• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ilk sayfayı okudunuzmu ??
aycangül ayın konumuna göre epilasyon tarihleri veriyor (her ay )bizlerde o günlerde yapıyoruz epilasyonu... sonuç daha azalmış ve geç çıkan tüyler.

bende bu ay denemek istiyorum...çünkü ayın konumuna göre diyet falan duymuştum bununda olabileceğini düşünüyorum.şu ara reglimin son günleri...mayıs tarihleri açıklanmadıdeğilmi?? açıklanınca konu devamına mı yazıyor aycangül tarihleri?

bende bu ay denemek istiyorum...çünkü ayın konumuna göre diyet falan duymuştum bununda olabileceğini düşünüyorum.şu ara reglimin son günleri...mayıs tarihleri açıklanmadıdeğilmi?? açıklanınca konu devamına mı yazıyor aycangül tarihleri?

ilk sayfaya yazıyor . şu an yazılı deyil . ama mayısın 10 nu gibi sanırım . kesin tarihleri yazar yakında aycangül .

canım özel mesajlara takılma, onlar birkaç eski takipçi..ilk sayfayı/ilk mesajı takip etmen yeterli.

canım faydasını görmen için düzenli uygulaman şart. anladığım kadarıyla görünür bölgelerde bunu yapamıyorsun. bu durumda mümkün değil sonuç alman, üzgünüm.
hesabımı profilime girersen göreceksin.profil resminin altındaki "web sitesi" ne tıklaman yeterli :)
tamam canım şimdi daha iyi anladım :34: ilk mesajına gömülür kalırım artık :29::29::29::16:

ben size ne diyeyim bilemiyorum ki..sadece sizi sevdiğimi söylesem çok az olacak ama gerçekten seviyorum:70:
bende bende seni çok seviyorum :54:

arkadaşlar regl konusunda dikkat edelim ama elimizden geldiği kadar.
bazen bende 2-3 gün kala almak zorunda kalıyorum.çünkü diğer tarih regl dönemime rastlıyor.
tabi ki tavsiyem mümkünse bu iki tarihten regi sonrasını kullanmak. ancak dediğim gibi bazen mümkün olmuyor. bu durumda yapabilirsiniz:)
regl döneminde kesinlikle yapmıyoruz.
diyelim ki regl dönemine rastladı ve ikisini de kullanamıyoruz (yada nisan ayı gibi tek tarih var ve o da regl dönemine rastlıyor)1 ay daha bekleyemeyeceksek reglimiz biter bitmez tüylerimizi alıyoruz.böylece bir sonraki tarihe kadar tüylerimiz alınacak seviyeye geliyor.
evet artık gerekirse regl bitiminde alıcazz :21:

aycanım özeline yazamadım sanırım dolu :). canım 4 aydır uyguluyorum ama nisan için verdigin tarihden çok daha memnun kaldım dahada etkili oldu... saati ve sırasını not aldım denegin olarak :)

mayıs içinde reglim 10 na kadar bitecek sanırım ve ben ayın 12 de umreye gidiyorum rabbım nasip ederse. gitmeden halledeyim diyorum .ama bu ay henüz çıkmadılar bile diyebilirim çıkanlarda ya kırılanlar da batıklar ondalda cansız zaten .. biliyorum zamanın kısıtlı özel mesajlara dönecegini söylemişsin . dört gözle bekliyorum fıstık .:16:
canım benim umreye gidicekmişsin çok sevindim senin adına Rabbim kabul etsin :nazar::29: rica etsem bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere özel duada bulunur musun :34:

tatlım ben ilk mesajındaki haritadan hiç bir şey anlamadım :26::16:

canım,aycangülüm uzun aradan sonra yine merhaba :16:

Yaklaşık 9 aydır aycangülümün verdiği tarihlerde yapıyorum epilasyonumu...ona ne kadar teşekkür etsem azdır...ağda günü geldi diye ağlayan ben ( neredeyse saçımdan çoktular :17:) şimdi 2 aydır ağda gününü bekliyorum...çünkü 2 aydır alacak kadar bile olamadılar...ağda hazır,gün hazır,regl hazır,ben hazırım ama savaşacak ordu yok :9:...o kadar cılız ve azlar ki...kel tepeler gibi..2-3 tane kuzeyde,2-3 tane güneyde :52: Iyi ki burayı ve aycangülü tanıdım...ara ara gelip sonuçlarımı yazıyorum ki,herkes faydalansın...en çokta kızım minnettar aycangül ablasına...daha ilk deneyimleri ama şimdiden neredeyse kurtuldu,bence çok şanslı...

En büyük sorunumu hallettiğim için( aycangülün sayesinde )şimdi başım saçlarım ve kilolarımla dertte...sürekli saç bakımı ve diyet topiğindeyim...ama tabi yine bunlar içinde ay dan faydalanıyorum,küçülen fazlarda ben de küçülürüm inşallah :31:

Seni çok seviyorum aycanım gülüm :54:

selam cnm o kadar çok motive edecek şekilde yazmışsın sana sormadan edemedim sana zahmet neyle aldığını nasıl aldığını detaylıca yazarsan çok memnun olurum çünkü benimkilerde ayıptır sölemesi özellikle özel bölgem bacaklarıma doğru geliyor hep o lanet jilet yüzünden..bana yardımcı olursan çok sevinirim(kuafördemi aldırıyosun ben oranın acısına dayanamadığım için hep jilet vurdumda)...

haritayı eklemek çok uğraştırdığı için bir daha bölgelere göre saat verirse diye kaldırmıyor zaten ilk sayfayı tam okursanız haritayı dikkate almayın yazıyor zaten.
evet canım dikkate almayın yazıyor ama ben işte endişelendim :30: sağol cnm :54:

kizlar ben bu yöntemi bi deneyimedim gitti fakat bu ay denicem kacirmak isemiyorum ... ama nasil uygulucam mayis tarihleri ciktimi : ) neyse bide sunu ögrenmek istiyorum acaba epilsayonu aksamlari uygulasak dahami ii sonuc aliriz öyle söyleniyor genelde...

selam cnm o kadar çok motive edecek şekilde yazmışsın sana sormadan edemedim sana zahmet neyle aldığını nasıl aldığını detaylıca yazarsan çok memnun olurum çünkü benimkilerde ayıptır sölemesi özellikle özel bölgem bacaklarıma doğru geliyor hep o lanet jilet yüzünden..bana yardımcı olursan çok sevinirim(kuafördemi aldırıyosun ben oranın acısına dayanamadığım için hep jilet vurdumda)...

cnmm sakın jılet vurma. burda kımılerı agdayla alıyor kımılerıde lazer yada ıgnelı epılasyonla aldırıyorlar.
Nasıl aldırdıgının cpok onemı yok kokunden alınsın tuyler yeterlı.Ben kuaforde aldırıyorum mesela
ve mukemmel sonuclara sahıbım saka maka ıns gerısıde gelır.

kizlar ben bu yöntemi bi deneyimedim gitti fakat bu ay denicem kacirmak isemiyorum ... ama nasil uygulucam mayis tarihleri ciktimi : ) neyse bide sunu ögrenmek istiyorum acaba epilsayonu aksamlari uygulasak dahami ii sonuc aliriz öyle söyleniyor genelde...

mayıs tarıhlerı daha bellı olmamıs bellıkı.Yakında yazılır tarıhler.
aksam sabah farketmıyo zaten orda aycangul verıyor o aralarda alırsan
daha cok işini gormus olursun ;):39:

mayıs tarıhlerı daha bellı olmamıs bellıkı.Yakında yazılır tarıhler.
aksam sabah farketmıyo zaten orda aycangul verıyor o aralarda alırsan
daha cok işini gormus olursun ;):39:

ay ins canim yaaaa cvp verdigin icinde cok tsk ederim :) tamm takipdeydim o zaman... Tüylere actigim savasi sonunda yenecem :D

Tam net olarak açıklamadı sanırım Aycangül ama ilk tarih 10 mayıs 2. tarihde ortalama 1 hafta sonra falan demişti ..

iki aydır adet dönemim ve tarihler çakışıyor ne yazık ki!:25::25:
Bu ay adet bitiminde aldım mecburen.
Mayıs yine tutmayacak.14 mayıs gibi adet dönemi gelir.
İnşallah 22-24 mayıs gibi felan bi tarih olur da faydalanabilirim.

Regl'in tarihlerden 4 gün sonra falan olacak kullanabilirsin ilk tarihi aslında,2. tarih uymayacaktır muhtemelen.

cnmm sakın jılet vurma. Burda kımılerı agdayla alıyor kımılerıde lazer yada ıgnelı epılasyonla aldırıyorlar.
Nasıl aldırdıgının cpok onemı yok kokunden alınsın tuyler yeterlı.ben kuaforde aldırıyorum mesela
ve mukemmel sonuclara sahıbım saka maka ıns gerısıde gelır.

cnm o zaman bildiğin jilet dışında ağda makina dışında ağrısız sızısız bi yöntem varmı kökünden alan...ben çünkü bildim bileli jilet vururmda acıya pek dayanamam ve tabi vura vura hem arttı hemde kökleri kalınlaştı şimdi birdenbire ağda yada sir falan yapsam herhalde çığlıklar havada uçuşur....yardımmm....

Kızlar, yüzdeki tüyleri iple aldırınca kökten mı alınmış oluyor? Sir ağda yaramadı bana.

Back