• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

D.yeri: Osmaniye
D.tarihi: 25 Nisan 1978
D.satimi bilmiyorum.öğleden sonra diyor annem.bilmiyorum bir faydası olur mu ama belki zaman dilimine girer diye yazdım.

Merhabaaaa! Nasılsınız? Bu sayfayı gördüm hemen ben de sorayım dedim,.... Bu arada maalesef bacaklarımı iki gün önce aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
teekkür ederim güzel dileğiniz için:))

hadi ya:)
kız olması için ne yemem lazım peki :27:
sağlıklı sıhhatli olsun da önemli değil Rabbimin izniyle

ayyy Allah razı olsun güzel duanız için
Rabbim herkse versin bu mutluluğu inş

sizi bir diğer topikten biliyorum
Allah sizi de daha fazla bekletmeden en hayırlı evladı versin inş
sağol canım benim amin inşallah evlat hasreti çeken kimse kalmasın :emir_bebek::nazar::49::29::16:

pınarcım böyle birşey istemiyorum ben..hemen silmeni tavsiye ediyorum bu özel bilgilerini..ilk yarım saat silme şansın var!

bundan sonra tarihleri ben de takip edicem :52: 28 nisanda almışrım en son...17 mayısta falanda adet olmam gerekiyo....bu durumda ben ne zaman almalıyım? :31: ilk sayfaya baktım ama tarih falan göremedim :26:

aycangül ben birkaç aydır ilk tarihte adet oluyorum, ikinciyi kullanıyorum. adet olursam şayet 10 mayısta başlaması lazım. yani ikinci tarih için denek olmaya hazırım çoookk büyük bi aksilik çıkmazsa.

bu ayki tarihler verildi mi, ben göremedim de:44:

bundan sonra tarihleri ben de takip edicem :52: 28 nisanda almışrım en son...17 mayısta falanda adet olmam gerekiyo....bu durumda ben ne zaman almalıyım? :31: ilk sayfaya baktım ama tarih falan göremedim :26:

Kızlar şu an tarihler yok fakat aycangül müsait olduğunda tarihleri günceller merak etmeyin :) Ara ara takip edin siz.

Tuyler cok kisa olunca agda tuyleri koparabilirmis bu dogrumu?

Tüyler çok kısa olduğunda ağda zaten almaz ki! Ama yine de kırılmamaları için ağdadan bir kaç gün önce nemlendirici kullanman tüylerin kırılmasını engelliyormuş.Bunu deneyebilirsin :)

ay mayıs tarihleri daha belli değil galiba :( seyahatte fırsatı buldum bakayım dedim. tüh. kaçırmam inşallah :)

Herkese mrb arkadaslar.
Ben yeni üyeyim. Bu siteye aycangül hanım sayesinde üye oldum dersem kimse şaşırmaz heralde. Size hikayemi anlatayım.
Ağustosta düğünüm var. Her bayan gibi düğün öncesi kıl-tüy,kilo, genel bakım, yıkama yağlama telaşı aldı beni de. . Listemi yaptım: 1. Selülitlerden kurtul 2. Göbeğini erit. 3. Kıl ve tüy derdin artık olmasın 4. Cildindeki lekelerden kurtul. Nisan 9 dan beri haftada 3-4 gün fitneessa gittim. Vucudum şekillenmeye başladı ve Selülitlerim gitti. Ancak henuz kilo veremedim. Yinede umudumu yitirmedim. Devam ediyorum. Sıra geldi 4. Maddeme kıl-tüy. Lazer olıyım desem hem pahalı hem korktum. Bazı arkadaşlarımı yakmışlar. Krem filan desem hepsi para tuzağı gliyor ve zarar vermesinden korkuyorum hiç denemedim. Sitelerdeki youmlara bakayım dedim iyi diyen kötü diyen var.. Bu yorumların çogunuda kk da okudum. sonra aycangül hanımın “tüy sorununuza birde bu penceren bakmayı öneriyorum “ yazısını gördüm. 280 li sayfalara kadar saatler sürsede okudum.
İşte aradığım bu dedim. Aycangül hanım, artık bende takipçiniz olmaya karar verdim!!. Böyle bir bilgiyi üstelik 2010dan beri bıkmadan paylaştığınız için cok teşekkür ederim. Ustelik sitedeki sizin ve diğer üyelerin samimi ifadeleride cok hosuma gitti. Girişim biraz uzun oldu. Tanışma faslı, nasıl olsa affedersiniz diye düşündüm :)
1- Neyse Yeni ağda dönemimiz mayıs 10 imiş. Ben muhtemelen mayıs 17-18 gibi adet olacağım buyüzden okuduklarımdan benim için bu tarih uygun değil gibi geldi. Önereceğiniz başka bir tarih varmıdır. 2- ayrıca bir diyet programı veriyormussunuz galiba. Bunun hakkındada bilgi alabilirmiyim. Düğün öncesi fazlalıklarımdan kurtulayım. 3- saçımı nekadar kesersem keseyim 1 ay sonra uçları yıpranmış keçe gibi oluyor. bunun içinde önerebilceğiniz bakım kürü,ve tarihi ayrıca kesim ve boya içinde bir tarih varmıdır?
Sorularımı cavaplandırırsanız duacınız olurum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
pınarcım böyle birşey istemiyorum ben..hemen silmeni tavsiye ediyorum bu özel bilgilerini..ilk yarım saat silme şansın var!
bende dedim nedir bu kütüğünü döktü resmen mesaja :53: ama düzeltme hakkı çoktan geçmiş mesaj halaa yerinde :50:

mrb diyen yok mu? :( geç saat oldu biraz. belki ondandır diye düşünüp iyi hissetmeye calısıyım
hoş geldin canım hayırlı olsun düğünün yakınmış ömür boyu mutluluklar dilerim inşallah hepimiz istenmeyen kıl,tüy ve kilocuklardan çabucak kurtulalımm :34::16:

Kızlar şu an tarihler yok fakat aycangül müsait olduğunda tarihleri günceller merak etmeyin :) Ara ara takip edin siz.

Tüyler çok kısa olduğunda ağda zaten almaz ki! Ama yine de kırılmamaları için ağdadan bir kaç gün önce nemlendirici kullanman tüylerin kırılmasını engelliyormuş.Bunu deneyebilirsin :)

Ya benim ozel bolgemde bu ay cok azaldi ve hala kisalar 1 hafta icinde sanki alincak hale gelmicekmis gibi oldu.
Napicam konusunda kararsiz kaldim.

Herkese mrb arkadaslar.
Ben yeni üyeyim. Bu siteye aycangül hanım sayesinde üye oldum dersem kimse şaşırmaz heralde. Size hikayemi anlatayım.
Ağustosta düğünüm var. Her bayan gibi düğün öncesi kıl-tüy,kilo, genel bakım, yıkama yağlama telaşı aldı beni de. . Listemi yaptım: 1. Selülitlerden kurtul 2. Göbeğini erit. 3. Kıl ve tüy derdin artık olmasın 4. Cildindeki lekelerden kurtul. Nisan 9 dan beri haftada 3-4 gün fitneessa gittim. Vucudum şekillenmeye başladı ve Selülitlerim gitti. Ancak henuz kilo veremedim. Yinede umudumu yitirmedim. Devam ediyorum. Sıra geldi 4. Maddeme kıl-tüy. Lazer olıyım desem hem pahalı hem korktum. Bazı arkadaşlarımı yakmışlar. Krem filan desem hepsi para tuzağı gliyor ve zarar vermesinden korkuyorum hiç denemedim. Sitelerdeki youmlara bakayım dedim iyi diyen kötü diyen var.. Bu yorumların çogunuda kk da okudum. sonra aycangül hanımın “tüy sorununuza birde bu penceren bakmayı öneriyorum “ yazısını gördüm. 280 li sayfalara kadar saatler sürsede okudum.
İşte aradığım bu dedim. Aycangül hanım, artık bende takipçiniz olmaya karar verdim!!. Böyle bir bilgiyi üstelik 2010dan beri bıkmadan paylaştığınız için cok teşekkür ederim. Ustelik sitedeki sizin ve diğer üyelerin samimi ifadeleride cok hosuma gitti. Girişim biraz uzun oldu. Tanışma faslı, nasıl olsa affedersiniz diye düşündüm :)
1- Neyse Yeni ağda dönemimiz mayıs 10 imiş. Ben muhtemelen mayıs 17-18 gibi adet olacağım buyüzden okuduklarımdan benim için bu tarih uygun değil gibi geldi. Önereceğiniz başka bir tarih varmıdır. 2- ayrıca bir diyet programı veriyormussunuz galiba. Bunun hakkındada bilgi alabilirmiyim. Düğün öncesi fazlalıklarımdan kurtulayım. 3- saçımı nekadar kesersem keseyim 1 ay sonra uçları yıpranmış keçe gibi oluyor. bunun içinde önerebilceğiniz bakım kürü,ve tarihi ayrıca kesim ve boya içinde bir tarih varmıdır?

canım eger ankaradaysan yardımcı olurum kilo konusunda :21:

hoş geldin canım hayırlı olsun düğünün yakınmış ömür boyu mutluluklar dilerim inşallah hepimiz istenmeyen kıl,tüy ve kilocuklardan çabucak kurtulalımm :34::16:[/QUOTE]
teşşekür ederim canım. sende anne olcakmıssın:)
allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasp eder işallah.
benim gibi bir başlangıç seninkide farklı bir düzene,hayata. artık başlarsın isim bakmalara:)

Hoşgeldin,öncelikle hayırlı olsun şimdiden diyeyim.aycangül yoğun muhtemelen ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım canım:)
1-Kesin tarihler belli olsun,eğer 2 alternatif tarih olursa ve adet sonrasına denk gelirse onu kullanırsın,yok olmazsa ilk tarihte yani adetten önceki tarihi kullanırsın.
2-Diyet programı vermiyor sanırım ama konularının ilk sayfalarında ay hareketlerine göre ayın kaçında diyete başlanırsa daha iyi sonuç alınır ya da hangi tarihte kilo alınabilir,onların bilgisini veriyor.Her ay konuların ilk sayfasından takip edebilirsin.
3-Saç için ayrı bir konusu var,ordan çok daha detaylı bilgi alabilirsin.Burdan link verebilir miyim bilmiyorum ama aycangül diye aratırsan ya da saç konusuna bakarsan mutlaka bulursun :) Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ya benim ozel bolgemde bu ay cok azaldi ve hala kisalar 1 hafta icinde sanki alincak hale gelmicekmis gibi oldu.
Napicam konusunda kararsiz kaldim.

Canım tarihler bi gelsin bakarsın duruma göre,olmadı yaparsın ağdanı alınan alınır kalanlar da sonraya artık!

Back