Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben size ne diyeyim bilemiyorum ki..sadece sizi sevdiğimi söylesem çok az olacak ama gerçekten seviyorum

canım özel mesajlara takılma, onlar birkaç eski takipçi..ilk sayfayı/ilk mesajı takip etmen yeterli.

canım faydasını görmen için düzenli uygulaman şart. anladığım kadarıyla görünür bölgelerde bunu yapamıyorsun. bu durumda mümkün değil sonuç alman, üzgünüm.
hesabımı profilime girersen göreceksin.profil resminin altındaki "web sitesi" ne tıklaman yeterli :)

canım,aycangülüm uzun aradan sonra yine merhaba

yaklaşık 9 aydır aycangülümün verdiği tarihlerde yapıyorum epilasyonumu...ona ne kadar teşekkür etsem azdır...ağda günü geldi diye ağlayan ben ( neredeyse saçımdan çoktular ) şimdi 2 aydır ağda gününü bekliyorum...çünkü 2 aydır alacak kadar bile olamadılar...ağda hazır,gün hazır,regl hazır,ben hazırım ama savaşacak ordu yok ...o kadar cılız ve azlar ki...kel tepeler gibi..2-3 tane kuzeyde,2-3 tane güneyde iyi ki burayı ve aycangülü tanıdım...ara ara gelip sonuçlarımı yazıyorum ki,herkes faydalansın...en çokta kızım minnettar aycangül ablasına...daha ilk deneyimleri ama şimdiden neredeyse kurtuldu,bence çok şanslı...

en büyük sorunumu hallettiğim için( aycangülün sayesinde )şimdi başım saçlarım ve kilolarımla dertte...sürekli saç bakımı ve diyet topiğindeyim...ama tabi yine bunlar içinde ay dan faydalanıyorum,küçülen fazlarda ben de küçülürüm inşallah

seni çok seviyorum aycanım gülüm

aycangül tatlu kuşum.
Ben bu ay 11 inde ilk gün 13.00-14.00 arası aldım tüylerimi ve bu hafta itibariyle çıkmış bulunuyorlar.
bir arkadaşta aynını söylemiş, 11inde aldığı yerler çıkmış 13 ünde aldığı yerler çıkmamıştı..
rapor vereyim didim
bu ay ilk tarihte adetim yeni bitmiş olucak ilk gün değilde 2. 3 gün yapıcam bakalım ozaman nolüceek

ah keşke herkes okusa da defalarca sorulan soruları tekrarlamasalar..
ne çok aynı sorular sorulmuş değil mi?
ev
aynen ya ne onlar sormaktan bııkmış nede aycan cevaplamaktan (kıyamam...) zahmet edip sadece ilk sayfaya dahi göz atsalar sorularının cevaplarını bulabilirler :)
hepsi bile okunabiliyomuş denedim oldu :))

Merhaba her şeyi okudum anladım belli tarihler var fakat tek anlamadığım şey bu tarihler ne zaman özel olarak mesaj mı atıyorsunuz ?

evet regl sonrasında olursa iyi olur, ama hemen ertesine denk gelmiyorsa regl öncesinde en azından 1 hafta 10 gün olmalı.

ilk sayfada işte mayıs ayı tarihleri denmiş ama tarihleri göremiyorum. ben mi yanlış yere baktım acaba? :26: biri yazabilir mi bu ay hangi tarihler. :

ben seni kadınlar kulübünden takip ediyorum.twiterdan takip etmek için hangi isim veya adresle arama yapmalıyım.seni twiterdan da takip etmek istiyorum.

evet regl sonrasında olursa iyi olur, ama hemen ertesine denk gelmiyorsa regl öncesinde en azından 1 hafta 10 gün olmalı.

Bu konuda bir karışıklık var sanırım. Aycangül regl tarihinizden 1 gün öncesine bile denk gelse tarihlerde almanız daha iyi olur yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Bu soru çok soruluyor, Aycangül rica etsem bu konuda son noktayı koyar mısın, regl tarihinden kaç gün öncesine kadar alabiliriz tüyleri?

zaten aycangul ilk sayfada yazmış regl sonrası demiş benim bildiğim kadarıyla reglden 1 hafta önce belirtiler başlar, bu sebeple söyledim. ben normal şartlardan bahsediyorum her ay iki alternatif var 1 gün önce almak çok spesifik bi durum, arkadaş öyle bir şey sormamış.

merhaba, ilk sayfada aycangül regl için :122::122:böyle yazmış arkadaşlar.

tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..
hepsi bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…