Herkese mrb arkadaslar.
Ben yeni üyeyim. Bu siteye aycangül hanım sayesinde üye oldum dersem kimse şaşırmaz heralde. Size hikayemi anlatayım.
Ağustosta düğünüm var. Her bayan gibi düğün öncesi kıl-tüy,kilo, genel bakım, yıkama yağlama telaşı aldı beni de. . Listemi yaptım: 1. Selülitlerden kurtul 2. Göbeğini erit. 3. Kıl ve tüy derdin artık olmasın 4. Cildindeki lekelerden kurtul. Nisan 9 dan beri haftada 3-4 gün fitneessa gittim. Vucudum şekillenmeye başladı ve Selülitlerim gitti. Ancak henuz kilo veremedim. Yinede umudumu yitirmedim. Devam ediyorum. Sıra geldi 4. Maddeme kıl-tüy. Lazer olıyım desem hem pahalı hem korktum. Bazı arkadaşlarımı yakmışlar. Krem filan desem hepsi para tuzağı gliyor ve zarar vermesinden korkuyorum hiç denemedim. Sitelerdeki youmlara bakayım dedim iyi diyen kötü diyen var.. Bu yorumların çogunuda kk da okudum. sonra aycangül hanımın “tüy sorununuza birde bu penceren bakmayı öneriyorum “ yazısını gördüm. 280 li sayfalara kadar saatler sürsede okudum.
İşte aradığım bu dedim. Aycangül hanım, artık bende takipçiniz olmaya karar verdim!!. Böyle bir bilgiyi üstelik 2010dan beri bıkmadan paylaştığınız için cok teşekkür ederim. Ustelik sitedeki sizin ve diğer üyelerin samimi ifadeleride cok hosuma gitti. Girişim biraz uzun oldu. Tanışma faslı, nasıl olsa affedersiniz diye düşündüm :)
1- Neyse Yeni ağda dönemimiz mayıs 10 imiş. Ben muhtemelen mayıs 17-18 gibi adet olacağım buyüzden okuduklarımdan benim için bu tarih uygun değil gibi geldi. Önereceğiniz başka bir tarih varmıdır. 2- ayrıca bir diyet programı veriyormussunuz galiba. Bunun hakkındada bilgi alabilirmiyim. Düğün öncesi fazlalıklarımdan kurtulayım. 3- saçımı nekadar kesersem keseyim 1 ay sonra uçları yıpranmış keçe gibi oluyor. bunun içinde önerebilceğiniz bakım kürü,ve tarihi ayrıca kesim ve boya içinde bir tarih varmıdır?
Sorularımı cavaplandırırsanız duacınız olurum. Teşekkürler.