin gibi alinan alinir alinmayanda birdahakine..
Insallah giden tuylerin donusu olmazda omur boyu rahat ederiz.

arkadaşlar sizlerin yorumlarını ilk sayfaya eklemek istemiştim biliyorsunuz..
iki gündür hızlı bir tarama yaptım ve fikir verecek mesajları toparlamaya çalıştım..
tabi gözümden kaçanlar olmuştur..yoksa hepinizin yorumları değerli benim için..
ancak bunları ilk mesaja eklemek istediğimde karakter sınırıyla karşılaştım..
o nedenle bu sayfadan itibaren paylaşmam gerekiyor..
ilk mesaja da sayfa numarasını ekleyerek yönlendireceğim mecburen..

meraba aycangül hanım ilk okuyorum burayı ilgimi çekti ben epilatörle alıyorum ama iki 3 gün içinde çıkıyor deli olcam ya bana da yardım edermisiniz tarihleri nasıl ayarlıyosunuz

meraba aycangül hanım ilk okuyorum burayı ilgimi çekti ben epilatörle alıyorum ama iki 3 gün içinde çıkıyor deli olcam ya bana da yardım edermisiniz tarihleri nasıl ayarlıyosunuz

Canim sen bir kac ay Aycangulun verdigi tarihlerde verdigi saatler arasinda epilasyonunu yap.
Inan tuylerinin seyreklestigini ve gucsuzlestigini goreceksin.
Bu arada bu tarihlerin adetinden sonra rastlamasina dikkat etmen kafi..

ahah canım aynı durum bendede mevcut bu ay bikinimi ağdayla bacaklarım az çıkıyor diye epilasyonla aldım
bacaklar 1 haftaya çıktı , çünküüüüü epilasyon bazı kılları kırıyor..
bi önceki ay ağdayla almıştım ozaman böyle bi durum söz konusu olmadı.
Bi dene bakalım ağda da öyle olacak mı..

Tüylerim okadar incelmişki makine tutup çekerken kırıyor yeni çıkan braun silkepil 7 kullanıyorum koltukaltımda öyle bi durum yok ama bacaklarımdaki kıllar erimiş artık hemencik kopuyor..
imkanınız varsa ağdayı kullanın fıstıklar daha geç çıktığını göreceksiniz..

ahah canım aynı durum bendede mevcut bu ay bikinimi ağdayla bacaklarım az çıkıyor diye epilasyonla aldım
bacaklar 1 haftaya çıktı , çünküüüüü epilasyon bazı kılları kırıyor..
bi önceki ay ağdayla almıştım ozaman böyle bi durum söz konusu olmadı.
Bi dene bakalım ağda da öyle olacak mı..

hımm ya epilatör öle bi hale getirdiki bikini bölgem siyah nokta gibi kıl dönmesi oldu bazı tüyler içten büyüyor sağlık açısından bişey olurmu acaba zaten olmasa bile görüntü çok kötü oluyo yeni almış olsan bile sanki hala tüy görüntüsü var ne yapcam bilmiyorum
ağdayıda beceremiyorum zamn ve uğraş gerektiriyo ayrıca almıyo sanki yada ben yapamıyorum

Tüylerim okadar incelmişki makine tutup çekerken kırıyor yeni çıkan braun silkepil 7 kullanıyorum koltukaltımda öyle bi durum yok ama bacaklarımdaki kıllar erimiş artık hemencik kopuyor..
imkanınız varsa ağdayı kullanın fıstıklar daha geç çıktığını göreceksiniz..

Of o kadar uzun zaman oldu ki ağdayla almayalı.
Hep epilatörle alıyorum,bu ay ilk kez bu yazılan tarihlere göre almayı planlıyordum.
Hatta bu yüzden biraz işi abarttığımı bile söyleyebilirim.(Süre uzun oldu)

Bikini bölgesi için emla diye bir krem varmış onu almayı düşünüyorum.
Çünkü üst tarafı epilatörle alıyordum ama alt tarafı sadece kısaltıyorum.
Şimdi kararsız kaldım acaba ağdayla mı alsam?

Hoşgeldin,öncelikle hayırlı olsun şimdiden diyeyim.aycangül yoğun muhtemelen ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım canım:)
1-Kesin tarihler belli olsun,eğer 2 alternatif tarih olursa ve adet sonrasına denk gelirse onu kullanırsın,yok olmazsa ilk tarihte yani adetten önceki tarihi kullanırsın.
2-Diyet programı vermiyor sanırım ama konularının ilk sayfalarında ay hareketlerine göre ayın kaçında diyete başlanırsa daha iyi sonuç alınır ya da hangi tarihte kilo alınabilir,onların bilgisini veriyor.Her ay konuların ilk sayfasından takip edebilirsin.
3-Saç için ayrı bir konusu var,ordan çok daha detaylı bilgi alabilirsin.Burdan link verebilir miyim bilmiyorum ama aycangül diye aratırsan ya da saç konusuna bakarsan mutlaka bulursun :) Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Canım tarihler bi gelsin bakarsın duruma göre,olmadı yaparsın ağdanı alınan alınır kalanlar da sonraya artık!

teşekkür ederim vişne reçeli.

hımm ya epilatör öle bi hale getirdiki bikini bölgem siyah nokta gibi kıl dönmesi oldu bazı tüyler içten büyüyor sağlık açısından bişey olurmu acaba zaten olmasa bile görüntü çok kötü oluyo yeni almış olsan bile sanki hala tüy görüntüsü var ne yapcam bilmiyorum
ağdayıda beceremiyorum zamn ve uğraş gerektiriyo ayrıca almıyo sanki yada ben yapamıyorum

canım ben de agdayı ayarlayamıyorum ama bim de satılan agda bantları var ya onları kullanıyorum bkini bölgem için o buyuk agda kagtlarını istedgim buyukluge kesıyorum 15 dk mı almıyor ccok pratik ama alt tarafı denemedim. ben ce makinayla ugrasma o uzun suruyor ve batık yapıor

ben de genital bölgemi 7-8 yıldır epilatörle alıyordum, tabi o kadar acıyordu ki ruhumu teslim ediyordum sanki, ama 3 aydır eldivenle alıyorum, daha az canım yanıyor,hele bu tarihler sayesinde de renkleri açıldı kılların, daha ince çıkıyorlar. ben alırken kıl dipleri kanardı hep, şimdi inceldikleri için öyle bi kanama da olmuyor pek. Allah razı olsun aycangülden.

evet arkasalar agda yada eldıven guzel sonuc elde edılıyo hem gec cıkıyo hem daha temız fazla zaman almıyo ve alısın cada cok acımıyo :) hepımıze kolay gelsın

en geç salı tüycüklerimden kurtulmam şart aceba ne zaman ilk tarih heycanla bekliyorum aycangülüm :49:

Hep epilatörle alıyorum,bu ay ilk kez bu yazılan tarihlere göre almayı planlıyordum.

kesinlikle ağdayla al emin ol fark göreceksin.. emla da pahalı bi krem o kadar para verene kadar,
ağdacıda aldırabiliyorsan orada dene, gerçi ben kendimde hiç gitmedim kendim hallederim hep ama oraya gitmekte büyük rahatlık tabi :emir_bebek:

Ağda ilk denemede zorlar muhtemelen madem almayalı oldu epey uzamıştır da zaten çok uzaması da ağda da can yakar, eldivenle almanız çok daha rahat olacaktır.
Bir de emla pahalı epey hem de herkesi uyuşturmayabiliyor denemek için önce xlocaine pump sprey alıp deneyin 10 liraya aldım ben bu işe yararsa emlaya onca para vermeye hiç gerek kalmaz.

hanımlar emla için iyi şeyler duymadım ... ben de bi kere kullandım işe de yaradı ama kanser etkisi varmış:43:

Back