• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

nisan tarihi çok işime yaradı.yeni tarihe 10 gün kadar var ama doğrudüzgün çıkmadı bile tabii sir ağdanında faydası olduğunu düşünüyorum.teşekkürler

Tabii ki tarihlerden birisi regl sonrasına denk geliyorsa o zaman alınmalı. Ama bazen ilk tarih reglin hemen öncesine 2. tarih de regl dönemine denk geliyor. Mesela geçen ay tek tarih vardı ve ben reglden 4 gün önce olmasına rağmen o tarihte aldım. Bazı bölgelerdeki tüyleri özellikle yaz aylarında uzatıp öbür ayı beklemek mümkün olmuyor yani o ayda alınması şartsa regl öncesi tarih değerlendirilmeli mi yoksa regl sonrası herhangi bir günde mi alınmalı?

Tabii ki tarihlerden birisi regl sonrasına denk geliyorsa o zaman alınmalı. Ama bazen ilk tarih reglin hemen öncesine 2. tarih de regl dönemine denk geliyor. Mesela geçen ay tek tarih vardı ve ben reglden 4 gün önce olmasına rağmen o tarihte aldım. Bazı bölgelerdeki tüyleri özellikle yaz aylarında uzatıp öbür ayı beklemek mümkün olmuyor yani o ayda alınması şartsa regl öncesi tarih değerlendirilmeli mi yoksa regl sonrası herhangi bir günde mi alınmalı?

Böyle bir durumda regl öncesi almalısın 3-4gün varken pek problem olmayacaktır zaten ..

arkadaşlar regl konusunda dikkat edelim ama elimizden geldiği kadar.
bazen bende 2-3 gün kala almak zorunda kalıyorum.çünkü diğer tarih regl dönemime rastlıyor.
tabi ki tavsiyem mümkünse bu iki tarihten regi sonrasını kullanmak. ancak dediğim gibi bazen mümkün olmuyor. bu durumda yapabilirsiniz:)
regl döneminde kesinlikle yapmıyoruz.
diyelim ki regl dönemine rastladı ve ikisini de kullanamıyoruz (yada nisan ayı gibi tek tarih var ve o da regl dönemine rastlıyor)1 ay daha bekleyemeyeceksek reglimiz biter bitmez tüylerimizi alıyoruz.böylece bir sonraki tarihe kadar tüylerimiz alınacak seviyeye geliyor.

arkadaşlar özel mesajlarınızı aldım merak etmeyin, cevap yazamayışımın nedeni mesaj kutumun tıka basa dolu oluşu :1: birkaç gündür şehir dışındaydım. mesajlar birikmiş,cevaplamadığım için silip,boşaltamıyorum kutuyu.
cevap yazamadıklarım da merak etmesin lütfen, en kısa zamanda döneceğim:)

vişnereçelim,canım..bu gece çok geç geldim.yarın seni arayacağım,geç oldu diye aramadım.çooooookkk teşekkür ederim.ben yokken gelmiş hediyelerin.ben daha arayamadan burda görünce seni utandım :1:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben aranıoza yeni katıldım.Aycangül saatleri nasılo oluyor anlatabilir misn?Ben googleden ay tutulmaları ve dönemleir yazıyorum bakıyorum ama saatleride önemlidir diye düşünüyorum

arkadaşlar özel mesajlarınızı aldım merak etmeyin, cevap yazamayışımın nedeni mesaj kutumun tıka basa dolu oluşu :1: birkaç gündür şehir dışındaydım. mesajlar birikmiş,cevaplamadığım için silip,boşaltamıyorum kutuyu.
cevap yazamadıklarım da merak etmesin lütfen, en kısa zamanda döneceğim:)

aycanım özeline yazamadım sanırım dolu :). canım 4 aydır uyguluyorum ama nisan için verdigin tarihden çok daha memnun kaldım dahada etkili oldu... saati ve sırasını not aldım denegin olarak :)

mayıs içinde reglim 10 na kadar bitecek sanırım ve ben ayın 12 de umreye gidiyorum rabbım nasip ederse. gitmeden halledeyim diyorum .ama bu ay henüz çıkmadılar bile diyebilirim çıkanlarda ya kırılanlar da batıklar ondalda cansız zaten .. biliyorum zamanın kısıtlı özel mesajlara dönecegini söylemişsin . dört gözle bekliyorum fıstık .:16:

tüyler vucut dengesini sağlıyor hormonal vs bunnların yok olması dengeyi bozar mesela epilasyon kökten zararlı ileride triyod cilt vs birçok hastalığa yol açar,tüyler kendiliğinden giderse kendiliinden giderse ne ala

o zaman sen bekle kendiliğinden gitsin senin tüyler :1:

koltukaltı tüyleriyle ilgili bi sorum olacak: malum kış mevsiminden dolayı aylardır epilasyon yaptırmıyorum bu yüzden 5 aydır falan jilet vuruyorum ve tüylerim çoğalmaya başladı ama bu haftadan itibaren ağda yaptırıcam ama kendim beceremiyorum kuaföre gidicem tahminen hazirana kadar bi azalma gösterir mi cevap veririseniz sevinirim :)

koltukaltı tüyleriyle ilgili bi sorum olacak: malum kış mevsiminden dolayı aylardır epilasyon yaptırmıyorum bu yüzden 5 aydır falan jilet vuruyorum ve tüylerim çoğalmaya başladı ama bu haftadan itibaren ağda yaptırıcam ama kendim beceremiyorum kuaföre gidicem tahminen hazirana kadar bi azalma gösterir mi cevap veririseniz sevinirim :)
5 aydır jiletle zaten epeyce artmıştır sen şimdi bu ay ilk kez bu tarihi deneyip alsan bile haziran diosun yani 1 ay
tabiki bizler çok faydasını görüouz ama yapar yapmaz ilk seferde mucize yaşayanda olmadı ben 5. uygulamayı yapcam mesela
3.ayda iyice farketmiştim cansızlaşıp geç çıkmaya başladığını.

kızlar ilk sayfada yazmıyor tarih? yoksa benmi göremiyorum? bu ayın tarihi 12 mayıs mı? peki ya saatleri?

henüz aycangül tarihleri vermedi
mayısın ilk günlerinde tekrar bakarsan yazmış olur die düşünüoum ilk sayfada görebilirsin tarih ve saat aralıklarını.

bende akrabalarıma söylüyorum zaten söylemesem bile bacaklarımı görünce
aaaa bu kadar mı tüyün vaar diyolar bende sırrımı söylüyorum, onlarda başladı hem geç çıkıyor hem seyrekleşiyor dimi :27:
aycangül çok dua alıyorsun, çook :24:

Aycangül Merhaba
Özel mj atamıyorum Mayıs ayı tarihlerini göremedim lütfen bana da yardımcı olur musunuz yaklaşık bir senedir takip ediyorum fakat pek yazmam genelde ya da mail adresin varsa paylaşabilir misin
Arkdaşa katılıyorum çok dua alıyorsun (bende çevremle paylaşıyorum bu tarihleri )
Sevgilerimle

iki aydır adet dönemim ve tarihler çakışıyor ne yazık ki!:25::25:
Bu ay adet bitiminde aldım mecburen.
Mayıs yine tutmayacak.14 mayıs gibi adet dönemi gelir.
İnşallah 22-24 mayıs gibi felan bi tarih olur da faydalanabilirim.

bende ilk defa bu ay deneyeceğim
normalde adet bitiminde ağdamı yaparım
zaten çok azdır bakalım ne olacak heyecandayım :23:

kızlar biri konuyu açabilir mi hiç birşey anlamadımda :S

ilk sayfayı okudunuzmu ??
aycangül ayın konumuna göre epilasyon tarihleri veriyor (her ay )bizlerde o günlerde yapıyoruz epilasyonu... sonuç daha azalmış ve geç çıkan tüyler.

hmm.. peki bana da yer var mı ?? :)
tarihi ve saatleri biri yazarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Back