bende başlayacağım bu aydan itibarenama topikten uzun zaman önce haberdardım ama tüyleri almak kısmet olmamıştı artık cesaretimi topladım bende varım fakat denek olmak ve yakından takip edilen arkadaşlarla özel mesajlarla görüşmek :26: şimdi ben hangisinden yararlanacağım yani özelde belirtilenlerle ilk mesajdaki yorumlar arasında fark mı olacak :26:
Merhaba aycangül;
bende seni takip eden kitlenin arasındayım ve senin özel mesajlarını merak ediyorum, takip etmek istiyorum,çünkü şu kıllar beni canımdan bezdirdi, seni yaklaşık 6 aydır takip ediyorum yalnız benim regl dönemim ilk başlarda uymuyordu nisan ayında tesadüf bir şekilde regldönemim erken oldu ve verdiğin tarihe uydum ama kıllarım çokçabuk ve sert çıktı, gerçi benin elim durmuyor o tarihlerin dışındada alıyorum dolunay süresi boyunca, bu nişanım oldu ve nişanlım kıldan çok iğreniyor, onunyanındayken artık rahat etmek istiyorum özellikle yüzüm ve kollarımdaki kıllardan kurtulmak istiyorum,bu tarihler özel bölgem ve göbeğimde çok işe yaradı ama dediğim gibi yüzümde ve kollarımda o etkiyi alamadım. Twitter hesabını göremedim, bana dönersen çokmutlu olurum ,kendine çok ii bak...
ben size ne diyeyim bilemiyorum ki..sadece sizi sevdiğimi söylesem çok az olacak ama gerçekten seviyorum
evah keşke herkes okusa da defalarca sorulan soruları tekrarlamasalar..
ne çok aynı sorular sorulmuş değil mi?
ben size ne diyeyim bilemiyorum ki..sadece sizi sevdiğimi söylesem çok az olacak ama gerçekten seviyorum
ben de her iki topiğide okumuştum seni tebrik ediyorum kolay bişey değil kesinliklesonrada dayanamayıp kadınlar kulübüne üye oldum zaten
Merhaba her şeyi okudum anladım belli tarihler var fakat tek anlamadığım şey bu tarihler ne zaman özel olarak mesaj mı atıyorsunuz ?
arkadaşlar bu verilen tarihler regl dönemine denk gelmemesi gerekiyor değilmi birde regliden sonrasında etkili oluyor değilmi?mayıs ayının tarihlerini sabırsızlıkla bekliyorum denemek için fakat aklıma takılan bu sorularada cevap verirseniz çok sevinirim.
ilk sayfada işte mayıs ayı tarihleri denmiş ama tarihleri göremiyorum. ben mi yanlış yere baktım acaba? :26: biri yazabilir mi bu ay hangi tarihler. :
evet regl sonrasında olursa iyi olur, ama hemen ertesine denk gelmiyorsa regl öncesinde en azından 1 hafta 10 gün olmalı.
Bu konuda bir karışıklık var sanırım. Aycangül regl tarihinizden 1 gün öncesine bile denk gelse tarihlerde almanız daha iyi olur yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Bu soru çok soruluyor, Aycangül rica etsem bu konuda son noktayı koyar mısın, regl tarihinden kaç gün öncesine kadar alabiliriz tüyleri?
Profil sayfasında yazıyor aycangülün adresiben seni kadınlar kulübünden takip ediyorum.twiterdan takip etmek için hangi isim veya adresle arama yapmalıyım.seni twiterdan da takip etmek istiyorum.
Bu konuda bir karışıklık var sanırım. Aycangül regl tarihinizden 1 gün öncesine bile denk gelse tarihlerde almanız daha iyi olur yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Bu soru çok soruluyor, Aycangül rica etsem bu konuda son noktayı koyar mısın, regl tarihinden kaç gün öncesine kadar alabiliriz tüyleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?