Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım Allah hayırlı evlat versin inşallah
yeni nesil komşu anne
çin takvimi pek güvenilir değil. 2-2,5 aylıkken kolları bacakları gelişmiş ise bil ki erkektir:) ya da protein ağırlıklı besleniyorsanız büyük ihtimalle erkektir:)
içimden geldi allah sonuna kadar gebeliğinde hastalık wermesin mutluluğun daim olsunhayırlı ewlatlar nasip etsin ALLAH inşallah...
canım bende tebrik etmek istedim inşallah 9 ay sıkıntısız gebelik yaşayıp , sağlıklı-hayırlı evladını Rabbim kucağına almayı nasip etsin ve analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
aydınlatayım hemen Son birkaç yıldır üst kısmı epilasyon aleti ile alıyordum,altları ise kısaltıyordum...1-2 kez tamamını denedim ama can çekiştim resmen...sonra araştırdığım birgünde aycangülümü tanıdım ağda daha iyi olur dedi...ağdamı aldım,ilk uygun regl sonrası tarihe kadar uzattım...sonra uyguladım...ilk seferde kanadı bile nokta nokta...her kökten 2-3 lü çıkıyordu...ağlaya ağlaya bitirdim...sonrakinde daha az acı duydum...son 3-4 seferdir 15 dakikada işlem tamam olmaya başladı...son 2 aydır alacak kadar değiller ama işte adet yerini bulsun,yıllarııııııın alışkanlığı,yapmam gerek deyip bekliyorum mayıs ayını...
dokdor eldiveni.:) makina ve agdadan daha acısız hepsinide deneyen biri olrak yazıyorum . Eldivenle alırsın .kalan minikleride makineyle .
acıtıyormu peki ve nerden bulabilirim bunu...sendede azalma oldumu bu özel günlere uyarak...
Allah sıhhatli bir gebelik süreci nasip etsin inşallah, hayırlı ve iyi bir evlat olmasını dilerim...