Tabii ki tarihlerden birisi regl sonrasına denk geliyorsa o zaman alınmalı. Ama bazen ilk tarih reglin hemen öncesine 2. tarih de regl dönemine denk geliyor. Mesela geçen ay tek tarih vardı ve ben reglden 4 gün önce olmasına rağmen o tarihte aldım. Bazı bölgelerdeki tüyleri özellikle yaz aylarında uzatıp öbür ayı beklemek mümkün olmuyor yani o ayda alınması şartsa regl öncesi tarih değerlendirilmeli mi yoksa regl sonrası herhangi bir günde mi alınmalı?
arkadaşlar özel mesajlarınızı aldım merak etmeyin, cevap yazamayışımın nedeni mesaj kutumun tıka basa dolu oluşubirkaç gündür şehir dışındaydım. mesajlar birikmiş,cevaplamadığım için silip,boşaltamıyorum kutuyu.
cevap yazamadıklarım da merak etmesin lütfen, en kısa zamanda döneceğim:)
tüyler vucut dengesini sağlıyor hormonal vs bunnların yok olması dengeyi bozar mesela epilasyon kökten zararlı ileride triyod cilt vs birçok hastalığa yol açar,tüyler kendiliğinden giderse kendiliinden giderse ne ala
5 aydır jiletle zaten epeyce artmıştır sen şimdi bu ay ilk kez bu tarihi deneyip alsan bile haziran diosun yani 1 aykoltukaltı tüyleriyle ilgili bi sorum olacak: malum kış mevsiminden dolayı aylardır epilasyon yaptırmıyorum bu yüzden 5 aydır falan jilet vuruyorum ve tüylerim çoğalmaya başladı ama bu haftadan itibaren ağda yaptırıcam ama kendim beceremiyorum kuaföre gidicem tahminen hazirana kadar bi azalma gösterir mi cevap veririseniz sevinirim :)
kızlar ilk sayfada yazmıyor tarih? yoksa benmi göremiyorum? bu ayın tarihi 12 mayıs mı? peki ya saatleri?
bende akrabalarıma söylüyorum zaten söylemesem bile bacaklarımı görünce
aaaa bu kadar mı tüyün vaar diyolar bende sırrımı söylüyorum, onlarda başladı hem geç çıkıyor hem seyrekleşiyor dimi
aycangül çok dua alıyorsun, çook
kızlar biri konuyu açabilir mi hiç birşey anlamadımda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?